Избледняване на къдрава коса е вид избледняване, което е малко подобно на подрязването, но е подстригано и заострено. Известно е, че с къдриците се работи по-трудно, така че поддържането на къса и стегната коса отстрани на главата гарантира по-лесна поддръжка за къдрокоси момчета.

Текстурата и обемът са основните черти, с които къдравата грива гордо се гордее, а като допълнителен фактор, къдравата коса избледнява, добавя контраст към косата отгоре, подчертавайки дефиницията на вашите къдрици на следващото ниво!

Вълнената коса на холивудските актьори Джордж Клуни и къдриците на Ейдриън Грение са примери за това колко секси може да бъде избледняването на къдрава коса.

Основната цел е да поддържате тези странични коси къси и подредени, така че ако искате да поддържате остър поглед, са необходими месечни посещения на бръснаря. Продуктите за задържане и дефиниция също биха помогнали да запазите прическата си царствена.

Преди следващото ви пътуване до фризьорския салон, разгледайте тези модерни снимки на подстригване на къдрава коса!

Мъжка къдрава избледняване с обръсната линия

Мъжка къдрава избледняване с обръсната линияInstagram @_srlucaslima

Тук гладкостта на избледнелата прическа за къдрава коса за мъже отговаря на остра, определяща линия. Това готино къдраво избледняване на косата с дизайн на косата със сигурност дава най -доброто от двата свята, които създават здравословен вид!

Burst Fade за мъжки къдрици

Burst fade за мъжки къдрициInstagram @moe_better_cuts

Burst fade за мъжки къдрици е, ако имате нужда от къса прическа, като същевременно държите къдриците си под контрол. Не забравяйте да попитате вашия бръснар за плътно избледняване на кожата, като имате предвид, че краищата ви са тъмни. Той дава перфектната смес, която бихте искали с тази кройка.

Избледнявайте с подстригване с къдрава коса

Избледнявайте с къдрава прическаInstagram @_rickthebarber

Увеличете обема на косата си, като избледнявате с къдрава прическа, за да поддържате стегнат, чист ръб около линията на косата. Тази подстригване позволява разединена дължина с всички форми отгоре. Уверете се, че хидратирате къдриците си, независимо дали са естествени или изсушени със сешоар, с брилянтния овлажнител на Aveda за допълнителен блясък и леко задържане.

Къдрава коса с избледняване на сенките

Къдрава коса с избледняване на сянкаInstagram @mikey_3k000

Къдравата коса с избледняване на сянката е чудесен начин да покажете къдриците си с чисто изрязване. Смесеното избледняване по периметъра на линията на косата предотвратява ставането на къдриците. Добавете няколко капки Nutriplenish многофункционално масло за коса на Aveda, за да поддържате къдриците добре хидратирани.

Къдраво изрязване + ниско избледняване

Къдраво изрязване + ниско избледняванеInstagram @style.by.jessica

Това е една от най -чистите къдрави избледняващи прически. Обогатете къдравите си текстури, като ги поддържате чисти. Тази комбинация от ниско избледняване и къдрава коса е задължителен опит и със сигурност ви помага да израстите естествената си текстура по фин начин.

Къдрави нишки със средна дължина със средно избледняване

Къдрава коса със средна дължина със средно избледняванеInstagram @hair.cules

Съчетаването на средно избледняваща и къдрава коса ви дава класически вид, който никога не излиза от мода. Цветът на косата на това къдраво избледняване създава сянка, която прави и целия вид секси!

Дълъг къдрав афро с избледняване за черни мъже

Дълъг къдрав афро с избледняване за черни мъжеInstagram @rocketbarbershop

Избледняване с къдрава коса подчертава къдриците, докато те придават на избледняването приятен впечатляващ вид. Продължете и се уверете сами. Каква хубава комбинация прави тази дълга къдрава коса и избледняване!

Къдрава коса със средна дължина + Избледняване на средната кожа

Къдрава коса със средна дължина + Избледняване на средната кожаInstagram @farhad_barber_vip

Избледнелата къдрава коса може да бъде супер чиста като тази тук. Този разрез е свързан с това да сте по средата. Средно подстригани, дълги горни и обръснати страни, както и полувита коса. Това избледняване с къдрава коса отгоре е за да умреш!

Къдрав ирокез с Temp Fade

Къдрав ирокез с Temp FadeInstagram @detroitbarberco

Избледняване с къдрава коса е точно това, от което се нуждае всеки ирокез. Тази комбинация от къдрав ирокез и избледняване на храма създава баланс.

Вижте още избледняване на ирокеза.

Подстригване с избледняване на къдрици

Подстригване с избледняване на къдрициInstagram @ezzy_el_barber

Капването в тази къдрава капка избледняване е истинско! Тази гладка избледняваща кройка за къдрава, гъста коса също е лесна за носене.

Прекъснато подрязване Fade за къдрава коса

Прекъснато подрязване Fade за къдрава косаInstagram @hairby_courtneylynn.517

Понякога прекъсването означава положителен смисъл. За тази подстригана къдрава коса с избледняване, горната част е оставена гъста и пълна за контрастен вид. Брадата също играе много добре с целия външен вид.

Черно афро с плешиво избледняване

черно афро с плешиво избледняванеInstagram @xbigwesx

Това е едно от най -класическите избледняване на къдрава коса за черни момчета. Да имаш пълна коса е подарък отгоре, защото това е характер сам по себе си. Това плешиво избледняване на къса коса тонизира дивотата на афро, но не премахва привлекателното му въздействие.

