Нова визия, атрактивен външен вид с различни прически е най -голямото желание на всяка жена. Дами, които наскоро търсят новост за вашата коса, ви представяме най -новите къси прически!

Всеки ден модата и тенденциите се променят бързо. Особено напоследък тенденцията за дълга коса почти приключи. Всички се насочват към средно и къси прически. Поддръжката на дълга коса сега притеснява дамите. Така че късата коса е мода сега и често предпочитана от бизнес и възрастни дами. Има толкова много различни стилове, които смятаме, че лесно можете да намерите къса прическа за всяка възраст и всеки стил. И днес събрахме за вас най -новите къси прически за 2018 г., нека го разгледаме заедно.

1. Кафяво русо вълнообразно Balayage Боб

Някои дами биха могли да кажат това „тънка коса? о, това е проклятие! ​​” но това не е … Просто знаете правилния начин да придадете стил на тънката си коса. Многослойният обърнат боб с тъмнокафява основа и наситени руси светлини ще помогне на косата ви да изглежда по -гъста и стилна!

Най -новите къси прически

2. Къса прическа 2018г

Невероятно изглеждаща асиметрична къса коса, подстригана с пепеляво -кафяви корени, сенчести светлини, този стил е една от най -популярните къси прически, които трябва да знаете. Смятаме, че през 2018 г. определено това е прическа, която трябва да се опита.

Къси прически

3. Къса коса Ombre Brown

Ако търсите прическа, подходяща за всеки тип лице, този дълъг боб е най -добрата идея за вас! Русото осветление изглежда напълно невероятно със светлокафява коса, ще изглежда като блестяща под слънцето, дори през зимата 🙂

Къси прически за жени

4. Красива много къса прическа

Ако попитате дали има стандарт за красота, ние – абсолютно – нямаме стандарт. Да имаш дълга коса не те прави приятна. Ако се чувствате добре за себе си, например с къса прическа, определено трябва да опитате този стил на подстригване.

Къси прически

5. Къса обръсната прическа с плитка отгоре

Къси прически 2018

6. Къдрав Боб с бретон

Къси прически за жени-6

7. Руса навити Боб

Къси прически за жени-7

8. Обърнат разрез

Къси прически за жени-8

9. Къса дипломирана прическа Боб

Къси прически за жени-9

10. Сиво Цветно

Къси прически за жени-10

11. Lob Cut

Къси прически за жени-11

12. Къса коса с текстура Боб Руса коса

Къси прически за жени-12

13. Забавен цвят на косата за къса коса

Къси прически за жени-13

14. Асиметричен Боб

Къси прически за жени-14

15. Pink Grunge Style Боб

Къси прически за жени-15

16. Ginger Red Bob Style

Къси прически за жени-16

17. Модерен къс Боб

Къси прически за жени-17

18. Къса разхвърляна прическа

Къси прически за жени-18

19. Ежедневна къса коса

Къси прически за жени-19

20. Подстригана коса за жени

Къси прически за жени-20