Плоският връх е мъжка прическа с изправена коса отгоре и отстрани, обръсната или късо заострена, създавайки върха във формата на кутия. Произхождаща от 50 -те години на миналия век и се появява отново през 80 -те години на миналия век, тази винтидж прическа отново обикаля в тазгодишните класации!

Възможностите на това изрязване са безкрайни! Това, което преди беше популярен за военните, сега може да се види на всякакви момчета – от черни момчета с афро коса до такива с естествено вълнообразна или права коса.

Известен е и с прецизно изрязаната квадратна форма, но съвременните версии включват заоблени кутии и асиметрични плоски върхове, които улесняват сдвояването както с гъста коса, така и с тънка коса. За да се поддържат острите ъгли и обемът на тази подстригване, посещенията на фризьори са задължителни редовно в зависимост от това колко бързо расте косата ви.

Ако търсите свежа и ясна работа, за да се похвалите, време е да разгледате тези модерни снимки на прически с плосък връх!

Готин плосък плот за малки момчета

Готин плосък плот за малки момчетаInstagram @jorelscott_official

И да си помислите, че никога не сте били толкова студени с плоска коса! Вижте този малък пич, който го разтърсва със студена синя коса.

Висок плосък плот

Висок плосък плотInstagram @pavelmoiseev_

Такъв дискретен начин за носене на прическа с плосък връх! Стайлингът е изискан и се откроява от повечето прически с плосък връх.

Ретро конски обувки с плосък връх

Ретро плосък връх за подковаInstagram @jarviskuts

Стилистът Кристиян има божествени ръце, за да направи този ексцентричен плосък връх забележителен. Само добре изглеждащ луд може да се справи с това!

Flat Top Fade

Flat Top FadeInstagram @sailingbarber

Създайте пълен прическа с плосък връх, след което натиснете горната част, за да изравните косата.

Плоски топ ужаси за черни мъже

Плоски топ ужаси за черни мъжеInstagram @queenofbraids_leslie

Моят човек изглежда разпален! Някои шарени плитки в плосък връх? Може ли да се получи някакво нарязване?

Плосък буги

Плосък бугиInstagram @bogvay

Имайте тази енергия на Джони Браво, която ще ви отведе както в миналото, така и в бъдещето! Наличието на калници с плосък връх означава по -дълъг и внимателен стил, но не позволявайте това да ви попречи да разтърсите този разрез.

Къдрав плосък връх с конусно избледняване

Къдрав плосък връх с конусно избледняванеInstagram @slickjameshill

Ежедневен плосък стил, подправен с преходни обръснати страни. Къдравата коса допълва пакета, придавайки обем и живот на целия стил.

Къс плосък топ с избледняване на кожата

Къс плосък топ с избледняване на кожатаInstagram @rafahairbarber

Направете военен стил по улиците, тъй като мини помпадур отгоре прави една от най -модерните прически с плосък връх.

Висок плосък топ за черни момчета

Висок плосък топ за черни момчетаInstagram @picazo_93

Чувствате носталгия? Върнете плосък връх от 90 -те с тази чиста прическа с плосък връх. Гладки ръбове и бръснене балансират подскачащия връх.

Рокабили плосък връх

Рокабили плосък връхInstagram @21_nik_one

Трябва да си различен тип готин, за да разклатиш този прав плосък връх!

Прическа с плосък връх Old School

Old School Flat Top Haircut High-Top FadeInstagram @sailingbarber

В&С създател на стил, Реймънд Декандия

Бръснар / Собственик @ True North Barber Shop във Финикс, Аризона

Как бихте описали този външен вид?

