Прическата с избледняване е вид избледняване, което започва около храмовете и обикновено се съчетава с подреждане за пълен изчистен вид. Това, което преди се виждаше само на афро мъжки прически, прическата с избледняване на храма, сега е включена в почти всяка от мъжките прически. Белите, азиатските или дори латиноамериканските господа могат да разтърсят такъв вид.

Бръснар от LA Мат Джонстън показва своите избледняване на различни дължини и стилове на афро коса, а трансформациите са наистина страхотни без съмнение! С вълни или усуквания, странична част или брада, къса или дълга – този вид избледняване никога не подхожда на всяка прическа. Тъй като всичко е свързано с това да изглеждате чисти и спретнати, момчетата, които искат да запазят външния вид по-дълго, трябва да се ангажират да посещават бръснари на всеки 2-3 седмици.

Нуждаете се от още идеи за коса? Не се стресирайте, тъй като това модерно избледняване със сигурност ще приспособи към вашия вкус и ще повиши вашата увереност и имидж.

Преди следващата си подстригване, разгледайте сега тези модерни прически с избледняване!

Mohawk Temp Fade с подреждане

Mohawk Temp Fade с подрежданеInstagram @dillonsimage

Подстригване с избледняване с мохаук създава впечатление за готин, нервен мъж. За да имитирате тази подстригване, помолете стилиста за избледняване на температурата, за да постигнете чисти страни, след което го сдвоете с остър ред. Тази пържола е и една от най -добрите прически за мъже, която може да се съчетае и с брада!

Вижте още прически за избледняване на ирокез.

Избледняване при висока температура

Избледняване при висока температураInstagram @andyfadepro

Избледняване с висока температура е класическа прическа, която винаги ще бъде наоколо. Поддържайте избледняването не прекалено високо, за да поддържате тъмния контраст във високия връх. Когато бъде изпълнен правилно, този стил ще ви даде безкрайни комплименти от хората около вас.

Temp Fade с изкуствен ястреб

Временно избледняване с изкуствен ястребInstagram @ali_heydari_org

Temp fade с изкуствен ястреб е чудесен начин да издигнете традиционен стил на изкуствен ястреб. Създайте безпроблемна линия, като фокусирате сместа в областите като слепоочието и бакенбардите. Тъй като няма две еднакви форми на храма, той незабавно създава уникален щрих към всяка прическа.

Текстуриран Quiff с Temple Fade

Текстуриран quiff с избледняване на храмаInstagram @ali_heydari_org

Текстуриран киф с избледняване на храма има няколко жизненоважни характеристики. Обикновено са по -къси отстрани, по -дълги отгоре и отпред и са сресани назад. Избледняването на храма е добър начин за смесване на бакенбарди с брадата, за да се създаде безпроблемен преход от подстригване към коса на лицето. Този стил без усилия обявява младостта и бунтовническия статус, придавайки на притежателя си готина персона.

Temple Low Fade за мъже с отслабваща линия на косата

Храм с ниско избледняване за мъже с отстъпваща линия на косатаInstagram @briancaliberhair_

Храмовото ниско избледняване за мъже с отстъпваща линия на косата е добър избор да се опитате да прикриете линията на косата. Косите, които се прокрадват назад, са нещо, което мъжете не харесват, но мразят да признаят. Този стил ще отклони вниманието от отстъпващата ви линия на косата. Горната част е подстригана, оставяйки малко перо на ъгъла на косата и плътно избледняване към слепоочието, за да допълни стила. Оформя се лесно и бързо и може да се носи със или без използване на продукти за коса.

Избледняване на температурата на пелените

Температурата на пелената избледняваInstagram @gilliefades

Избледняването на температурата на пелената е най-важното, когато се занимавате с коса или пелена. Temp fade поддържа очертанията на косата ви чисти и опитомени. Този стил го настройва и за оформяне на косата ви на плитки или кичури, като същевременно поддържа полирано покритие.

Burst Temp Fade

Избледняване на избухванетоInstagram @sssaulthebarber

Burst temp fade дава различна вариация на класическия ирокез. Това е по -консервативен стил спрямо традиционния преувеличен къс до дълъг стил Mohawk. Имайте предвид, че не излизайте твърде високо с избледняване на температурата. Тя може бързо да превърне вашата прическа от добра в лоша.

Undercut Temp Fade

Подтискане на температурата избледняваInstagram @brianblendz.official

Подбиването на темпото избледняване е идеалното подстригване, когато искате да поддържате дълга коса. Не е нужно винаги да изглеждате разрошени, когато имате по -дълга коса. Temp fade ви дава чист контур, който ви поддържа свеж през целия ден и през цялата нощ.

