Тази година е пробив в прическите поради очевидната художествена склонност към фризьорството, която позволява по -изследователски начини за създаване на прически. Това е особено очевидно при различните модерни прически които излязоха и бяха популяризирани от известни личности и известни личности. Поради тази причина тук изброяваме някои от най -модерните прически за 2013 г..

Прекрасната права коса, завършила Bob Cut

Това страхотна кройка се характеризира с дълга права коса, която стърчи като здрави влакна от върха. По същия начин тази градуирана боб кройка се определя от слоеве, които придават на тази прическа достатъчно текстура. Обичам да имам тази фантастична прическа за очарователна промяна във външния ми вид.

Прекрасна права коса, завършена Bob Cut

Очарователната вълнообразна прическа с разхвърлян аранжимент

Тази страхотна прическа се характеризира с тези прекрасни вълнообразни кичури коса, които придават на тази прическа толкова текстура и стил. Страните и гърбът са къси, а горните ръбове с къса вълнообразна коса. По същия начин добавянето на руси нюанси създава творчески нюанс, който е доста прекрасен за гледане. Бих искал да имам тази невероятна прическа за промяна.

Очарователна вълнообразна прическа с разхвърлян аранжимент

Страхотната разхвърляна прическа Pixie с платинени и черни цветове

Тази много сладка и очарователна прическа се характеризира с онези прекрасни кичури вълнообразна платинена коса, която е доста невероятна за гледане. По същия начин разхвърляният начин на подреждане на косата придава блясък и стил на тази фантастична прическа. Нещо повече, малките шипове отзад създават прекрасен нюанс, който прави тази пикси кройка да изглежда по -момчешка и готина.

Страхотна разхвърляна прическа Pixie

Очарователната дипломирана Боб кройка със симетрични бретончета

Обичам тази страхотна боб кройка заради нейната естествена простота и чар. Обичам и фантастичните бретончета, които падат естествено по симетричен начин, създавайки много привлекателен вид. По същия начин цялостното въздействие на тази страхотна прическа определено е много привлекателно за гледане. Бих искал да спортувам тази очарователна прическа за прекрасна промяна.

Очарователна дипломирана Боб кройка със симетрични бретончета

Много сладката кройка Боб с отстранени бретончета

Тази фантастична прическа е много сладка и приятна за гледане. Характеризира се с онези кичури коса, които създават повече обем и текстура за тази прическа. По същия начин, отстрани бретонът създава невероятна аура, която е много готина и очарователна. Определено бих искал да имам този много привлекателен боб.

Много сладък Боб крой с отстранен бретон

Очарователната кройка Pixie

Тази пикси кройка е доста готина и очарователна с онези прекрасни сивкави кичури коса, които задават тона на тази фантастична прическа. Късите назъбени бретончета и наслоените страни и гръб определено са достатъчно подходящи за тази прекрасна прическа. По същия начин малките шипове в горната част създават допълнителна привлекателност, която допринася за цялостното въздействие на тази пикси кройка.

Очарователна кройка Pixie

Прекрасната вълнообразна кройка Pixie

Тази страхотна прическа pixie е много сладка за гледане. Вълнообразната коса, кована по разхвърлян начин, е много готина и привлекателна. По същия начин, прекрасният летящ бретон добавя стил и чар към тази проста, но прекрасна кройка. Определено ще харесате тази готина и очарователна кройка.

Прекрасна вълнообразна кройка Pixie

Много сладката черна кройка Pixie

Тази фантастична прическа е много прекрасна и очарователна. Характеризира се с меки странични бретончета и хладни къси страни и гръб. Обичам начина, по който страните и гърба допълват хладния и очарователен бретон. Цялостното въздействие на това невероятно пикси е много привлекателно.

Много сладък черен пикси крой

Прекрасната и очарователна блондинка Боб Крой

Наистина обичам тази много красива и очарователна боб кройка с мека руса коса, която естествено тече от върха. Прохладните и много очарователни страни, които нежно галят брадичката, са очарователно привлекателни. По същия начин разлетените бретончета от едната страна създават хладен и незасегнат характер, който е доста прекрасен за гледане. Наистина бих искал да спортувам тази много елегантна и завладяваща кройка.

Прекрасна и очарователна блондинка Боб Крой

Прекрасната прическа Pixie с разхвърлян връх и назъбени бретончета

Студена и освежаваща за гледане, тази прекрасна кройка е доста красива и очарователна за гледане. Готиният разхвърлян връх е прекъснат от тези прекрасни назъбени бретончета. Страните и гърбът също са много къси, което определено създава много чиста и привлекателна аура. Определено ще харесате тази фантастична кройка.

Разхвърлян топ и назъбени бретончета

Прекрасната и страхотна вълнообразна кройка Боб

Наистина ми харесва тази много елегантна и очарователна боб кройка със своята хладна вълнообразна коса и страхотен обем, които създават фантастичен вид, който е доста красив и прекрасен за гледане. Тази боб кройка създава много очарователна и много женствена аура, която е наистина доста прекрасна и привлекателна. Бих искал да имам тази много завладяваща и прекрасна прическа за прекрасна промяна.

Прекрасна и страхотна вълнообразна кройка Боб

Цветната Pixie кройка със страхотни шипове

Тази невероятна прическа е много нестандартна със страхотния си избор на цвят, който е доста привлекателен. По същия начин, фантастичните шипове, които правят тази много привлекателна прическа доста уникална, определено са много привлекателни и страхотни за гледане. Със сигурност бих искал да имам тази фантастична и цветна прическа за радикална промяна.

Цветна Pixie кройка със страхотни шипове

Много атрактивната кройка Pixie

Това елегантна кройка pixie е наистина много очарователен и привлекателен за гледане. Характеризира се с късите страни и гърба и хладен отстрани наклонен бретон. Общата привлекателност на тази прическа определено е великолепна и привлекателна. Определено бих искал да спортувам тази страхотна и много очарователна прическа за готина и прекрасна промяна.

Много атрактивна кройка Pixie

Прекрасната кройка Pixie със симетрични бретончета

Обичам тази много проста, но очарователна кройка от пикси. Неговата простота е доста страхотна и говори за красота и чар. Тази фантастична прическа се характеризира с онези симетрични бретончета, които създават прекрасна невинна аура. Това определено е готино и очарователно допълнение към нашия модерен списък с сладки къси прически.

Прекрасна кройка Pixie със симетрични бретончета

Прекрасният и очарователен Боб крой

Това елегантна кройка определено е много привлекателен и завладяващ за гледане. Характеризира се с меката права коса и отстранени бретон, които определено са много красиви и очарователни за гледане. По същия начин, тази много бляскава и примамлива кройка е наистина очарователна за гледане.

Прекрасен и очарователен Боб Кът