Прическите, популярни сред черните жени, са къси прически с много различни стилове и тенденции. Черните жени също искат да изглеждат модерни и стилни като другите. Ето някои от най -модерните и популярни прически за черни жени което може да ви бъде полезно да промените външния си вид и да изглеждате по -модерни.

Момичето на тази снимка имаше прическа със средна дължина. Тя боядисва косата си в смесени нюанси на руса коса, което придава уникален вид на прическата й. Разхвърлян и груб вълнообразен вид на прическата й също изглежда невероятно и стилно.

Къси вълнообразни прически за черни жени

Натали Коул е известна знаменитост, а също и модерни черни жени. За да изглежда по -модерна и уникална, тя носи къса коса с микс от черен и кафяв цвят на косата. Също така прилича на форма на ръкави. Тази прическа ги прави умни, модерни и стилни.

Къси прави прически за черни жени

Гладките стегнати къдрици също изглеждат стилни с къса прическа. Вашият избор е дали искате да боядисвате косата си или не. Чрез боядисване на косъма, той може да развали външния вид на вашата прическа и да я направи уникална и по -стилна.

Сладки къси къдрави прически за черни жени

Повечето чернокожи жени обичат да носят къси прически със стегнати разхвърляни къдрици. За да изглежда уникално, това красиво момиче боядисва косата си в черно -руса сянка.

Къси къдрави прически за черни момичета

Острата прическа е една от много стилните и модерни прически, особено популярна сред чернокожите жени. Изглежда доста с мъртви прави косми. Тази черна жена придава остър модерен вид в тази модерна прическа.

Остри къси прически за черни жени

Остър е най -новата и модерна прическа за тази година. Повечето чернокожи жени носят тази прическа. Тази прическа е твърде къса по дължина и малко по -дълга от предната страна. Тази черна дама със струен черен цвят на косата придава остър и секси вид. Тази прическа също е модерна прическа на 2013 година.

Къса шипаста коса за черни жени

През 2013, твърде късите прически са популярни сред чернокожите жени. И правите, и къдравите форми на косъма са модерни и се носят с къси прически. Момичето на снимката по -долу имаше наполовина обръсната прическа с къдрава коса и изглежда невероятно в тази прическа.

Тенденции за къса коса за черни жени през 2013 г.

Това е поредната последна модерна къса прическа за тази година. Твърде къса е по дължина. За да направите тази прическа по -модерна и уникална, след това боядисайте косата си във всеки модерен цвят на косата.

Изкуствени прически с ястреб за черни жени

Боб е една от най -добрите и много стари прически за дами и млади момичета. При тази подстригване дължината на косата е твърде къса от задната страна и малко по -дълга от предната част. Момиче с ярки руси ръкави изглежда модерно и красиво.

Боб прически за черни жени

Тази черна дама изглежда сладка в къса къдрава прическа.

Сладки къси прически за черни жени 2013

Черните жени изглеждат красиви в къси невероятни прически.

Снимки на къса коса за черни жени

Късата афро текстурирана прическа е популярната и най -често срещаната форма на коса сред чернокожите жени. Тази текстурирана коса изглежда модерна само с къса дължина. Освен това им придава модерен и стилен вид.

Къси афро текстурирани прически

Снимки на къса коса за черни жени

Снимки на къса коса за черни жени-1

Снимки на къса коса за черни жени-2

Снимки на къса коса за черни жени-3

Снимки на къса коса за черни жени-4

Снимки на къса коса за черни жени-5

Снимки на къса коса за черни жени-6

Снимки на къса коса за черни жени-7

Снимки на къса коса за черни жени-8

Снимки на къса коса за черни жени-9

Снимки на къса коса за черни жени-10

Снимки на къса коса за черни жени-11

Снимки на къса коса за черни жени-12