Natural Twists + Temple Fade с дизайн на косата

Natural Twists + Temple Fade с дизайн на косатаInstagram @wender_moustache

Укротените къдрици с хубава къдрава избледняваща кройка са толкова поразителни! Добавете татуировка на косата за този хубав малък лък отгоре. Това избледняване на къдрава коса работи и с подходяща брада, за това забавно и младо изглеждащо покритие.

Избледняване на къдрава коса с брада

Избледняване на къдрава коса с брадаInstagram @prez_cuts

Къдравата коса и избледняването на кожата са вероятният тандем, който все още служи свеж вид. След това пълната брада запечатва цялата сделка. Тъй като правите коси при мъжете са твърде популярни, защо не опитате тази тенденция?

Разхвърляна къдрава коса + избледняване на конуса

Разхвърляна къдрава коса + избледняване на конусаInstagram @darladoeshair

Имате много работа, ако имате къдрава коса, така че този тип избледняване може да ви подхожда много добре. Изтъняването на конус на къдрава коса е класически вид за полупрофесионалния мъж.

Тази пържола също доказва, че прическата с избледняване не винаги означава перфектна и елегантна, но може да изглежда и разхвърляна!

Curly High Fade

Curly High FadeInstagram @liam_g_1992

Това избледняване за къдрава коса е лесна, управляема, модерна прическа за повечето тийнейджъри. Той има кратко избледняване с естествено къдраво покритие, както е описано от стилиста Лиъм Гарднър от Crediton, Devon.

„Любимата ми част от тази прическа е естественият завършек на върха и постепенното плавно избледняване между късата и дългата коса“, казва Гарднър.

Gardner силно препоръчва солен спрей за оформяне на тази прическа. „Просто напръскайте върху косата и направете търкащо движение, докато изсушавате със сешоар и я оставяте малко влажна, за да запазите естествените къдрици“, обяснява стилистът.

Това силно избледняване с къдрава прическа се препоръчва и на млади, модерни мъже с натоварен начин на живот, но все пак искат нещо малко по -различно.

High Top Fade на къдрава коса

High Top Fade на къдрава косаInstagram @cutbytap

Тази избледняваща прическа за къдрава коса е средно до високо плешиво избледняване с върха навити нагоре. Това е творение на превъзходен бръснар от Северна Каролина, Шон Тепли.

„Това избледняване на висок връх за къдрава коса е прическа с много ниска поддръжка, защото изисква много минимална поддръжка. Всичко, което трябва да направите, е да поставите лек овлажнител отгоре и да поддържате страничните страни избледнели на всеки 2 до 3 седмици “, обяснява Тапли.

Леко къдрава с високо плешиво избледняване

Леко къдрава с високо плешиво избледняванеInstagram @sarah.ann.turowski

Тази къдрава кройка с избледняване е стегната, остра и отменена. Създателката на стил Сара Туровски от Орегон смята, че най -хубавото в тази визия е, че това е наистина примамлив баланс от елементи, които контрастират и се допълват взаимно: остротата на избледняване на кожата и мекият ръб и активирането на къдриците.

Според Туровски мъжете трябва да са отворени за използване на продукт или за прегръщане на естественото им движение. Туровски добавя: „Избледняването на кожата и къдравата коса изискват редовна поддръжка, така че ако искате да продължите с това подстригване, това е малко повече ангажимент. Също така е лесно да израствате, когато решите да преминете към нещо друго. Извадих естествените му къдрици с помощта на дифузьор и Kevin Murphy Killer Curl. Силно препоръчвам за къдрава коса! ”

Къса къдрава коса + Избледняване на кожата

Къса къдрава коса с избледняване на кожатаInstagram @jessicadorais

Тази къса коса е актуализиран избледнял къдрав мъжки стил, подстриган от козметолога Джесика Дорайс от Хънтърсвил, Северна Каролина.

„Любимото ми нещо е избледняването на кожата, защото е безупречно и се смесва прекрасно! Ако сте безгрижен и тип „без шум“, това е за вас. Стилизиращият продукт за тази визия би бил гел или паста “, обяснява Дорайс.

Ако имате индивидуалност, която е малко по -дива, Доре препоръчва препоръчителна мъжка прическа като тази! Тя също така предупреждава, че поддръжката е задължителна в този стил и кръглите форми на лицето работят най -добре.

Дълга къдрава ресни с избледняване

Дълга къдрава ресни с избледняванеInstagram @beaaastyles

Тази къдрава прическа с избледняване е модерна къдрица, която е проектирана от фризьорката Bea Petty от Монтерей, Калифорния.

Съветът за оформяне на Petty за създаване на това е да се уверите, че косата ви е леко влажна. Няма нужда от предварителен продукт (освен ако не искате, няма голяма разлика), а след това използвайте дифузора на сешоара си и натрошете косата. Петти подчертава: „Уверете се, че сушилнята е поставена на ниска със средна до висока температура. Изсушете, докато в косата няма повече влага. “

За да завърши, Petty използва Cloud Dust Powder от Schwarzkopf и леко поръсва праха около върха, докато хруска къдриците. Прахът помага за задържане на къдриците на място без външния вид и усещането на какъвто и да е продукт. Винаги можете да добавите лак за коса или спрей за блясък за допълнително задържане, ако смятате, че прахът за прах не е достатъчен.

„Този ​​лесен хвърлен външен вид е чудесен за момчета, които работят в професионална обстановка, за всеки, който бърза. Този стил отнема по -малко от 5 минути. Всичко, от което се нуждаете, е сешоар с добавен дифузер и всякакъв вид пудра за коса. Тогава сте готови за деня “, посочва Пети.