Подстригването е много къса прическа, обикновено около главата и близо до скалпа с помощта на електрически машинки за подстригване. Тази прическа за събуждане и излизане съществува повече от век и по уважителни причини!

Първи, които определят тенденцията за дължината на бръмчането, са парчетата на знаменитости Кание Уест, Зак Ефрон, Райън Рейнолдс и Чанинг Тейтъм – дори се придържат към бръмчащия стил и придават отличителен вид! Практичност, лесна поддръжка и сериозен стил са само някои от причините, поради които тази кройка е видна както сред военните, така и сред съвременните мъже.

Изгледът на обръсната глава може да е първата идея, която да ви хрумне, когато мислите за разфасовки, но сега има много други версии. Съвременните стилове включват както къси, така и дълги подстригвания, които са комбинирани с брада или съчетани с избледняване, особено когато горната коса е оставена дълга.

Професионален козметик и фризьор Шон Авитан включва дизайни и цветове на наркотици в своите бръмчащи творения, доказвайки, че можете да отидете допълнително и да станете креативни дори с къса коса!

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези актуализирани снимки на подстригването.

Оплешивяване Buzz Cut

Оплешивяване Buzz CutInstagram @francoisdamion

Кой казва, че плешивите момчета не могат да огънат нова прическа? С този стил на подстригване можете да използвате изтънената си коса във ваша полза. Плюс това, косата ви на лицето ще изглежда супер перфектно готина с новата ви рокля!

Избледнял Buzz Cut и брада за дебелокоси мъже

Избледняла бръмчаща кройка и брада за мъжете с дебела косаInstagram @gasparios2

Избледняла бръмчаща коса и брада за дебелокоси мъже е идеалният вид за мъже, които не искат да се справят с дебелите си, средни до дълги кичури. Това е перфектен начин да покриете плешивите/ изтъняващи петна, правейки ги по -малко забележими. Оформете тази подстригване, като носите брада, за да създадете разрошен, оживен вид.

Buzz Cut за отслабваща линия на косата

Buzz cut за отстъпваща линия на косатаInstagram @chrisbusuttil_

Подстригването с бръмчене за отстъпваща линия на косата е препоръчителното подстригване за всеки, който страда от отстъпваща линия на косата. Повечето смятат, че дългата коса е лекарството, но не е така. Buzz отрязва комплиментите, които се отдръпват от косата, като не привличат много внимание към проблемната зона.

Mohawk Inspired Buzz Cut

Вдъхновено от мохаук изрязване на бръмчаInstagram @beautified_by_lizzaluxx

Чудесен начин да добавите свежест към традиционното изрязване на бръмча е чрез създаване на вдъхновено от мохаук изрязване. Избледняването на чистата кожа може да изглежда лесно, но изрязването толкова близо до кожата без дразнене и прецизност не е малък подвиг. Инструментът за използване са специални машинки за подстригване. Мохаук с дължина на бръмчене отслабва формата на главата, а ъглите привличат очите навътре, създавайки илюзията за удължаване на лицето.

Вижте още идеи за подстригване с избледняване на ирокеза.

Buzz Cut с твърда част

Buzz cut с твърда частInstagram @markyblvdez

Бръмчене с твърда част е перфектната кройка за мъже, които харесват лекотата на оформяне. Използването на бръснаря на правилна самобръсначка за гравиране в частта предлага свежест и модерен ръб на кройката. Няма да се налага да прекарвате много време пред огледалото всеки ден, за да поддържате формата и дължината. Прясно подстригване трябва да се прави на всеки 2 до 3 седмици.

Undercut Buzz Cut

Undercut Buzz CutInstagram @sergthebarber1

Въпреки че може да изглежда като вашето нормално бръмчене, този подрязан сорт е уникален със своите равномерно обръснати страни. Все още можете да оформите останалата коса, колкото искате, като запазите останалата част от тях.

Ivy League Buzz Cut

Ivy League Buzz CutInstagram @jaaderlewis

Насладете се на бръмченето, докато спортувате в стила на добрата старша лига на бръшлян. Избръснете страните, след това оформете косата отгоре за прекрасна комбинация от коса.

Butch Cut

Бъч КройInstagram @federico_barber_gadau

Като цяло къс, но все пак по-дълъг от обичайното подстригване, месото може да бъде вашият билет да поддържате нещата чисти, като същевременно имате достатъчно коса за растеж.

Military Buzz Cut

Military Buzz CutInstagram @ivan.9.6

Прости и прости – тези военни разфасовки подчертават подредеността и подредеността. Обръснати нагоре страни с малко бръмчене нагоре, за да се гарантира, че няма разсеяна коса по пътя на мисията.

Номер 3 Buzz Cut

Номер 3 Buzz CutInstagram @kellyskreations25

Можете да носите бръмчаща кройка и все още да имате сравнително по -дебела грива отгоре, като използвате предпазител за машинка за подстригване номер 3. Естествен вид за млади пичове, този трябва да опитате поне веднъж в живота си.

Fade Buzz Cut

Fade Buzz CutInstagram @fade_master

Спортирайте този избледняващ бръмч, като разтърсите чисти ръбове и средно избледняване, което изчиства до областта на тила и ушите. Популярно сред по -възрастните мъже, това подстригване позволява на косата да расте отново в много по -здравословно състояние.

Бръмчащ връх

Бръмчащ връхInstagram @wester_barber

Капенето в бръмчащи стилове като това се изцежда! Чистият ръб и леко избледняване е трикът за подчертаване на бръмчащия връх. Вземете външния вид с любезното съдействие на вашия любим професионален бръснар и най -надеждните му машинки за подстригване.

