Избледняване на брада е мъжка прическа, при която косата на лицето се премества безпроблемно с косата около ушите и слепоочията. В края на краищата добре подстриганата брада е идеалният начин да покажете стилната си мъжественост!

Независимо дали искате ясни линии или естествено избледняване, модерните прически с избледняла брада могат да съответстват добре на това избледняване. Полиран комбо, остър подстригване или непринуден прищявка – това е само визуализация на неограничения избор, който ще имате!

Уверете се, че вашият бръснар работи с добър тример, за да слее ефективно брадата ви с гривата си. Вижте произведенията на ветеран бръснар Робърт Маркот. Вдъхновете се от отличните му брадати творения!

Най -добрият му съвет за мъже, които искат да се подстрижат брада? „Имайте под ръка няколко различни препратки, дори ако те идват направо от социалните мрежи на бръснаря, за да постигнете желания от вас вид“, споделя той.

Що се отнася до поддръжката, Маркот казва: „Косата на брадата е суха. Уверете се, че хидратирате косата с приличен балсам, формулиран за суха коса. Той препоръчва балсам за брада на основата на кокосово масло. „Той не само ще поддържа кожата хидратирана през целия ден, но и не оставя мазни следи по лицето ви“, обяснява той.

Преди следващото ви пътуване до бръснаря, разгледайте тези вдъхновяващи снимки на най -модерните прически и прически за избледняване на брадата.

Мохак с избледняване на брадата

Мохак с избледняване на брадатаInstagram @ali_heydari_org

Mohawk с избледняване на брада дава много възможности за стилизиране на мъжете. Трябва да оставите не по -малко от три инча коса отгоре за оформяне. Не забравяйте да кажете на бръснаря си да стегне брадата, за да направи безпроблемен преход от брадата към прическата.

Вижте още прически и прически за избледняване на ирокез.

Къс къдрав връх и оформена брада

Къс къдрав връх и оформена брадаInstagram @rogerioaraujobarber

Къса къдрава горна част и оформена брада са добър избор, когато обмисляте нова прическа с къдрава коса. Къдравата коса понякога може да бъде трудна за поддържане. Стесняването на страните до сянка е опция за изследване за мъже с къдрава коса.

Размазано избледняване с брада

Размазано избледняване с брадаInstagram @the_real_ayydot

Размазаното избледняване с брада е сложна, но страхотна прическа, която мъжете могат да опитат. Предлагам добре опитен бръснар да изпълни замъглено избледняване. Тя трябва да има безупречен преход от кожата към желаната дължина, без да оставя място за никакви недостатъци на смесване. Острата като бръснач линия на косата извежда това размазано избледняване до следващото ниво на върхови постижения.

Брадата избледнява в козя брада

Брадата избледнява в козя брадаInstagram @chechecuts

Превърнете прическата си за избледняване на брадата в козя брада и вижте уникалния усет, който тя може да ви даде. Това, което го прави уникален от другите стилове на брадата, е заострената коса на лицето на брадичката. Това дори ще позволи на бузите ви да изглеждат спретнати и стилни, което е идеално с остра избледняла прическа.

High Top Fade с остър деколте на брада

High Top Fade с остър деколте на брадатаInstagram @omithebarber_

Искате да се изфукате със стил със средни дължини? Ето избледняване с висок връх и остро деколте на брадата, за да подчертаете естествената текстура на вашата черна коса. Страните и тилът постепенно избледняват, за да отговарят на формата на чистата ви коса на лицето.

Прическа с пълна брада и подстригване

Прическа с пълна брада и подстригванеInstagram @barber_gin

Пълната брада и подстриганото избледняване са отлична комбинация за мъже със средна дължина на черна коса на върха. Това е модерен поглед върху това как изглежда мъжкият стил на брада.

Брада със средно избледняване

Брада със средно избледняванеInstagram @junior___barber

Изисканият завършек на брада със средно избледняване ще изглежда страшно. Оформянето му с текстура дава на вашата черна коса по-пълноценно изплащане.

Ниско избледняване на брадата

Ниско избледняване на брадатаInstagram @_cristianbarber

Оставете вашата естествена текстура да си свърши работата. Ниското избледняване на брадата със сигурност ще работи добре върху черната и вълнообразна коса. За поддръжка е необходим добър тример за брада.

Плешиво избледняване с брада

Плешиво избледняване с подстригване на брадаInstagram @nik_hairdesign

Помислете за изрязана избледняла брада за вашата фина кестенява коса! Това плешиво избледняване с брада ще ви осигури по -остър ръб, който е много лесен за поддръжка.

Средно избледняваща прическа с брада

Средно избледняваща прическа с брадаInstagram @re_malia

Работейки най -добре на гъста и черна коса, средната избледняваща прическа с брада е много мъжка! Текстурата формира поток и движение, създавайки контраст между косата отгоре и отстрани.

Бръмчане с ниска поддръжка с избледняване на брадата

Бръмчане с ниска поддръжка с избледняване на брадатаInstagram @barberodessa

Форма с пълна прическа за брада няма да навреди на целия ви стил. Помолете вашия бръснар за бръмчане с избледняване на брадата, за да покажете колко стилна може да бъде вашата черна коса.

Гребен над избледняване с брада

Гребен над избледняване с прическа за брадаInstagram @17cuts

Отидете на изчезване с гребен с брада, ако мислите да опитате елегантен стил. Разделете косата на една страна, срешете я на място и я сложете заедно с гел. Ето как разклащате модерна мъжка прическа.

