Къси прически с модерните и невероятни нови прически са в тенденция тази година. Ето някои невероятни и атрактивни нови популярни стилове на къси коси. Трябва да ги гледате, тези прически може да са ви полезни, за да носите нов и модерен вид на косата през 2013 г..

През 2013 г. късите прически с разхвърляните прически са популярни и изглеждат модерни. Руса цвят на косата тоновете също изглеждат невероятно с късите и разхвърляни прически и придават повече красота на вашата прическа.

Къси разхвърляни прически за жени

Азиатски момичета също обичат да носят нови и модерни къси прически с атрактивните и невероятни прически. Тук, на снимката по -долу, това азиатско момиче изглежда сладко в изправената и проста къса прическа.

Сладки азиатски къси прически

Всички сме добре запознати с най -модерната и популярна прическа за тази година. Бретонът може да бъде носен от повечето модерни, стилни и млади момичета. Бретонът изглежда привлекателен и придава нов невероятен вид на вашата личност.

Къса коса с дълъг отстрани наклонен бретон

Пикантна прическа също е много популярен сред модерните млади момичета. Набраздена прическа може да се носи само с къси косъмчета. Изправените косъмчета изглеждат най -добре с острието.

Къси остри прически за жени

Друга нова и невероятна прическа за тази година е подстригването. Подстриганите прически приличат на вълнообразна прическа. Той е доста лесен за носене и изглежда невероятно и привлекателно с руса коса цветни тонове.

Подстригана вълнообразна коса

Ето пример за простата нова и модерна къса прическа за тази година.

2013 Нови прически за къса коса-1

Друга уникална и атрактивна прическа, носена от младо модерно момиче. Тук на тази снимка страничната поза на тази прическа изглежда невероятно и модерно.

2013 Нови прически за къса коса-2

Тази дама изглежда сладка, прилична и привлекателна в тази проста къса прическа с изправените коси. Тези прости прически са лесни за носене и боравене.

2013 Нови прически за къса коса-3

Ето още една уникална нова прическа от 2013 г. Тази твърде къса прическа придава разхвърлян и модерен вид.

2013 Нови прически за къса коса-4

Тонът на русата коса изглежда невероятно и привлекателен с късите модерни прически.

2013 Нови прически за къса коса-5

2013 Нови прически за къса коса-6

Източник

2013 Нови прически за къса коса-7

Източник

2013 Нови къси прически-8

Източник

2013 Нови къси прически-9

Източник

2013 Нови прически за къса коса-10

Източник

2013 Нови къси прически-11

Източник

2013 Нови прически за къса коса-12

Източник

2013 Нови прически за къса коса-13

Източник

2013 Нови прически за къса коса-14

Източник

2013 Нови прически за къса коса-15

Източник