Индукция Buzz Cut

Индукция Buzz CutInstagram @allyssadoeshair_

Кръстен на свежите момчета, които се присъединяват към армията, това е едно от най -чистите разсъждения там! Подстригването на военния индукционен шум е просто, оставяйки някои косми за растеж и покритие на главата, но поддържайки го кратко, за да придаде този подреден вид.

Crew Cut Buzz Cut

Crew Cut Buzz CutInstagram @loveyourhairxorc

Екипажът е толкова вечен стил за всички мъже! Този се отървава от разсеяната коса по лицето, разкривайки най -дръзкото ви аз. Характеризирано като ниска поддръжка и рязане в движение, използвайте машинки за подстригване с предпазител за гребен, за да постигнете това рязане.

Силен шум с подреждане

Силен шум с подрежданеInstagram @hicksonhair

Това е висококачествено изрязване с редица, създадено от стилиста Хари Хиксън от Великобритания. „Бих казал, че най -хубавото в този външен вид е колко е чист и остър. Това е нещо повече от бръмчене; изглежда много по -свеж “, казва Хиксън.

Ако имате силна линия на косата и не искате да се затруднявате със стилизирането на косата си, това може да е добър външен вид за вас. Хиксън добавя: „Винаги изглежда по -добре на по -тъмна коса, защото можете да видите избледняването много повече.“

Burr Buzz Cut

Burr Buzz CutInstagram @nektaly

Това рязане на бръмчане е средно плешиво избледняване с #2 отгоре. „Бих описал това като прост вид, който никога не излиза от мода. Наистина е практичен и лесен за поддръжка, без да е необходим продукт “, заявява калифорнийският бръснар Нектали Рамирес.

„Тази прическа би паснала най -добре на различни типове коса – права, груба и вълнообразна“, добавя Рамирес.

Бръмчане с номер 4

Изрязване на Buzz номер 4Instagram @wilsidsons_blades

Ето оформена бръсначка с номер 4, която е удобна, чиста и лесна прическа. Създаден от фризьорския бръснар Уилсидсън, той казва „хубавото в това е, че се събуждате и прическата ви изглежда свежа“.

Уилсидсън предупреждава, че не всеки може да си направи тази прическа. Трябва да имате тиха права права линия на косата и тя би изглеждала по -добре на дебел тип коса.

„Можете да го правите по всяко време на годината, но хората предпочитат да го правят през лятото, защото е лесно да се носи“, съветва Уилсидсън. “Ако носите брада, можете да направите много остра брада с ниско или високо избледняване или да я носите естествено гъста и дива.”

Високо и стегнато Buzz Cut

Високо и стегнато Buzz CutInstagram @gary_nelson_barber

Високата и стегната кройка е къса, проста и класическа мъжка кройка, която е и винаги ще бъде модерна. Този конкретен е създаден от малтийския бръснар Гари Нелсън. „Това е бръмчащ връх и избледнели страни, които обикновено използват електрическа машинка за подстригване“, отбелязва той.

„Въпреки че има различни начини за бръмчане, като равномерно изрязване или рязане, този разрез е избледнял отстрани и се отрязва равномерно отгоре с помощта на предпазителя за машинка за подстригване №3“, описва Нелсън.

„Бих посъветвал мъжете, които обмислят тази пържола, да подстригват косата си поне веднъж седмично или две седмици, за да я поддържат чиста и подредена и да поддържат стила, особено отстрани“, посочва Нелсън.

Buzz Cut с брада

Buzz Cut с брадаInstagram @ar_fades

Това е нисък Цезар и конус на кожата с брада и подобрение в състава. Проектиран е от стилиста Адриан Роман от Ню Йорк. „Любимото ми нещо в тази кройка е да гледам контраста, който конусът на кожата извежда отстрани и отзад. Това му придава по -чист и свеж вид “, отбелязва той.

Също така, когато използвате подобрения за този изглед на Caesar Buzz, като оцветители или аерограф, Роман препоръчва да използвате шампоан без съдържание на алкохол, за да удължите живота на вашия подобрен външен вид.

Дългото изрязване на бръмча

Дългото изрязване на бръмчаInstagram @thatbeardedbarber

Тази дълга бръмчаща кройка е избледняване в средата на нулата, смесено плътно с върха. След това се намалява до ширина на пръста с толкова текстура, която се впише в горната част, колкото косата позволява. Стилистът Мат Дътфийлд от Великобритания създаде този разрез.

Има няколко неща, които Дътфийлд би посъветвал хората, които обмислят да получат бръмчане. Той започва: „Първо трябва да бъде типът на косата. Ако имате по -светла или по -светла коса, това не е стилът за вас поради това колко късо я подреждате отстрани. Никога няма да получите достатъчно контраст, за да направите подстригването, което намирате с по -тъмна или по -гъста коса. “

Друг момент, който трябва да се отбележи, са моделите на растеж на косата или, по -конкретно, краставиците. „Въпреки че не е пълна пречка за тази подстригване, винаги предлагам да сте достатъчно къси отгоре, за да премахнете колкото е възможно повече спирала“, подчертава Дътфийлд.

Buzz Cut със Style Fade Style

Buzz Cut със Style Fade StyleInstagram @dksbarbershop

Бръмчаща кройка с избледняване на кожата предлага свеж и автентичен вид.

Създадена от Карлос Куевас, опитен бръснар от Мексико, тази прическа е за някой, който търси изключителен стил.

„Тази прическа е почти за всеки тип лице. Освен ако нямате асиметрично лице с малко дълги уши. Ако случаят е такъв, трябва да изберете друг вид с по -дълга коса. Този вид не се препоръчва за хора с професионална работа “, посочва Куевас.