Подстригването на Ivy League, наречено Harvard Clip или Princeton Haircut, е вид подстригване, при което косата отгоре е достатъчно дълга, за да бъде разделена и отстранена настрани. Тази колегиална прическа добива своя произход от 60-те години на миналия век и винаги е била сред най-търсените визии за стилни, умни мъже.

Висококачествената кройка на Ivy League е престижна, защото позволява толкова много възможности в стила! Изборът включва елегантни странични части, текстурирани върхове, четка напред, избледнели страни, помпадури и много други.

Що се отнася до стиловете на Ivy League, оформянето на косата на върха на главата с продукти като восък и помада върши цялата работа! Поддръжката е минимална, тъй като можете да отглеждате тази разфасовка и все пак да имате впечатляващ вид.

Топ актьорите Райън Гослинг, Чанинг Тейтъм и Райън Рейнолдс носеха тази бизнес прическа и доказаха как тя никога не излиза от мода!

Така че преди следващата ви прическа, разгледайте тези модерни снимки на най -модерните идеи за подстригване на Ivy League за мъже!

Подстригването на разхвърляната лига на бръшлян

Подстригването на разхвърляната лига на бръшлянInstagram @lrh_barber

Разхвърляната лига на бръшлян е разрошена форма на кройка от Принстън. Просто не създавайте твърде разхвърлян стил.

Елегантна лига на бръшлян с подбиване

Мъжка лъскава лига на бръшлян с подбиванеInstagram @csar_cutz

Елегантна Ivy League с подбиване подхожда на мъже от всички сфери на живота поради лекотата, стила и подредеността, които предлага. Избледняването се взема високо и стегнато и се слива в горната част. Страните задържат подрязването, оставяйки достатъчно дължина, за да можете да плъзнете горната част надолу. Оформя се и се поддържа бързо и лесно. Силна помада и гребен за оформяне са всичко, от което се нуждаете, когато оформяте, тогава можете да започнете!

Подстригване на Ivy League с твърда част

Подстригване в лига на бръшлян с твърда част за мъжеInstagram @gary_cutshair

Подстригването на Ivy League с твърда част може да бъде разтърсено от мъже от всички възрасти от различни сфери на живота. Избледняването се сваля до кожата около ушите и се премества добре в горната част, като се нарязва на твърда част. Сравнително лесен за поддръжка, бърз раздух със сушилня и помада за поддържане на стила за деня са основните неща, от които се нуждаете.

Подстригване в Азиатска лига на бръшлян

Азиатска прическа за азиатска лига на бръшлянInstagram @koburay

Отидете на подстригване в Азиатска лига на бръшляна, ако имате гъста, права коса. Страните се изрязват и се сливат в горната част. Създава се раздяла, оставяйки повече дължина, за да бъде по -лесно и по -бързо оформянето. За поддържане на този стил през целия ден е необходим силен продукт като помада.

Странната прическа на Ivy League

Странната прическа на Ivy LeagueInstagram @bishop_hairstyle

Страхотна лъскава прическа Ivy League придава повече дефиниция на страничния гребен, създавайки обем и форма на тази част от среза.

Конусна колегиална прическа със странична част

Конусна колегиална прическа със странична частInstagram @awethebarber

Популярна кройка на Ivy League със странична част има обръснати страни и тила. Нанесете стилизиращи продукти за максимално задържане и блясък.

Разрезът на Crew Ivy League

Подстригването на екипажа на Irew LeagueInstagram @barbeariasapompeiasp

Изберете гладко стеснение и по -дебел връх с този модерен външен вид за гъста коса.

Прическа със средна дължина на Ivy League с избледняване на кожата

Прическа със средна дължина на Ivy League с избледняване на кожатаInstagram @barberbysinan

Избледняването на кожата създава по-остра средно дълга прическа от Ivy League. Късият гръб и страните наистина вървят добре с пълен връх!

Колегиалната прическа и гребен

Колегиална прическа с гребенInstagram @janikatuovila

Братовчед на екипажа, получавате повече гъвкавост в този стил с малко мъх отгоре.

Подстригване с текстурирана лига на бръшлян

Подстригване с текстурирана лига на бръшлянInstagram @wit.salon

Най -добрите прически на Ivy League за момчета с тънка коса имат наслоена коса отгоре. Разтърси го за този разхвърлян джентълмен поглед. и ще имате най -мрачната текстура прически на Ivy League за мъже.

Прическата на къдрава лига на бръшлян

Прическата на къдрава лига на бръшлянInstagram @rachelringwood

За да се постигнат перфектните разхвърляни прически на Ivy League за момчета с къдрава коса, те трябва да имат много текстура. Яката къдрава прическа от Ivy League показва странната страна на този бизнес костюм.

Отрязването на Военния бръшлян

Подстригване на военната лига на бръшлянInstagram @gjack907

Бръмчащи страни и къс връх означават по-малко поддържане на най-късите разфасовки. Най -строгият от най -строгите разфасовки е модерно по -изтънчен!

Модерната подстригване в Лигата на бръшляна

Модерната прическа на Лигата на бръшлянInstagram @barbershop_port

Подобрението на клипа на Харвард означава избледнели страни и добре разресван помпадур! Помпадурът е стара класическа прическа от Ivy League, която никога не е излизала от мода.

Подстригване в бръшлян лига с избледняване

Подстригване на Ivy League с FadeInstagram @gentlemens_evoke

Подстригването на Ivy League с избледняване изглежда остро за мъжете, които искат остър като бръснач стил. Стесняването на страните подчертава стила, направен отгоре. Освен това е по -лесно да се управлява!

Подстригването на късата лига на бръшлян

Подстригването на късата лига на бръшлянInstagram @nick_barber_arts

Късите колегиални прически за мъже като тази са по -лесни за поддържане и оформяне. Размахвайте външен вид в движение, който всеки джентълмен може да облече всеки момент.

Подстригване с дълъг бръшлян

Подстригване с дълъг бръшлянInstagram @javi_thebarber_

Студените дълги прически на Ivy League се съчетават перфектно с чисто бръснене отстрани и желирано отгоре.

Подстригване на Ivy League за получаване на линията на косата

Подстригване на Ivy League за получаване на линията на косатаInstagram @bobbybanks

Тази подстригване на Ivy League за отстъпваща линия на косата е под формата на текстуриран стил, направен от стилиста Robyn Pape от Калгари, AB.

Прическата на Ivy League е чудесна за мъже, които искат да изглеждат събрани и професионални, но не искат да се занимават със стилизиране.

Pape предлага: „За продукта предпочитам нещо матирано и текстурирано, като„ Mess Up “на Schwarzkopf. Този стил също изглежда наистина добре с изрязани страни вместо високо избледняване, за мъже, които смятат, че избледняването е твърде грубо. “

Страничната прическа на Ivy League

Страничната прическа Ivy League HaircutInstagram @rais__craftsman

Тази елегантна и странична прическа от Ivy League е създадена от бръснаря Rais от Русия.

„Оформете го матово или леко блестящо за права или къдрава коса. Най -добрата форма на лицето за такава прическа в Принстън е овална или удължена “, обяснява Раис.

Прическата Classic Ivy League

Прическата Classic Ivy LeagueInstagram @rodzstyle

Класическите разфасовки на Принстън като това винаги са модерни. Това е перфектната кройка за човек, който има професионална работа и обича да поддържа чист вид през целия ден и през цялата нощ.