Всички знаем, че един лош ден може да започне с факта, че косата ни не изглежда така, както трябва да изглежда. Това означава, че оттам нататък всичко ще се обърка. За щастие, има начини, по които бихте могли да избегнете тези лоши дни за коса до края на живота си. Да, това е вярно и е много лесно да се направи. Всичко, което трябва да вземете предвид, е видът на косата, която имате. Така че, ако имате гъста коса, тогава трябва да помислите за факта, че правилното решение за вас страхотна коса всеки един ден може да е правилната прическа. Има определени стилове, които вървят просто страхотно с гъста коса. Особено ако искате да го поддържате на по -къса дължина, трябва да сте сигурни, че сте избрали правилната дължина за типа коса, която имате, както и за формата на лицето ви. Ето някои от най -добрите къси прически за тази коса от които можете да избирате.

Асиметрична къса/средна прическа

Това е прическата, която ще харесате поради факта, че едната страна е с по -къса коса, а другата е с по -дълга коса, която може да бъде оформена. Ще се радвате на много оригинален и красив външен вид в продължение на седмици!

Асиметрична къса/средна прическа

Средно къса прическа

Богатият бретон на тази прическа изглежда приказно поради факта, че цялата визия подчертава наистина красивите черти на модела. Ако искате хората да обърнат главата си, докато сваляте тази къса прическа, обадете се на вашия стилист!

Средно къса прическа

Кратък романтичен поглед

Това е видът на подстригване, който ви позволява да оформите косата си по разхвърлян начин и все още да имате някаква романтична привлекателност за вас. Когато хората ви погледнат, те веднага ще разберат, че сте различни от другите.

Кратък романтичен поглед

Кратък бунтовнически стил

Когато искате да имате по -дълга коса без отговорност, тогава можете да изберете този по -къс и бунтарски вид. Ще можете да се насладите на къс бретон и рошава коса всеки ден, ако това е, което искате.

Кратък бунтовнически стил

Къса кройка Pixie

Това е видът стил, който ще рамкира лицето ви, факт, който ще накара другите да се съсредоточат върху красивите черти, които показвате. Независимо дали става въпрос за великолепна усмивка или фантастични очи, косата ви ще помогне на другите да ги забележат!

Къса кройка Pixie

Кратък оригинален вид

Неспокойните кичури коса с различни размери със сигурност ще създадат наистина интересен ефект върху лицето ви. Този вид подстригване със сигурност ще бъде означен като различен и смел. Вземете го, ако искате да изглеждате великолепно и различно.

Кратък оригинален вид

Кратък момчешки стил

Прекрасният контраст между нейния тен и тъмната къса коса е прекрасен. Ако искате да впечатлите хората с външния си вид, тази къса прическа в момчешки стил е правилният начин. Подстрижете косата си по -късо!

Кратък момчешки стил

Шипове с къса прическа

Ако искате да сте сигурни, че целият ви стил крещи думата „лош“, тогава можете да изберете тази къса прическа с шипове, която не само ще ви придаде бунтовнически вид, но и ще ви накара да изглеждате фантастично в същото време.

Шипове с къса прическа

Къса елегантна коса

Има някои прически, които са идеални за жени на всяка възраст. Така че, ако имате гъста коса, тогава можете да изберете тази прическа, независимо от вашата възраст или цвят на косата. Това ще ви накара да изглеждате стилно и красиво.

Къса елегантна коса

Къса разхвърляна прическа

Това определено е видът на подстригване, който ще ви позволи да оформите косата си само с няколко прости движения. Можете да се сбогувате с часове оформяне на косата и да кажете добре дошли на страхотен и разхвърлян вид в момента!

Къса разхвърляна прическа

Много кратък оригинален вид

Много късата коса отстрани, комбинирана с по -дългата коса отгоре, създава много оригинален стил, който ще ви накара да се чувствате и да изглеждате различно. Изберете тази прическа, ако искате хората да ви забележат от първия момент.

Много кратък оригинален вид

Много къс и шипов вид

Това в същото време е момчешко и „лошо“ момиче, което го прави много оригинален. Ако наистина се наслаждавате на къса коса, но все пак искате да имате възможност да я оформите малко, тогава изберете тази прическа и я оформете!

Много къс и шипов вид

Загадъчен поглед с къса дължина

Тази прическа определено е идеална за жени с гъста коса. Имате много обем, с който можете да играете, след като достигнете тази конкретна дължина на косата си. Вземете външния вид и му се насладете!

Загадъчен поглед с къса дължина

Разхвърляна и елегантна къса прическа

Ако на пръв поглед ви се струва, че това е разхвърлян вид, вторият път, когато го погледнете, забелязвате, че е добре оформен, за да изглежда разхвърлян и спретнат едновременно. С тази дължина на косата имате много възможности!

Разхвърляна и елегантна къса прическа

Къса коса с обем

Ако можете да измислите дума, която да опише тази прическа, е думата обем. Това означава, че ще се наслаждавате много на него в момента, в който решите да изберете този стил. Който не иска обем?

Къса коса с обем