Прическата за избледняване на кожата е вид прическа за мъже, която постепенно избледнява, започваща близо до върха на главата и постепенно се скъсява, докато достигне кожата до деколтето. По-рано свързан с 50-те години и военни разфасовки, този изчистен вид сега се радва на несравнимия си контраст.

Независимо от дължината и текстурата на гривата ви отгоре, избледняването на кожата, известно като плешиво или нулево, никога не успява да създаде съвременен, универсален вид, подходящ за всякакви среди. Въпрос е само как ще оформите най -добрите си нишки и имате пълен контрол!

Можете да изберете ниско, средно или високо затихване в зависимост от желания от вас изход. Елегантният, изтънчен външен вид се допълва от силно избледняване в сравнение с ежедневните и спортни прически, които работят най -добре със средно до ниско избледняване.

Английски бръснар Оскар Макмилан избледнява ли кожата при широк спектър от типове коса-права, вълнообразна, къдрава и афро-и я комбинира с добре познати съвременни прически, доказвайки колко гъвкава може да бъде избледняването!

Преди следващата си подстригване разгледайте тези стилни снимки на най -добрите идеи за подстригване на кожата.

Стил на отсечен гръб с избледняване на кожата

Стил на отсечен гръб с избледняване на кожатаInstagram @pejthebarber

Изобилие от гел или помада и хубав гребен е ключът към успешното избледняване на кожата с изпъкнал вид. Прическата за избледняване на кожата при момчетата е по -ценена с хубав акцент като този.

Прекъснато подрязване на Fade Skin Fade

Разединената кожа избледняваInstagram @dyedhappy.byholly

Подрязването на прекъснатото избледняване на кожата получи ново признание поради възраждането на културата на 1920 -те години през последните години. Подстригването е популярно с основателна причина, тъй като дава на притежателя си множество творчески адаптации-отрязани назад, твърда част, отстранени, прищявки, къдрави, помподур, френски култури или дълги с горни възел. Избледняването на кожата се отличава с плътно подстригани страни без смесване (или разединяване) между късите страни и по -дългите върхове. Стилът работи с леки промени за повечето форми на лицето. Не забравяйте да планирате пътуване до вашия стилист или бръснар на всеки 2-3 седмици, за да поддържате среза да изглежда стегнат и чист.

Странично избледняване на кожата

Странично избледняване на кожата избледняваInstagram @abstracthand_design

Странично избледняване на кожата за избледняване е чудесен вариант за подстригване за всеки бизнесмен. Той е класически и предлага чисто изрязване, като същевременно се охлажда без усилие. Странично избледнялата кожа с избледняване е подходяща за всички типове коса. Оформянето на това подстригване изисква нанасяне на помада върху влажна коса, докато се оформя косата отстрани.

Текстурирано изрязване с Temple Fade

Текстурирана култура с избледняване на храмаInstagram @goodfellasbarbers_ag

Текстурирана култура с избледняване на храма е най -подходяща за тези със силна линия на косата и средна груба коса. Избледняването на слепоочната линия работи много добре с тъпите ресни и съчетава стила. Прах за оформяне ще даде текстурата, необходима за оформяне на горната част.

Line-Up и High Fade за къдрава коса

Line-Up и High Fade за къдрава косаInstagram @mvsonthebarber

Тази избледняла кожа къдрава коса потвърждава, че може да се направи повече действие върху тези къдрици, като същевременно поддържа всичко спретнато с избледнели страни. Сега можете да работите оттук с някакъв състав за избледняване на чиста кожа!

Избледняване на капки за коса със средна дължина на косата

Избледняване на капки за коса със средна дължинаInstagram @nickvoronin

Мъжка капка кожа избледнява на средна дължина на косата. Прически за избледняване на кожата и стилове като този, които вървят добре с космите по лицето, са много идеални за рамкиране на лицето и създаване на ръбове.

Висока прическа за избледняване на кожата с ресни

Прическа за избледняване на кожата с ресниInstagram @javi_nice

Ребрата отпред помага да се придаде на избледняването известно спокойствие, което кара тази висока прическа да избледнява.

Френски култури с избледняване на кожата

Френска реколта с избледняване на кожатаInstagram @monefik

Сякаш боговете са издълбали тези ръбове с такова божествено избледняване на кожата, къс връх и комбинация от бретон. Тази френска култура с избледняване на кожата прави популярен стил, който изглежда креативен и забавен за носене!

Skin Fade Buzz Cut

Избледняване на кожата бръмченеInstagram @dsbarbershop

Машинките за подстригване са ваши приятели, когато постигате този конкретен шум с избледняване на кожата. Вашият най -доверен бръснар с прецизни ръце и добър вкус в стил е второто изискване.

Плешиво избледняване с брада

Плешиво избледняване с брадаInstagram @myke.frost

Защо да отидете по средата, когато можете да стигнете докрай с плешива прическа с брада? Изглежда страхотно, чувства се страхотно и определено извежда най -горната песен на съвсем друго ниво.

Остър, текстуриран киф с избледнели по кожата страни

Остър, текстуриран киф с избледнели по кожата страниInstagram @bat_fade

Имитирайте остър изкуствен ястреб с избледняване на кожата с малко деликатно разресване и пяна за коса.

Ниско избледняване на кожата

Ниско избледняване на кожатаInstagram @a13x__cuts_and_beards

Младите момчета биха оценили тази прическа с ниска кожа. Също така, известно като ниско плешиво избледняване, това носи младежки ефект, който все още е моден.

