Чувствали ли сте някога, че е време да опитате нещо различно, нещо, което не сте опитвали досега? Може би е време за промяна на външния вид, нещо смело и великолепно в същото време. Ако смятате, че имате една и съща прическа твърде дълго, тогава определено трябва да разгледате снимките по -долу и да видите какъв вид промяна трябва да изберете. Едно от най -интересните неща при промените е фактът, че те ви помагат да започнете отначало, да оставите старото в миналото и просто да почувствате, че това е първият ден от остатъка от живота ви. И така, какво чакате? Най -доброто, което трябва да направите сега, е да се погледнете в огледалото и да си представите поглед къса и модерна коса. Не забравяйте да вземете предвид формата на лицето си, цвета на косата, тена и така нататък. Не забравяйте, че късата коса е доста лесна за работа и просто продължете и се обадете на вашия стилист!

Къса разхвърляна коса

Ако търсите нещо, което да придаде на косата ви някакъв обем и да я накара да изглежда просто великолепна, тогава това е тази. Просто трябва да се уверите, че едната страна на косата ви е по -дълга за максимален ефект!

Къса разхвърляна коса

Къса платинена коса

Този тип прическа определено впечатлява всички. Ако искате да направите силно впечатление на всички хора, които ви гледат, изберете този кратък и модерен стил на прическа и просто го оставете на свобода!

Къса платинена коса

Кратък красив Боб

Когато искате промяна, но не искате да се справите с нещо, което може да изглежда драстично, тогава трябва да подстрижете косата си, както е на снимката по -долу. Боб видът е идеален за всеки, който иска къса и лесна за оформяне коса.

Кратък красив Боб

Къса набраздена коса

Е, това не е първият път, когато косата с шипове се смята за модерна, но този път прическата е малко по -дръзка, косата е малко по -голяма и Хале просто изглежда фантастично. Трябва да изберете този силен външен вид.

Къса набраздена коса

Къса многослойна коса

Въпреки че може да почувствате, че тази прическа е малко драматична, слоевете я правят просто страхотна. Наистина късата коса отзад и по -дългата коса отпред я правят наистина успешна прическа.

Къса многослойна коса

Къса тъмна коса

Тази прическа е идеална за жени, които искат да направят изявление, които искат да покажат на другите колко са силни и сеящи. Ако искате да сте сигурни, че можете да оформите косата си, оставете бретона малко по -дълго.

Къса тъмна коса

Модерен асиметричен Боб

Най -хубавото в този боб е фактът, че кара всеки да изглежда секси и загадъчен едновременно. Ако искате малко драма, това със сигурност е правилният стил за вас. Просто се обадете на вашия стилист, ако искате!

Модерен асиметричен Боб

Изглед с къс бретон

Късите бретончета и по -дългата коса отстрани правят заедно наистина хубава рамка за лицето. По този начин хубавите функции изглеждат наистина красиви и вие също ще се насладите на страхотен обем.

Изглед с къс бретон

Къса права кройка

Това определено е видът на подстригване, който ви кара да изглеждате като бунтар поради факта, че кичурите коса са подстригани толкова прави. Можете да поддържате косата си разхвърляна или да я навиете малко, в зависимост от това, което искате.

Къса права кройка

Кратък прост поглед

Колкото по -опростен е външният вид, толкова по -интересен изглежда поради факта, че демонстрира много сила. Този тип прическа изглежда добре на жените, които искат да изглеждат силни и красиви едновременно.

Кратък прост поглед

Много къса коса

Колкото по -къса е косата, толкова по -оригинална изглежда, поради факта, че жените обикновено избират по -дълъг и непринуден външен вид. Ако искате да изглеждате различно от другите, тогава всичко, което трябва да направите, е да го отрежете по -кратко.

Много къса коса

Къси кафяви шипове

Можете да комбинирате и двата вида. Така че, можете да изберете боб, ресни, а също и шипован вид. Въпреки че на теория не работи, когато оформяте косата си, тя просто изглежда фантастично, нали?

Къси кафяви шипове

Кратък интересен поглед

Едната страна по -дълга и едната по -къса определено е в тенденция тази година поради факта, че изглежда толкова интересно. Не само това, но можете да играете със стилове и с начина, по който изглеждате. Можете да изберете разнообразие!

Кратък интересен поглед

Кратък мистериозен поглед

Поради факта, че косата е по -дълга отстрани и отзад и че ресните са наистина къси, ефектът е доста интересен. Изберете тази прическа, ако искате да можете да оформяте косата си всеки ден по различен начин!

Кратък мистериозен поглед