Самите чернокожи момичета успяват да привлекат внимание във всяка обстановка със своята уникална стойка и стил. Всяка прическа би изглеждала уникално на чернокожи момичета заради цялостната им визия и къдравия тип коса. Тази комбинация е напълно учудваща, нека да видим как изглеждат:

1. Черно момиче с Пикси

Може би си мислите, че черните жени изглеждат стилно само с къдрава коса, но е напълно погрешно, тъй като можете да видите, че изглежда страхотно с пиксирана коса и права коса.

Къси прически за черно момиче

Източник

2. Конечно подстригана естествена коса

Косените прически са един от най -предпочитаните стилове за чернокожи жени с естествена коса, защото по този начин е много лесно да оцветите косата си.

Коса на черно момиче

3. Половина Updo

Както винаги казваме, че стиловете наполовина са наистина често срещани сред младите жени, това е чудесен начин да извадите косата си от лицето си.

Черни момичета с къса коса

4. Сладко черно момиче с Пикси

Pixie кройки с дълги странични бретончета и бръснещи се страни са много популярни и е очевидно, че добре рамкират лицата.

Подстригване на черно момиче

5. Афро с Цветна корона

Вижте тази красота! Тя определено изглежда прекрасно с естествената си афро прическа и цветната корона. Това може да бъде чудесен стил за специални събития като сватба или абитуриентски бал.

Къси прически за черно момиче

6. Прическа на Боб

Ако имате гъста и тъмна коса, това може да е чудесна прическа и стил, за да актуализирате външния си вид този сезон.

Черни момичета с къса коса-6

Източник

7. Коса с афро текстура

Този традиционен стил с шал може да се носи само от жени с къдрава и гъста коса, това е уникален стил за афро-американски жени.

Черни момичета с къса коса-7

Източник

8. Странично обръсната естествена коса

Обръснатите страни са толкова често срещани сред черните жени не само че са готини и модерни, но и защото са наистина лесни за оформяне.

Черни момичета с къса коса-8

9. Класен Pixie

Ето една елегантна кройка, която лесно можете да изберете с права коса, наслояването ще ви помогне да поддържате косата си много по -лесно.

Черни момичета с къса коса-9

10. Зелено Цветно

Тази е напълно очарователна и забавна! Това е страхотен стил за момичета, които търсят привлекателни стилове за естествено къса къдрава коса.

Черни момичета с къса коса-10

11. Сладки плитки

Ако искате да изгладите косата си от лицето си по стилен начин, тази прическа на плитка може да бъде приятно вдъхновение за вас.

Черни момичета с къса коса-11

12. Отпусната коса Пикси

Късите пикси стилове са много източни, няма да се притеснявате за накъсване на косата и

Черни момичета с къса коса-12

13. Дебела тъмна коса

Момичетата с тъмна и гъста коса трябва да изберат слоести прически като тази пикси, изрязана по -долу:

Черни момичета с къса коса-13

Източник

14. Супер късо

Омръзна ли ви накъсването и начупването на косата? За всички борби има решение! Подстригването може да изглежда смело, но ще ви помогне да възстановите косата си.

Черни момичета с къса коса-14

15. Къс изкуствен ястреб

И накрая, искам да ви покажа наистина обемна прическа Faux Hawk с руса коса, това може да е най -добрият външен вид за черни момичета.

Черни момичета с къса коса-15

Източник