Като 2013 се беше приближил почти всеки търси някакъв нов облик. През 2013, къси прически са в тенденция. Всеки търси нови и вълнуващи прически, които могат да им помогнат да подобрят красотата си. Както знаете, че не можете да експериментирате с функциите си, за да изглеждате страхотно, но можете да експериментирате с косата си. Ето няколко в крак с модата къси прически за жени които могат да изберат:

Таня Лласера ​​наскоро се подстрига с къса пикси и изглежда страхотно и сладко в новата си прическа.

Кратки модерни прически на знаменитости

Жени и момичета с руса коса може да опитате късата прическа боб, придружена от предния бретон. Това е интересна комбинация от прически, които ви карат да изглеждате красиви.

Модни къси руси прически 2013

Късата разхвърляна пикси прическа е тенденцията в днешно време за жените и момичетата, които искат да имат фънки вид. Това е една от най -готините прически, които можете да изберете.

Модни къси прави прически

За да получите уникален външен вид на късата си коса, можете да опитате цвят на косата върху тях. Тя ще подхожда на вашата личност, правейки ви да изглеждате различно от другите и красиви.

Модни цветове за коса за къса коса

Прическите с къса текстура също са най -подходящи за жени и момичета. Това е готина прическа и ще ви накара да изглеждате по -красиви.

Къса текстурирана коса за жени

Тази разхвърляна къса прическа ще ви даде модерен и модерен вид. Това е готина прическа, която можете да приемете без никакви колебания.

Страхотни модерни къси прически

Прическа Боб е класически. Каквато и да е ерата, можете да опитате тази къса прическа на косата си. И е гаранция, че ще изглеждате сладко и красиво.

Модна боб права прическа

През 2013, момичетата могат да изпробват тези модерни къси прически, за да изглеждат готини, модерни и красиви.

Модни къси прически за момичета

Скарлет Йохансон наскоро получи прическа боб. Тя изглежда страхотно в новата си прическа.

Скарлет Йохансон къса коса

Бретонът е най -добрият вариант за момичетата и жените, които искат да изглеждат сладки. Можете да опитате бретон с всяка друга прическа, която искате да приемете.

Модни прически за къса коса с бретон

Модна къса коса за жени

Модна къса коса за жени-1

Модна къса коса за жени-2

Модна къса коса за жени-3

Модна къса коса за жени-4

Модна къса коса за жени-5

Модна къса коса за жени-6

Модна къса коса за жени-6

Модна къса коса за жени-8

Модна къса коса за жени-9