Късо избледняване е къса прическа с много къси страни и гръб, които постепенно избледняват близо до кожата. Избледняването на къси подстригвания, като съкращения на екипажа, бръмчащи съкращения и високи и стегнати прически, осигурява контраст и придава чист вид.

Късите прически за избледняване са в тенденция от началото на десетилетието и със сигурност няма да отидат никъде скоро!

Има само една основна причина, поради която професионалните бръснари в съвременния свят на мъжката мода се наслаждават на този съвременен облик – и това е универсалността на стила.

С целия обем и текстура, разрешени отгоре, има безкрайни възможности за прически, които лесно можете да създадете. Отивате на бизнес среща? Плъзнете тези нишки назад или направете просто гребен. Имате ли планове за една нощ навън? Разтрийте го в изкуствен ястреб!

Това, от което ще се пристрастите, е колко добре поддържана гривата ви ще изглежда 24/7 просто поради тези къси страни. Бързото пътуване до вашия бръснар веднъж месечно ще гарантира свежестта на избраното от вас избледняване.

Вижте това актуализирано ръководство за най -новите снимки на къси избледняващи прически!

Вълнообразна коса с късо избледняване

Вълнообразна коса с късо избледняванеInstagram @ryancullenhair

Дългите къдрици с подчертаване придават пух на тази къса избледняваща кройка.

Краткото избледняване

Прическа с къса капка избледняванеInstagram @iam.alexel

Променено класическо избледняване, краткото избледняване преминава ниско към тила. Той прави чудеса за по -тънка коса.

Краткото избледняване на температурата

Прическа с кратко избледняванеInstagram @gilliefades

Издухването е популярен стил за мъжете. Късите избледняващи прически около храмовата зона със странична част са чудесна комбинация за този вид кройка.

Краткото избухване избледнява

Прическа с кратко избледняванеInstagram @taylorcutz1

Този тип къси избледняващи стеснения около ухото по много гладък начин. Дръжте горната част пълна и за нула време ще изглеждате елегантни.

Екипажът избледнява

Кратък екип, изрязан с избледняванеInstagram @becfarrellstyles

Фундаментална кройка в мъжки стил, тази кройка придава по-дефинирана форма на лицето, като същевременно дава място за много докосвания върху косата отгоре с къса коса..

Кратък изкуствен ястреб с избледняване

Къс изкуствен ястреб с избледняванеInstagram @thekrabbebarber

Ако имате фина или тънка коса, но все пак искате тази височина, тогава тази къса изкуствена ястребна коса с къса коса избледняване е за вас.

Класически къс конус избледняване

Класическа прическа с къса конусна избледняванеInstagram @ronnieappelhair

Каквото и да има „класика“ в името си, това е сигурен победител. Те не траят цял ​​живот без причина, нали? Това късо изтъняващо изрязване е перфектната бизнес ежедневна визия.

Ниското избледняване на къса коса

ниското избледняване на късата косаInstagram @jaiden_edwardsandco

Ниското избледняване е приятелски начин да запазите този контраст на гъста и обръсната коса. Тази къса избледняваща прическа държи непокорната коса настрана, освен че осигурява превъзходен стил.

Buzz Cut с плешиво избледняване

къса коса избледнява бръмчаInstagram @koutou_barbershop

Това е военна прическа с кратко избледняване. Цялата чистота и подреденост на бръмчащия разрез служи за придаване на подходящ външен вид на момчето.

Късата помпозност с плешиво избледняване

къса избледняваща прическа с плешиво избледняванеInstagram @livanio_barber

Не се плашете от името- кратко плешиво избледняване всъщност не изглежда толкова плешиво. С изключение на частта от обръснатите по кожата страни и тила, всички сте докоснали косата.

Късите къдрици избледняват за черна коса

Къси къдрици с избледняване за черни момчетаInstagram @cardinaltribe

Класическите къдрави къдрици на къса прическа са тайната на гладък мъж. Поне така казва баба ми.

Късата коса High Fade

Къса прическа с високо избледняванеInstagram @ronihalehair

Поддържането на избледняване на късата коса наистина може да доведе до по -младежки ефект във вашия стил.