На плаката за подстригване на Schorem този се нарича „скумпадур“. Въпреки че това е просто забавен начин да се каже избледняла от бръснач прическа с плосък връх, която се наклонява отпред. Любимото ми нещо при това подстригване е, добре, цялата прическа. Любимата ми прическа е плосък връх. Нещото при тях е, че има всякакви версии, дължини и вариации на прическа с плосък връх. Харесва ми и фактът, че в днешно време не много бръснари изглежда искат да ги правят или могат. Това ме кара да искам да ги правя още повече.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Това е мъжка кройка. Той наистина приема „квадратната“ форма, която е формата на всички традиционни мъжки кройки до най -високо ниво. Тъй като расте, няма да изглежда толкова прецизно, така че може да искате да влезете, за да получите рязане на всеки две или три седмици. Използвайте силен продукт, за да запазите горната част на място. Обикновено първо ще използвам матова глина, за да я оформя. Ако искам да блесна, ще добавя малко помада с глината. Лично аз го обичам и бих искал повече момчета да ги получат. За съжаление, това може да бъде подстригване, което се свързва с това, че сте учител по фитнес или полицай. Това са глупости. Има всякакви хора, които носят апартаменти, които изглеждат готини с тях. Вземете плоски върхове! Искам да направя повече!

Висок и стегнат плосък плот

Висок и стегнат плосък плотInstagram @antonis.outsiders

В&С създател на стил, Антонис

Barber @ Outsiders Barbershop в Атина, Гърция

Как бихте описали този външен вид?

Този външен вид се корени от класическата висока и стегната прическа с плосък връх с обрат на психобили вдъхновена от психобилийските и хардкор музикални сцени и музикални жанрове.

Най -готиното в това е, че това е много подробна и трудна прическа и винаги е предизвикателство за съвършенство.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

На първо място, клиентът, който би поискал тази прическа с плосък връх, трябва да има кръгла форма на лицето, по принцип права коса, а не къдрава, и трябва да използва мазен тип крепостна помада (не помада на водна основа).

Обикновено начинът на живот и личността на човек с тази прическа може да бъде и за нормален тип мъж, но най -вече можете да го видите на хора от подземните градски стилове.

Военна прическа с плосък връх

Военна прическа с плосък връхInstagram @ave_kiddy

В&A със създател на стил, Аветисян Лерник

Barber @ Barabas Barbershop в Русия, Брянск

Как бихте описали този външен вид?

Това е стара военна прическа с плосък връх, на първо място, и аз харесвам този стил. Второ, тази прическа прикрива някои особености на растежа на косата, като косопад. Гладкото, макар и категорично изравняване с плосък връх съвпада перфектно с формата на главата, подчертавайки различни черти на лицето.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

На първо място, ако решите да си направите прическа с плосък връх, трябва да имате предвид необходимостта да посещавате бръснаря си около седмица, тъй като колкото по -къса е вашата подстригване, толкова по -често трябва да са вашите посещения. Изборът на продукт се дължи абсолютно на предпочитания от вас стил. Например, ако искате да добавите някакво усещане за рокабили към външния си вид, изберете някакъв вид по-висок психо плосък връх или плосък топ буги, оформяйки го с мазнина с висок блясък или помада на водна основа. Всъщност формата се влияе от професията, начина на живот, вашите лични желания и така нататък. За съжаление, тази прическа рядко се среща в Русия, обикновено носена от смелите и смели хора.

Къдрав плосък топ за черни момчета

Къдрав плосък топ за черни момчетаInstagram @m_arcoscristo

В&Със създател на стил, Маркос де Алмейда

Barber @ Syrian Barbers Club в Парана, Бразилия

Как бихте описали този външен вид?

Това е популярна подстригване с плосък връх тук в Бразилия, вече имаме някои препратки като бръснар Бабу, Дедблак и Рафаел Мота.

Тази прическа с плосък връх направих в безплатната си сешоар за ръце, след като подстригването завърши с прическа nudread с гъбата за оформяне и пигментите във флаш линията.

Това, което най -много обичам, е да издълбавам, докато правя свободната ръка, за да оставя въображението да тече.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Клиентите, които имат афро коса, трябва да използват продукти, подходящи за този тип коса, и да търсят отлични професионалисти в тази област. Гримът за коса, нанесен в това подстригване, обикновено е професионално боравене, но днес има грим за коса, който може да се използва от клиентите у дома.

Използвам влакна за коса, молив и аерограф (изключителна професионална употреба).