Жени винаги търсят начини да направят прическите си по -интересни, по -привлекателни и възможно най -красиви. За щастие има област, която изисква вашето внимание и която със сигурност ще ви донесе признанието, което желаете. Ако искате да се възхищавате, тогава защо не изберете прически, които включват плитка? В края на краищата, откакто сте били млади, майка ви със сигурност е сплетела косата ви поне няколко пъти. Той е прост и има наистина приятен ефект. Особено ако търсите нещо по -оригинално, тогава избора на къдрици или права коса не трябва да бъде единственият избор, който правите. Можете да добавите плитка коса и да я наречете успех. Истината е, че трябва да знаете как да накарате плитка да изглежда страхотно. За щастие, не е нужно да търсите твърде далеч за идеи, тъй като просто трябва да ги прегледате снимки на страхотни плитки!

Предна плитка

Когато имате по -дълъг бретон, имате възможност да оставите косата си вълнообразна или права такава, каквато е и след това просто вземете една сделка от бретона си и я сплетете. Ефектът ще бъде фантастичен, ако просто отделите минута и сплетете косата си!

Коса от предната плитка

Източник

Плетена кок

Всъщност цялата визия е комбинация между сплетена коса и кок, който завършва визията. Това не е толкова трудно за постигане, но може да е малко предизвикателно, ако се опитате да го направите без чужда помощ. Изглежда страхотно!

Стилове на плетени кифлички

Източник

Плитки за къса коса

Ако имате права коса и искате доста интересен външен вид, тогава имате възможност да оплетете косата си и след това да я сложете, като използвате няколко щифта и разрешите нишките на косата си, за да изглеждат като шипове.

Плитки за къса коса

Източник

Обикновена плитка

Когато имате наистина къса коса, нямате толкова много възможности за сплитане на косата си. Независимо от това, можете да изберете обикновена плитка, която ще има интересен ефект и която ще изисква само да сплетете бретона си.

Проста плитка за къса коса

Източник

Странични плитки

Докато сплетете косата си настрани и след това ги издърпате отзад заедно, може да сте на път да направите нещо. Ако добавите страхотни аксесоари за коса, със сигурност ще гледате фантастична прическа.

Странична плитка за къса коса

Източник

Корона и плитки

Интересното при тази прическа е фактът, че всъщност не е нужно да имате корона, за да изглеждате като кралица. Вместо това можете лесно да сплетете косата си, за да изглежда като една и печелите както корона, така и страхотен външен вид!

Коронови плитки за къса коса

Източник

Плитка с две нишки

Въпреки че не виждате често този тип плитка, можете да изберете за нея поради факта, че тя е различна от обикновената плитка. Нуждаете се само от две нишки и ефектът ще бъде наистина фантастичен. Просто опитайте!

Коса с две нишки

Източник

Плитка с пълна глава

Въпреки че може би си мислите, че имате нужда от наистина дълга коса за тази прическа, трябва да знаете, че всъщност не го правите. Сплитането на косата ви със сигурност ще я накара да изглежда по -дълга, отколкото е в действителност, и ще изглежда красива!

Плетена коса с пълна глава

Източник

Червена плитка

Едно от нещата, които трябва да знаете за червената коса, е фактът, че тя е изключително привлекателна и че всяка прическа би изглеждала страхотно. Така че, ако изберете плитка и кок, ще я направите още по -привлекателна.

Червена коса на плитка

Източник

Плетена корона с шипове

Ако преди говорехме за плетена корона, сега добавяме нов елемент – шипове. Това е наистина и интересен външен вид, който трябва да опитате, особено ако искате да имате по -оригинални прически, които не са толкова прости.

Разхвърляна плитка къса коса

Източник

Червена плитка с пълна глава

Това със сигурност е вид прическа на плитка, която трябва да бъде избрана от жени с наистина къса коса. Независимо от дължината на косата си, все пак можете да изберете интересна плитка, която ще ви накара да изглеждате великолепно!

Облечена прическа на плитка за къса коса

Източник

Двупосочна плитка

Както можете да видите на снимката, косата е сплетена от двете страни, но плитките всъщност не се срещат по средата, факт, който прави тази прическа повече от интересна. Това със сигурност не е нещо, което виждате всеки ден.

Двупосочна плитка

Източник

Разхвърляна плитка

Сега, ако само си мислехте, че ще видите разхвърляна плитка, ако спите с такава коса, тогава трябва да разгледате тази снимка. Плитката е оформена така, че да изглежда малко разхвърляна, но ефектът е наистина фантастичен!

Разхвърляна плитка

Източник

Плетена бретон

Ако имате наистина къс бретон, който не иска да стои на едно място, тогава можете просто да го укротите, като изберете малка плитка. Ще изглежда шикозно и целият вид ще бъде запазен. Изглеждайте великолепно с малка плитка!

Плетена бретон

Източник

Странична плитка

Сега, въпреки че ще имате само едната страна на косата си сплетена, добрата новина е, че ще изглеждате фантастично. Разбира се, можете да улесните работата си, като изберете нишка изкуствена коса. Така че, започнете да сплитате!

Сладки странични плитки Къса коса

Източник