Високо и стегнато военно избледняване

Кратко високо и стегнато военно избледняванеInstagram @jmarconistudios

Да имаш къса избледняваща военна прическа с избледняване е като да носиш оръжие. Единственото нещо, което ще убиете, е подходящ атрактивен външен вид.

Избледняване на къса и къдрава коса

Къса къдрава избледняваща прическаInstagram @hair.by.ashmichelle

Привлекателността на късата подстрижка с избледняване е безспорно секси. Добавете накъдрените кичури и ще имате момичета, които ще се спускат навсякъде по вас.

Френските култури с избледняване на кожата

Къса френска реколта с избледняванеInstagram @maxprivilege_

Вижте тази модерна версия на френска реколта с избледняване на конуса. Тъпите страни вървят много добре с бръсненето, а слоестите ресни отгоре. Толкова много обикалят, но по хармоничен начин.

Къс гребен над избледняване

Къса прическа избледнява прическаInstagram @king_hollywood_barber

Сресвайте косата си отстрани, за да оставите гладкия ви стил на късо избледняване. Подходящо момче в модерна версия.

Кожата избледнява

Кожата избледняваInstagram @nickscuts_

В&С създател на стил, Ник Хисам

Специалист по подстригване @ Exurbia Salon в Сиатъл, Вашингтон

Как бихте описали този външен вид?

Тази форма е една от любимите ми за използване при мъже с леко закръглено лице. Използването на прекъсване и поддържането на подстригване за подобряване на линията на челюстта винаги е любимата ми техника за използване с къси мъжки кройки.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Това късо изрязващо изрязване за мъже е вид с висока поддръжка, който ще изисква среща на всеки 2-3 седмици. Тази прическа работи добре за мъже с всички текстури, но би изисквала сушене и обемни продукти, завършени с матов лек крем за тези с по-фини текстури. При средна до груба коса използвайте помада и я разресвайте на място през подсушена с кърпа коса.

Къса прическа Mid Fade

Средното избледняванеInstagram @yukistylist

В&Създател на стил, Юки

Специалист по сухо изрязване & Педагог / Собственик @ Gavert Atelier в Бевърли Хилс, Калифорния

Как бихте описали този външен вид?

Това е класическо ниско плешиво избледняване на къса текстурирана коса. Любимото ми нещо за този външен вид е, че е остър, готин и модерен.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Този стил работи за по -голямата част от формата на лицето и текстурата на косата. Ако имате фин плосък тип коса, трябва да използвате обемен продукт, преди да изсушите със сешоар и да завършите с восък за коса (средно задържане) и спрей.

Ако имате вълнообразен или къдрав тип коса, трябва да използвате крем за коса против накъсване преди сушене със сешоар, след което изсушете с кръгла четка, за да направите косата гладка. Нанесете восък за коса (среден или твърд) и завършете с лак за коса.

Shorter Ivy League Cut

Shorter Ivy League CutInstagram @tibby_atkinson

В&Създател на стил, Тиби Аткинсън

Barber @ Luka’s Barbers в Ексетър, Девън

Как бихте описали този външен вид?

Тази къса прическа е ниско до средно избледняване на кожата с плътно нарязана ножица отгоре. Любимото ми нещо при тази подстригване е плавният преход от кожата към косата отгоре и колко меко е избледняването. Без остри или тежки линии – такава прическа винаги работи много добре на хора с гъста, тъмна коса.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Бих препоръчал тази прическа на всеки, който съзнава, че има стилна коса, но има зает и активен начин на живот. Най -хубавото при тази прическа е колко ниска е поддръжката. Поради остротата на избледняването отзад и отстрани, тя наистина ви дава свободно да се разхождате с върха на косата, без тя да изглежда наистина разхвърляна и разхвърляна.

Въпреки че винаги бих препоръчал изсушаване на косата със сешоар, с хубаво късо подстригване по този начин, можете лесно да се измъкнете, като просто изсушите върха с кърпа и просто добавите малко глина, за да оформите, независимо дали искате да бъдете разхвърляни и накъсани или малко по -остри.

В продуктово отношение бих препоръчал сух продукт. Например на тази снимка използвах „Johnny’s Chop Shop – Wild Cat Clay“. Този вид прическа ще подхожда почти на всеки и на всеки. Ходенето толкова стегнато отстрани винаги придава форма на лицето ви и ви придава много по -тънък вид.