Знам, че всички сте чакали да изпадне нов мъжки списък, така че ето го. Търсих високо и ниско, редактирах и прередактирах, за да ви дам най-доброто от това, което се носи наоколо напоследък. От масивни стенописи до креативни и оригинални нови произведения, които се вписват точно в дланта ви, този списък от 40 дизайна на татуировки ще ви държи будни цяла нощ при планирането на следващото ви парче. Превъртете, споделете и запазете. Но не се освобождавайте рано, защото знаете, че винаги запазвам най -доброто за последно.

Това японско парче на гърдите.

от Шао

(Снимка: Шао)

Дори и да нямате японска кръв да тече във вените ви, изкушението да получите точно същото парче от гърдите все още е там. Подобно на сцена от „Мемоари на гейша“, тази изключителна илюстрация дължи голяма част от блясъка си на интелигентно оформление и прекрасна композиция.

Този човек.

от Павел Индълски

(Снимка: Павел Индулски)

Павел Индълски е може би най -добрият татуист на нашето време. Работата му е чиста, креативна и визионерска. През последните 6 години гледах татуировки през по -голямата част от деня (така че съм доста запознат с това кой и какво има там) и ако можех да бъда раздразнен от някой днес, това щеше да е Павел. Ето колко е добър той.

Грут.

от Козо

(Снимка: Kozo)

„Пазители на галактиката“ излиза от известно време, но все още не срещате твърде много татуировки, свързани с франчайза. Може би просто не му давам достатъчно време, но все пак е удоволствие да ги виждам да се появяват от време на време. Тази малка татуировка Groot е качествена и се надявам да видя още много точно като нея в бъдеще.

Тази тайна.

от Balazs Bercsenyi

(Снимка: Balazs Bercsenyi)

Има нещо в този показателен жест, който само поражда интриги и намеци. И този висококонтрастен дизайн добавя точно нужното количество стил, за да придаде на този тон тонове естетическа привлекателност. Дизайнът като този по -горе е това, което прави пълненето на ръкави толкова забавно.

Персей.

от Павел Индълски

(Снимка: Павел Индулски)

Павел Индълски има начин да накара дори най -добрите татуисти на нашето време да изглеждат посредствени. Без значение каква е темата, винаги можете да разчитате, че той ще я изпълни с точност и стил.

Тези портрети.

от Оскар Акермо

(Снимка: Оскар Акермо)

Въпреки че Bang Bang е сътрудничество на много различни художници, няма как да не забележите влиянието, което артистите, работещи под един покрив, имат един върху друг. Това парче без съмнение е вдъхновено от работата по гърба на Balazs Bercsenyi, която е едно от любимите ми парчета на всички времена. Оттогава Оскар напусна Bang Bang.

Този кораб.

от Дарвин Енрикес

(Снимка: Дарвин Енрикес)

Обичам да мисля, че татуировки като тази по -горе бяха навсякъде в Порт Роял през 1600 -те. Но от това, което прочетох, татуировките не бяха толкова често срещани сред пиратите по онова време.

Тези филмови сцени.

Филмови сцени от Инал Берсеков

(Снимка: Инал Берсеков)

Ако все още не сте гледали филма „Шофиране“, сте на път да се насладите. Трудно е да се определи точно какво прави филма толкова привлекателен, но един от начините да се каже би било да се каже, че има много стил. Всъщност толкова много стил, че тази индивидуална мисъл е подходяща да изхвърли няколко снимки от филма върху предмишницата си.

Това космическо творение.

Космическо творение на Kozo

(Снимка: Kozo)

Тази татуировка ми напомня за това, което ние, жителите на града, се отказваме всяка нощ. В големите градове имате късмет да видите една или две звезди в ясна нощ. Но в по-селски райони, вие сте лекувани с великолепно небе, изпълнено със звезди, което може да изглежда като снимката по-горе. Козо е направил няколко от тези космически шедьоври, но това е най -доброто.

Тези братя.

Татуировка на Blues Brothers от Kozo

(Снимка: Kozo)

Ако сте твърде млади, за да си спомните за Blues Brothers, тогава ми е жал за вас. Е, не наистина, тъй като имате целия си живот пред себе си, но наистина трябва да проверите, че е добре за няколко смяха, независимо на колко години сте.