Crew Cut с Low Fade

Crew Cut с Low FadeInstagram @matheus.silvabarber

Прическата на класическия джентълмен може да бъде намерена в тази изрязана кожа. Прически с ниско избледняване като тази никога не пропускат да внесат високо ниво на изтънченост.

Дълга коса с подрязване и избледняване на кожата

Дълга коса с подрязване и избледняване на кожатаInstagram @hosseinsarv

Плешивото избледняване е много полезно, когато си партнирате с дълга коса. В този случай брадата на джентълмена допринася за здравословен, подстриган вид.

Избледняване на средната кожа

Мъжка прическа за избледняване на средната кожаInstagram @barberia_jmara

Точно като избледняването в Бруклин, избледняването започва около храма и слиза надолу в областта на тила и ушите. Какъв страхотен и прост стил на избледняване на средната кожа за работа.

Разхвърлян, текстуриран връх с избледняване на кожата и странична част

Разхвърлян, текстуриран връх с избледняване на кожата и странична частInstagram @behrooz.moda

Покажете ниското избледняване, като имате страничен ефект точно там, където започва бръсненето! И двете характеристики на косата могат да бъдат подчертани по този начин. Разхвърлян, текстуриран връх би изглеждал страхотно и в тази подстригване на страничната част, която избледнява!

Изрязване на кожата за вълниста коса

Изрязване на кожата за вълниста косаInstagram @yanielbarber

Отпуснете вълнообразната си коса и я сдвоете с изрязана кожа, за забавно и остро нанасяне. Подстригванията за избледняване на кожата при мъжете помагат да се поддържа този контраст за добре поддържано подстригване.

Изкуствен ястреб с избледняване на кожата

изкуствен ястреб с Skin FadeInstagram @aldierbarber

Ако искате смело избледняване на кожата, изпробвайте този модел на изкуствен ястреб, където можете да вмъкнете няколко тенденции за коса в едно, разхвърляно подстригване. Дизайн на косата като този е полезен за освежаване на стила. Ако имате гъста коса, тя ще изглежда още по -добре.

Избледняване на кожата с прическа Mohawk

Избледняване на кожата при подстригване MohawkInstagram @markyblvdez

Тази тенденция на ирокез е всякаква фантазия, особено с избледняване на кожата! Наслоените вълни действат през ястреба, подчертан, разбира се, от видимия стил на плешиво избледняване.

Къса коса отгоре с избледнели страни

къса коса отгоре с избледнели страниInstagram @alexandr_berezovsky

Обръснатите и избледнели страни вървят добре с късата дължина отгоре. Това е много лесна за оформяне прическа за избледняване на кожата.

Skin Pompadour Fade

Кожата помпадур избледняваInstagram @barberobengie

Подпрете косата си с помподур за избледняване на кожата. Този трик дава измерение и променливост, идеален за авантюристични мъже!

Средно избледняване на кожата

Средно избледняване на кожатаInstagram @juanmapeluka

Това е свежа прическа с избледняване на кожата и лесна мъжка прическа с ефект на пръсти. Това е смесица от старо и ново училище, описано от бръснаря Хуан Мануел Ортис Абад от Испания.

Дръжте косата си отгоре дълга, за да можете да я оформите така.

Абад заявява: „Използвах матов мехлем и обемни прахове, след което оформях помпадура с пръсти. Той е чудесен за права коса, а най -добрата форма на лицето е квадратна.

Твърда част с гребен и плешиво избледняване

Твърда част с гребен и плешиво избледняванеInstagram @barbeariaalves

Това плешиво избледняване има странична част с бръснач, където страните са добре изстъргани. Стилистът Джеферсън Алвес от Bombinhas, BR е този, който създаде този облик.

„Започнах с машината„ 0 “и постепенно се качих, за да опиша подробно делението на косата. Направих кичур с ивица в дивизията и той е добре раиран и стилен “, разказва Алвес.

За тази кожа да избледнее с твърда част и да се среше, Алвеш съветва да има по -гладка и малко по -голяма коса, която може да бъде оформена отстрани. Също така е необходимо да използвате мехлем и фиксатор за коса, за да запазите прическата по -дълго.

„Ивицата отстрани помага да се счупи косата. Сложете мехлем за коса и просто дръпнете кичура назад. Съветвам ви да изсушите косата си със сешоар, за да дадете по -раиран ефект “, добавя Алвеш.

High Top Fade с дефинирана линия на косата за черни мъже с афро

High Top Fade с дефинирана линия на косата за черни мъже с афроInstagram @jj.blendz

Това е подстригване, наречено високият връх с избледняване в средата на кожата. Бръснарят Джъстин Джонстън от Калифорния постави ново завъртане, като даде на косата средно избледняване вместо високо избледняване.

„Любимото ми нещо за тази кожа, избледняла афро, е контрастът. Това избледняване излиза приятно и гладко и съвпада добре с черния му цвят на кожата, за да стане малко замъглено. Подреждането на линията на косата е от ключово значение, за да накарате подстригването да изскочи повече, отколкото би било само с чисто избледняване. Свежа линия допълва кройката “, обяснява Джонстън.

Ако искате къдриците отгоре и косата ви е груба, Джонстън препоръчва да закупите гъба за къдрици. Ще ви е необходима гъбата за къдрене със средно до силен лак за коса, за да заключите къдриците.

„Мъжете с къдрава коса могат да постигнат избледняване на кожата. Пораснете косата си, ако още не е достатъчно дълга “, споменава Джонстън.