Историческите татуировки имат уникален допир и усет към тях и са идеални за любители на татуировки, които виждат повече от дизайна в татуировката. Освен очарователните геометрични дизайни, самоанските татуировки имат богата култура и история. Самоанското племе счита татуирането за основен ритуал и ще използва камъни и пръчки, за да завърши процеса. Процесът на татуиране ще отнеме месеци, за да завърши и беше доста болезнен, но много свещен.

До днес много хора си правят самоански татуировки, особено след въвеждането на модернизиран дизайн. Скалата и други известни борци от WWE имат някои невероятни самоански татуировки по телата си.

Ако смятате, че имате връзка с историята и културата зад самоанските татуировки, тогава трябва да си направите такава. За да ви помогнем, споменатите по -долу са някои от най -вълнуващите самоански татуировки с техните значения и перфектните възможности за поставяне за вас. Така че не пропускайте вълнуващите подробности и нека ловът на татуировки от Самоа да започне!

Значението зад Самоанските татуировки

Самоанските татуировки са едни от малкото татуировки, които имат разнообразни значения и символизират много неща. Самоанската татуировка включва много символи и предмети в нея; всеки от тях има различни значения. Много хора вярват, че въпреки че могат да имат една и съща самоанска татуировка, това не означава непременно същото значение.

Красотата на самоанската татуировка е, че можете да свържете всяко значение или да развиете своята интерпретация, особено такава, която ви се струва подходяща. Повечето от тези значения са духовни и пробуждащи се. Самоанските татуировки имат историческо значение, тъй като момчетата на 14 години ще получат тези татуировки, за да символизират мъжествеността. Процесът на татуиране беше подходящ ритуал.

Самоанските татуировки имат дълбока символика на семейството. Много хора получават тези татуировки, за да представят семейната им линия и да покажат колко са горди с наследството си. Самоанските татуировки представляват много ритуали; едно от основните значения, които притежава, е постоянство и смелост. Получаването на тази татуировка показва вашите смели характеристики и вашата сила.

Както бе споменато по -рано, различните самоански символи имат много други дълбоки значения. Повечето от тези символи включват черупки и различни океански неща. Без значение какъв вид самоанска татуировка получавате, дизайнът и моделът засенчват исторически смисъл. Така че дори и да не сте сигурни за основната причина или значение, че си правите татуировката, дизайнът е повече от достатъчен, за да говори за нейната историческа символика.

Идеално място за самоански татуировки

Самоанските татуировки имаха специфични позиции поради племенните дизайни и ритуалите зад някои от тези дизайни. Жените за предпочитане биха си направили малки самоански татуировки на краката и ръцете си, а мъжете биха ги натрили по гърба чак до коленете. В съвременните времена на ръцете се появяват самоански татуировки, особено тези, които се свързват с гърдите. Да си направите самоанска татуировка на ръката представлява вашата творческа природа и показва, че може да сте в движение, за да създадете нещо ново в живота.

Можете също да изберете да си направите самоанска татуировка на крака или близо до прасеца си. Това разположение представлява усилията, които полагате, за да се придвижите напред и да оставите миналото зад гърба си. С толкова много нови дизайни за татуиране на Самоа, дизайнът на лентата е най -добрият и изглежда уникален. Ако имате силна връзка със самоанските традиции и искате да преминете отгоре с вашите самоански татуировки, можете да накарате цялото си тяло да бъде изпъстрено с различни дизайни на самоански татуировки. Това е доста смел ход, но е много символичен.

Всяко поставяне на самоански татуировки има специфично значение. Ако си направите самоанска татуировка на гърба си, това ще представлява всичко, което сте правили в миналото. По същия начин, ако получите такъв на гърдите или някоя предна част на тялото си, той представлява вашето бъдеще.

След като получите правилния дизайн на татуировка на Самоан, изборът на най -доброто разположение за него става по -лесен. Идеите за татуировка на Самоа, споменати по -долу, ще ви помогнат в процеса на подбор да изберете перфектната самоанска татуировка.