High Temple Fade при Crew Cut

Високо избледняване на храма при рязане на екипажаInstagram @jeffthebarber

Високото избледняване на храма при подстригване на екипаж прави перфектна прическа за мъже, които никога не знаят как да си оформят бакенбардите. Високото избледняване на слепоочията се смесва безпроблемно от кожата до желаната дължина, изтривайки напълно бакенбардите. Също така е подстригване, което трябва да имате предвид, когато искате няколко допълнителни дни от кройката си, преди да се върнете при фризьора си.

Избледняване на храма с Buzz Cut

Избледняване на храма с бръмчанеInstagram @los_the_barber

Избледняване на храма с бръмчане се препоръчва силно за всеки, който вече се подстригва на късо. Никога не можете да сбъркате с чисто избледняване на кожата. Само не забравяйте да споменете на вашия бръснар острата като бръснач линия на косата, която обединява целия стил. Чудесно за всяка възраст или текстура на косата.

Избледняване на храма с висока кожа

Храмът с висока кожа избледняваInstagram @abstracthand_design

Избледняване на слепоочието с висока кожа е най -доброто изрязване, когато се обмисля стил за дебели къдрици. Това подстригване е чудесно за избягване на космите да висят над ушите ви.

Издухване с Temp Fade

Издухване с Temp FadeInstagram @thecutapp

О, това издухване с темпово избледняване е чисто и рязко! Тайната на този вид прическа се крие в къдриците. Те трябва да имат определение „y-y“, за да придадат на стила интелигентен външен вид. Той е чудесен за ежедневната визия на мъжете!

Одобрен от фризьор Temp Fade Pompadour

Одобрен от фризьор Temp Fade PompadourInstagram @barberiaantonioferreira

Този темп избледняващ помпадур удря с остър и много красив стил. Придава чист завършек, като отнема косата от лицето. Най -добре е да използвате матова паста без блясък, за да поддържате стила на място.

Skin Temp Fade и Mini Afro

Skin Temp Fade и Mini AfroInstagram @thecutapp

Разбира се, избледняването на температурата на кожата и мини афрото могат да вървят чудесно заедно! Тази прическа предлага кокетни страни и тил. Оставя косата отгоре гъста, за да балансира стила на котлет. Чувствайте се свободни да персонализирате формата и височината на това афро темп избледняване в зависимост от формата на лицето ви.

Temp Fade с дизайн

Temp Fade с дизайнInstagram @salo_thebarber

Носете шедьовър точно над ухото си с това темпо избледняване с дизайн. Изкуството с пера поставя страхотна перспектива на обикновеното избледняване на температурата.

Temp Fade с плитки

Temp Fade с плиткиInstagram @iamon.bynaomi

Временното избледняване със страхове е перфектната плоча за да имате плитки със средна дължина. Популярна прическа за афро-американски мъже, помолете вашия професионален бръснар за тази зашеметяваща кройка.

Shadow Temp Fade с брада

Shadow Temp Fade с брадаInstagram @thecutapp

Избледняването на сянката с брада работи добре върху мъжете. Този котлет изпълнява чист стил, докато добавя детайли около лицето. Това, което го прави изключителен, е как не изисква ежедневен стил.

Избледняване с ниска температура на коса със средна дължина

Избледняване с ниска температура на коса със средна дължинаInstagram @novatobarber

Изпробвайте това избледняване с ниска температура, което дава минимално излагане на кожата, но максимално приятно. Все още можете да работите върху по -дебелите си кичури, които можете да оформите както искате, без коса да ви влезе в лицето, благодарение на тази готина подстригване с ниско избледняване.

Избледняване при средна температура

Избледняване при средна температураInstagram @pedrinho_cabeloearte

Избледняване при средна температура излага повече кожа, като по този начин помага на по -стегнатите лица да имат по -голяма дължина. Балансирайте го с изрязан гръб, за да запазите всичко на разстояние.

Temp Fade Afro

темп избледнява афроInstagram @fade_queen

Временно избледняване на афрото е по-скоро класически и интелигентно изглеждащ стил. Калифорнийският стилист Сиобън стои зад тази спретната прическа. Тя посочва, че този котлет е идеален за мъже на всяка възраст.

Siobhan споделя любимия си продукт за тази подстригване. „Продуктът, който бих препоръчал за усукване на косата, би бил Gentlemen Republic Gel. Не е люспест и не оставя лепкави остатъци. “

Тя продължава: „Когато нанасяте гела, той би действал най -добре върху мокра коса, след това използвайте гъба за къдрене или маша за маша за перфектни усуквания.“

Важно е също така да поддържате косата овлажнена, за да покажете перфектната си заоблена форма. Стилистът предлага Sta Sof Fro, който почиства скалпа и предотвратява пърхота.