Брадата избледнява за бял човек

Избледняване на брада за бял човекInstagram @joey_shakes

Ако сте бял човек, помислете за избледняване на брадата, което поставя акцент върху гъстата, черна коса отгоре. Добавете малко текстура за по -красив стил.

Избледняване на брада за черен мъж

Изрязване на брада за Black ManInstagram @aaronmybarber

Винаги има перфектно избледняване на брада за чернокож мъж. Вземете този изгладен вид, като подстрижете косата си чиста и къса. Вашата къдрава коса ще образува вълни, създавайки тире и харизма във вашия стил.

Конусна брада избледнява

Конусна брада избледняваInstagram @khalife.stylist

Грабнете възможността да издърпате конусно избледняване. Всичко, от което се нуждае, е изтъняване на брадата плюс добре оформена и текстурирана коса отгоре.

Брада с Temp Fade

Брада с подстригване Temp FadeInstagram @jeffthebarber

Справете се с всяко ваше настроение, като носите брада с временно избледняване. Неговата острота и прилично изглеждащ завършек отговарят на каквото и да е настроение.

Къдрава коса с избледняване на брадата

Къдрава коса със средна дължина с избледняване на брадатаInstagram @barbermour

Тук се случва много движение. Изберете къдрава коса с избледняване на брадата, за да изпъкнете с вродената си текстура. Вашата черна коса контрастира с избледнелите по кожата страни.

Избледняване на къса брада

Изрязване на къса брадаInstagram @rikzothebarber

Заострени страни, които допълват оформената коса на лицето, правят една къса брада да избледнее със стегнато и кокетно деколте. Черната коса отгоре не трябва да бъде прекалено къса или прекалено дълга – достатъчно дължина, за да се получи текстуриран вид с къс бретон.

Изпуснете избледняване с брада

Изпуснете избледняване с брадаInstagram @aztroo

Трябва да обичате постепенно избледнелите страни в този разрез! Партньорството при избледняване на капка с брада по този начин ще изравни вашата стайлинг игра.

Фризьорът Енрике Тапия от Хесперия, Калифорния, създаде тази прическа. „Това се нарича средно избледняване с куки отстрани, текстуриран връх и подреждане на брада. Бих описал тази кройка като лесна за оформяне, тъй като горната част е с точково изрязване и следва темата за здрав накъсан текстурен вид. Любимото ми нещо в тази кройка е как избледняването излъчва ясен контраст по дължина, който изпъква на окото. Това е фокусът на този разрез “, заявява Тапиа.

„Бих посъветвал пич, който се интересува от подстригване на брада, първо да помисли за избледняване на сянка (избледняване, без да излиза на кожата), за да избегне тен на кожата. След избледняване на сянката, можете бавно да преминете към плешиво средно избледняване. От опит това ще направи прехода да изглежда по -постепенен в дългосрочен план. Като цяло прическите за избледняване на брадата са много популярни и в момента в тенденция “, обяснява Tapia.

Избледняване на висока брада

Подстригване с висока брадаInstagram @jazthebutcher

Издърпайте това високо избледняване на брадата с достатъчно дължина коса отгоре за лесно оформяне. Този външен вид се нарича 0,5 избледняване в брадата с връх с шипове назад от бръснаря Джас Бейли от Торонто, ON.

„Любимото ми нещо във външния вид е безпроблемният преход от средата на главата от светло към тъмно, вървящ в двете посоки. Косата избледнява както в горната, така и в долната част “, отбелязва Бейли.

Съветът, който Бейли би дала на мъж, който иска този вид, е да помисли за върха на косата. Той добавя: „Аз се опитвам да видя как можем да накараме върха да изглежда точно така, както те искат, независимо дали това е чрез текстуриране или оформяне със сешоар и продукт.“

Избледняване на дълга брада

Подстригване с дълга брадаInstagram @zaebis.haircuts

Обединете дълга избледняла брада с деликатно избледняло изрязване, за да подправите кафявата си коса.

Създаден от стилиста Глеб Морозов от Русия, това е видът на модерен герой, човек, който не може да си позволи да прекарва много време в грижа за косата си. „Много ми харесва, че въпреки простотата на дизайна, този лък има свои собствени детайли, а плътността и структурата на косата и брадата ви позволяват да добавите индивидуалност към образа“, подчертава Морозов.

Това, което е чудесно при подстригването на брада, е тяхната гъвкавост. Морозов обяснява: „Комбинирайки формата на брадата и формата на прическата, можем да постигнем перфектния баланс на всяка глава с всяка костна структура на лицето, а избледняването на брадата ще подчертае точността и характера на човека.“

Избледняване на кожата с къс бретон и избледняване на брадата

Избледняване на кожата с къс бретон и избледняване на брадатаInstagram @eseesvita

Късият бретон е това, което прави тази кожа да избледнее, подстригана, изпълнена с дух.

Това изрязване на брадата се нарича избледняване на реколтата с избледняване на брадата, проектирано от бръснаря Габриел Силваньоли от Ponce, PR.

„За първи път видях как културата избледнява при европейските мъже. Най-хубавото е, че наистина не отнема много време за оформяне у дома. Ако имате бърз живот и се смятате за остър, смел и модерен, тогава този стил е за вас “, казва Силваньоли.