125+ Самоански идеи за татуировки

Самоанска племенна линейна татуировка

самоан-татуировки

Самоанските племенни татуировки са доста често срещани и са едни от най -добрите самоански татуировки, които можете да получите. Тази татуировка включва различни геометрични линии и дизайн, изписани в черно. В тази татуировка се вписват различни дизайни; помислете за мястото, на което го правите, когато избирате дизайна. Най -доброто място да си направите самоанска племенна татуировка е на ръката или крака. Татуировките на ръцете, които се простират до гърдите, са идеалното място за самоански племенни татуировки. Затова се пригответе да преживеете вълнуващата култура на самоанците, като си направите тази изключителна татуировка.

Самоански татуировки с зъби на акула

Много символи се появяват в самоанските татуировки, тъй като това е универсален дизайн на татуировки. Един от най -често срещаните и символични символи са зъбите на акула. Тази самоанска татуировка със зъби на акула е идеална за вас, ако искате етикет за тяло, който е символичен и креативен. Тази татуировка включва различни племенни модели с малки триъгълници, които представляват зъби на акула.

Тези, които имат двоен триъгълен ефект, са сложни зъби на акула, които изглеждат абсолютно страхотно. Зъбите на акула в тази татуировка представляват сила, напътствие и защита. Той също така изобразява лекотата и значението на адаптирането към специфична култура. Тази татуировка би изглеждала лихва на цялата ви ръка.

Тики Лице Самоанска татуировка

Татуировката Tiki face Samoan е уникална татуировка, която е много свещена за самоанците. Тази татуировка включва лицето на Тики, боядисано в черно. Тики представлява всички полубогове, които се противопоставят на боговете на Атуа, и най-вече се появява като човекоподобни фигури. Около лицето има няколко кръгови племенни дизайни, които също включват важни символи като зъби на акула, вълни и очи Тики. Тази татуировка също символизира плодородието и защитата. Тъй като тази татуировка включва кръгъл дизайн, тя ще изглежда най -добре на лакътя, форхенда или гърба.

Spearhead Samoan Tattoo

Тази самоанска татуировка с върха на копието включва друг важен символ на Самоа, който е върхът на копието. Символът символизира природата на истински воин. Той демонстрира мъжка и здрава страна на вашата личност и показва как ще се борите за тези, които обичате. Тази татуировка включва модел на копие, оформен в ред с други племенни дизайни. Тази татуировка е по -скоро като татуировка на лента, която обгръща ръката ви. Така че идеалното място да си направите тази татуировка би било на ръката ви или около китката ви.

Самоанска океанска татуировка

Самоанска океанска татуировка

Океанът е доста важен символ на Самоа, тъй като представлява тяхното пътуване и мястото, където тяхната съдба ги заема. Океанските самоански татуировки ви помагат да постигнете фин и уникален вид татуировка. Тази татуировка включва черни мастилени океански шарки, които обикновено се появяват под формата на китка. Това прави тази татуировка идеална за ръката ви и изглежда така, сякаш носите самоанска лента. Тази татуировка също символизира промените, през които преминавате в живота, и представлява смъртта. Не се рискувайте или пропуснете такава значима татуировка, ако се интересувате от такава.

Stingray Samoan Tattoo

6.

Морските същества са основни символи, които се появяват в самоанска татуировка, и изглеждат абсолютно зашеметяващи. Stingray Samoan tattoo е друг популярен дизайн, който представлява полинезийското племе и самоанците. Тази татуировка включва черен мастилен скат с дълга опашка. Скатът в тази татуировка представлява защита, тъй като скатовете могат да се скрият от акулите, като се заравят в пясъка. Скатите също символизират опасност, скорост, благодат, мир и пъргавина. Идеалното място за сваляне на тази татуировка би било на рамото ви, тъй като размерът пасва идеално там.