Cool Mohawk Temp Fade с червени съвети

Cool Mohawk Temp Fade с червени съветиInstagram @joss.barber.mx

Мохаукът с избледняване на темпото представя изчистването на целия облик, който олицетворява цялото това рокендрол настроение. Добавянето на червени връхчета към острието на ирокеза е черешата на върха на цялата тази работа.

Temp Fade на права коса

Temp Fade на права косаInstagram @hosseinsarv

Избледняването на слепоочието по правото е фино разкрито от по -дълги слоеве, което е перфектен избор, ако предпочитате да растете от косата си. Правата коса оживява със слоеве и по -свободно оформяне.

All Around Temp Fade

All Around Temp FadeInstagram @crispy_jeannie

Чистите ръбове поддържат това всестранно избледняване, което осигурява гладко бръснене около главата ви. Очите са привлечени повече към къдриците ви, което добавя височина и форма на косата ви.

Временно избледняване с ужаси

Темп избледняване с ужасиInstagram @ledanieljames

Временното избледняване с ужаси е усукана и сплетена прическа с остри, спретнати страни. Стилистът Даниел Лемус от Флорида създаде тази тенденция и изглежда толкова готино!

Освен че усукваше косата, той се стесняваше отстрани и избледняваше в областта на тила. „Това ви позволява да имате дълга коса, като същевременно я поддържате чиста и с остър поглед отпред, отстрани и отзад.“

Това заострено избледняване е полезно за мъж, който има по -дълги обрати или афро. Освен това би било по -лесно за него да постигне стила.

За мъже с по -къса коса всеки избледнял стил ще е подходящ. “Той запазва пълнотата на косата, като същевременно премахва тежестта отстрани и отзад.” Според Лемус това показва и фин контраст и чистота.

Най -хубавото в стила е, че той допълва косата на лицето, бакенбардите или дори изчистения вид на „бебешко лице“.

Bald Temp Fade

Bald Temp FadeInstagram @kutzbykmari

Вълните създават текстура, докато контрастът на изчезването на плешивата температура допринася за гладкостта. Плешивото избледняване плюс текстурата правят перфектното равновесие, което успокоява очите, правейки ви удовлетворяваща гледка.

Temp Fade с вълни

Temp Fade с вълниInstagram @snipsnips777

Вълните придават текстура на външния ви вид, дори при леко избледняване на кожата около слепоочията! Тази временна избледняване с прическа с вълни значително ще подреди късата ви коса, разкривайки тази безупречна черна прическа.

Temp Fade с обрати

темп избледняване с обратиInstagram @xquisite.clipz

Изравнете темповото избледняване с обрати и рязко подреждане. Такава прическа и стил могат да подобрят текстурата на естествените изкривявания. Температурите избледняват не само осигуряват чист завършек, но и изглеждат по -остри и уникални.

Избледняване при висока температура

Прическа за избледняване с висока температураInstagram @zayfades

Избледняването при висока температура е подстригване, което осигурява изкривена коса чисти страни за чист завършек. Плюс това, високото избледняване на храма оставя косата в добра форма. Когато оформяте, използвайте солен спрей, за да завършите външния вид, да подобрите текстурата и да направите плътността по -плътна.

Temp Fade за къдрава коса

Temp Fade за къдрава косаInstagram @blackbladebarbershop

За вдъхновение ето прическа с временно избледняване, подстригана от бръснаря Даниеле Гало от Италия.

Това къдраво темпо избледняване е красиво за гледане и практично за управление! Ако обичате редовното избледняване, но искате да е на следващо ниво, опитайте да го обръснете малко по -високо в слепоочието. Добавете хирургическа линия за дизайн и изсушете тези непокорни къдрици за максимален обем, като тази временна избледняване за къдрава коса.

„Това е свеж и модерен външен вид, който е много актуален при днешните по -млади мъже. Има тон на кожата, който постепенно се повишава в областта на слепоочията. Къдравата коса отгоре би била много удобна, защото не отнема много време в разресването, когато човекът е у дома “, заявява Гало.

Temp Fade с част

Temp Fade с частInstagram @mistermoustachebarbershop

Тази прическа за избледняване на слепоочието е законна работа на професионалисти. Разрезът е стратегически направен, за да се погрижи за заетите господа. Четката допълва по-дългите нишки отстрани за добре представен вид.

„Това е модерно и авангардно, но най-много ми харесва, че оформя лицето на момчетата и ви кара да изглеждате по-млади“, описва Хермес Гевара Мехия от Чили.