Къса прическа е естественият избор на повечето съвременни жени поради лесната си управляемост и невероятната привлекателност. Къси прически, като прически боб и прически пикси, винаги са били модерни и стилни и естествено се харесват толкова на повечето жени. Няма нито една жена, ако искам да преувелича, която да не е носила къса прическа дори веднъж в живота си. В тази статия представяме 15 горещи къси прически за да избирате и оценявате.

Страхотната асиметрична прическа на Боб

Тази прекрасна коса е наистина хубава и привлекателна. Той има онези хладни кичури вълнообразна коса, които се развихрят прекрасно надолу, създавайки очарователен ефект върху носещия го. Косата, забъркана отстрани, е хубава и красива, докато разхвърляният връх се стича надолу отстрани. По същия начин, оттенъкът на кестеняво кафяво значително подобрява привлекателността на тази прическа. Наистина, това къса коса наистина е готино и очарователно за гледане.

Къси прически

Прекрасната и жилава руса прическа на Боб

Това прекрасна жилава блондинка боб хайr е наистина очарователен и прекрасен за гледане. Има онези фини кичури жилава руса коса, които са подредени по някакъв разхвърлян начин. Страничната коса се извива леко, създавайки непринуден и флиртуващ вид. Страничните бретончета са наистина великолепни и значително подобряват привлекателността на тази къса коса. Със сигурност бих искал да опитам тази страхотна прическа в бъдеще.

Гореща къса разхвърляна прическа

Изящната платинена блондинка Боб прическа

Тази много фина платинена коса, изрязана на хладен боб, е наистина хубава и привлекателна. Поради много фината си текстура, косата се нуждае от няколко слоя, за да увеличи обема си. От друга страна, прекрасният бретон, който частично покрива лицето, е наистина великолепен и очарователен за гледане. Готина и красива, тази прекрасна къса прическа е наистина хубава и очарователна за спорта.

Снимки на гореща къса прическа

Източник

Неочакваната прическа с разхвърлян Боб

Тази кокетна боб прическа е наистина фантастична и прекрасна за гледане. Той има онези прекрасни кичури със средно дебела светлокафява кафява коса, които са наистина великолепни и очарователни. Структурата и обемът на тази прическа са страхотни, а хладните бретончета са наистина страхотни за гледане. Въпреки разхвърляната си подредба, тази коса е наистина завладяваща и невероятна за гледане.

Горещи модерни къси прически

Източник

Уникално подредената прическа на Боб

Тази уникално подредена коса е наистина страхотна и страхотна за гледане. Патентованата подредба на тази прическа е наистина нетрадиционна с тези фантастични мрежи от коса, подредени по модел, подобен на гоблен. Ефектът определено е великолепен и артистичен. Със сигурност бих искал да спортувам тази прекрасна къса коса в бъдеще.

Горещи къси прически 2013 - 2014

Източник

Готината прическа с разхвърлян Боб

Тази прекрасна коса е наистина готина с разхвърляната си подредба. Горната част е разхвърляна разхвърляно и разхвърляното й разположение се стича отстрани. Бретонът е наистина великолепен и допълнително засилва привлекателността на тази боб коса. По същия начин, взаимодействието на разхвърляно и елегантно подреждане на тази коса в горната и предната част създава очарователен вид, който е уникално великолепен.

Горещи прически за къса коса 2013 - 2014

Източник

Голямата прическа Боб с притъпен край

Тази прекрасна коса с тъп конец е наистина красива и готина за гледане. Характеризира се с онези прекрасни кичури със средно гъста коса, които са наистина готини и хубави. Често разделената в центъра коса е наистина страхотна и слоевете отстрани и отзад допълнително увеличават обема на тази коса. Освен това тъпите краища на тази къса коса са отличителните черти на тази страхотна прическа.

Горещи черни къси прически

Фантастичната асиметрична прическа Боб

Тази прекрасна боб прическа е наистина красива и привлекателна за гледане. Определя се от тези хладни кичури с дебела тъмнокафява коса. Странично разделената коса е наистина прекрасна и завладяваща за гледане, а страничните части добре допълват странично нарязаните бретончета. Акцентите на платинения цвят значително подобряват привлекателността на тази боб коса. Разбира се, тази къса прическа е приятна и очарователна за спорта.

Горещи къси прически за знаменитости

The Awesome Flip Out Bob Cut

Тази примамлива и привлекателна прическа боб е наистина завладяваща и съблазнително красива за гледане. Има тези прекрасни вълнообразни кичури коса, които са много очарователни и женствени. Странично разделената коса определено е великолепна. По същия начин, оттенъкът на различни цветове подобрява привлекателността на тази прическа, докато заветрените страни придават толкова много привлекателност и чар на тази страхотна прическа.

Горещи къси кафяви прически

Очарователната вълнообразна коса на Боб

Тази страхотна прическа боб има онези прекрасни кичури със средно дебела черешовочервена коса, които определено са много красиви и привлекателни. Обемът на тази коса е наистина огромен. Къдравите и вълнообразни ресни са наистина прекрасни и много женствени. Със сигурност бих искал да спортувам тази завладяваща и примамлива прическа по всяко време в бъдеще.

Горещи жени с къса коса

Приказната и атрактивна коса на Боб

Тази прекрасна и красива прическа е наистина страхотна за гледане. Той има онези прекрасни кичури златисто руса коса, които излъчват много завладяваща и женствена аура. Жилавите нишки на златиста коса правят тази прическа много красива и хипнотизираща за гледане. По същия начин назъбените бретончета са наистина привлекателни и привлекателни и правят тази прекрасна прическа идеална прическа за всяка жена там.

Горещи нови къси прически

Обемна вълнообразна прическа Боб

Тази привлекателна и гъвкава прическа е наистина страхотна и привлекателна. Определя се от онези невероятни нишки на средно гъста коса, които осигуряват достатъчно текстура и обем на тази прическа. По същия начин вълнообразната коса придава блясък и стил на тази фантастична прическа. Със сигурност бих искал да спортувам тази приказна прическа за прекрасна промяна в моя възглед.

Горещи прически на Боб

Приказната къдрава и вълнообразна светло руса прическа Боб

Тази светло руса боб коса е наистина страхотна и кралица за гледане. Той има онези фини нишки къдрава светло руса коса, които са наистина привлекателно привлекателни и хипнотизиращи за гледане. Прекрасните къдрици придават толкова блясък и стил на тази прическа. Освен това прекрасните периферии са наистина страхотни и завладяващи за гледане. Със сигурност бих искал да спортувам тази прическа за съблазнителна промяна във външния ми вид.

Горещи руси къси прически

Очарователната асиметрична коса на Боб

Тази модерна и стилна прическа на Боб е наистина великолепна и модерна. Странично разделената коса завършва с прекрасните ресни, докато страхотната горна и задна част добре допълват предната част. Изборът на черешовочервен цвят за тази коса е наистина много привлекателен и значително подобрява привлекателността и привлекателността на тази страхотна коса. Със сигурност бих казал, че това е прекрасна и много модерна прическа за всяка съвременна жена там.

Гореща къса прическа Pixie

Източник