Татуировка на самоанска костенурка

Татуировка на самоанска костенурка

Можете също да отидете за тази костенурка Самоанска татуировка, тъй като това е друг тенденционен и най -популярен дизайн на татуировка на Самоа. Казват, че костенурката е много важен символ на самоанското племе и има много значения. Тази татуировка включва самоанска костенурка, боядисана в черно, с различен дизайн и детайли, което я прави уникална от другите обикновени костенурки. Около костенурката има някои други геометрични дизайни и самоански символи, изписани с черно. Тази татуировка символизира единство, здраве, дълголетие, мир, почивка, плодородие и основа. Идеалното място за тази татуировка би било близо до рамото или на гърба ви.

Татуировка на самоански гущер

самоански татуировки

чрез janser olicio

Ако търсите яростна племенна татуировка, тогава трябва да изпробвате тази самоанска татуировка на гущер. Тази татуировка включва черен гущер с мастило с дълга опашка и някои самоански дизайни, направени по тялото му, включително различни линии и символи. Тази татуировка представлява боговете, които се появяват в лъжците на самоанците и полинезийците.

Тази татуировка също представлява комуникацията между Бог и хората. Много хора възприемат гущерите като знак за късмет, както самоанците ги виждат като могъщи същества. Но те също така вярват, че тя може да символизира смъртта. Идеалното място за тази татуировка би било на предмишницата, рамото или гърба ви.

самоан-татуировки

самоан-татуировки

ЧЗВ

Колко ще струва моята самоанска татуировка?

Цената на самоанска татуировка зависи от различни фактори, като например дизайна, разположенията и салона за татуировки, които сте избрали. Ако отивате за традиционна самоанска татуировка, това ще ви струва минимум 600 долара и ще стигне до много повече в зависимост от това как вашият татуист ви таксува. Ако получавате по -проста и по -малка версия на самоанска татуировка, цената може да варира между $ 150 и $ 500. Ще трябва да отидете при опитен майстор на татуировки, ако си правите самоанска татуировка, а квалифицираните татуисти най -вече таксуват повече от другите.

Колко време ще отнеме моята самоанска татуировка да бъде завършена?

Ако получавате традиционна самоанска татуировка с различни дизайни и символи, това ще отнеме максимум 9 часа. Понякога процесът на татуиране може да продължи повече от 9 часа в зависимост от вашата толерантност към болката и уменията на татуиста. Ако избирате обикновена самоанска татуировка, може да отнеме 60 минути, за да завършите, но отново може да се покачи.

Колко болезнени са самоанските татуировки?

Самоанските татуировки са доста болезнени; обаче болката варира в зависимост от мястото, където си правите татуировка, и вашата толерантност към болката. Самоанските татуировки обикновено отнемат много време за завършване; следователно те носят повече болка. Ако го получите в области с по -малко кости и повече мазнини като стомаха или ръката ви, това ще боли много по -малко. Всяка татуировка, която опитате, идва с болка и това, което прави татуировката по -красива, е болката, която понасяте за перфектните изображения на кожата си. Това не бива да ви спира да си направите такъв, тъй като крайният резултат от татуировката си струва цялата болка.

Дали самоанската татуировка е знак за неуважение?

Самоанските татуировки са доста популярни и повечето от любителите на татуировките носят тези дизайни. Следователно, не е неуважително, ако го получите. Ако планирате да получите такъв, най -добре е първо да проучите различните дизайни и да разберете значението, което те имат. Също така помислете за татуировка на подходящо място.

Как Самоан първоначално си направи татуировки?

В първите години нямаше подходящо оборудване за татуиране или разнообразие от мастила. Ранните самоанци са използвали края на гребен, потапят го в мастило и удрят пръчката в кожата. За това те биха ударили силно пръчката и поставиха страната на гребена върху кожата. Този процес беше доста болезнен, но важен ритуал за самоанците.

Заключение

С помощта на тези умопомрачителни идеи за татуировки на Самоа, сега можете да си направите подходяща самоанска татуировка навсякъде по тялото си и да преживеете отново живота на самоанците. Самоанските татуировки не изглеждат уникални само поради фантастичния дизайн, който включват, но и поради мощните значения и символи, които помагат на хората в ежедневието им. Така че не пропускайте тези фантастични идеи за татуировка на Самоа!