Ако искате тази сладка и лесна прическа, тогава многослойната къса прическа е начинът. Тази прическа е една от най -добрите и изисква малко поддръжка, което означава, че прекарвате само кратко време, като я фиксирате в огледалото и използвате по -малко продукти. Многослойни къси прически са наистина горещи и модерни в настоящата индустрия за красота и всяка дама мечтае да носи тези великолепни прически. Когато имате добър фризьор, който може да направи всички по -фини щрихи на косата ви, бъдете сигурни, че ще уловите този страхотен елегантен вид. Прическите могат да бъдат елегантни, нахални, сладки и знойни и ако искате да потвърдите, елате и резервирайте с нашите фризьори и няма да останете разочаровани. Друго нещо, което трябва да се отбележи при тези подстригвания, е, че слоевете подобряват текстурата и обема на подрязаните кичури. Следователно, той добавя допълнително количество сас към вашата коса. Затова решихме да ви дадем вътрешен поглед на различните разновидности на тях къси прически които в момента са модерни. Затова се вдъхновете с тях и се надяваме да получите разнообразен начин да промените текущата си прическа.

1. Краткослоен разрошен Боб с бретон

Тази прическа има голямо предимство, когато имате къса коса, тъй като ще създаде впечатление за обемна и секси коса. За да се създаде това впечатление, се използва мус с размер на длан, който служи за обемизиране на влажната коса. Разгледайте тази вдъхновяваща колекция и нейният взрив.

Късослойни прически

Източник

2. Къса многослойна коса 2018

Тази прическа е много сладка, елегантна, нахална и елегантна поради способността си да увеличава обема на вашите кичури с помощта на слоевете. Тази визия е наистина перфектна за всеки повод и допълнително чудесна за всяка форма на лицето. Също така може да помогне за предотвратяване на цепнати краища.

Къса многослойна коса

3. Многослойна прическа Боб

Тази прическа има дълги метещи слоеве, което й дава възможност да бъде невероятно носима за много дами. Разгледайте тази компилация и се надяваме да се вдъхновите да я изпробвате с нас.

Многослойни къси прически

4. Най -добрата странично разделена многослойна къса коса

Многослойна къса коса

5. Многослойна прическа с дълъг пикси

Къса многослойна прическа

Източник

6. Руса по -дълга Пикси

Късослойни прически-6

7. Многослоен Боб с бретон

Късослойни прически-7

8. Идея за подстригване и оцветяване

Късослойни прически-8

9. Сладка Пикси

Късослойни прически-9

10. Градуиращи слоеве

Късослойни прически-10

11. Джесика Роу Многослойна Къса Пикси

Късослойни прически-11

12. Блондинка Pixie Cut

Късослойни прически-12

13. Ruby Rose къса коса

Късослойни прически-13

14. Многослоен бретон Pixie

Късослойни прически-14

15. Пикси къса прическа

15. Краткослойна прическа