Повечето черни жени в днешно време предпочитат да спортуват стилни къси прически, за да подобрят тяхната личност и привлекателност. Причината се крие в лесното управление на къси прически в сравнение с по -дългите прически. В тази статия представяме някои от стилните къси прически, носени от черни жени за да избирате и оценявате.

Фантастичната къса прическа с четка

Тази страхотна начесана къса коса е наистина страхотна и очарователна за гледане. Страничната и задната част на тази коса са обръснати с бръснач, за разлика от острието. Бих казал, че тази прическа изглежда донякъде момчешка, но нищо не е момчешко или момичешко в тази модерна епоха. Със сигурност бих искал да спортувам тази готина къса прическа през лятото.

Черни жени с къса коса

Източник

Момчетата Pixie Cut

Тази много момчешка прическа pixie е наистина толкова къса, че бихте сбъркали носителката на тази прическа да бъде момче без обеците и женската рокля. Фината коса се подстригва за кратко, за да покаже формата на главата. По същия начин платиненият цвят на тази прическа подобрява приятно привлекателността на тази къса прическа. Освен това страхотните обеци естествено допълват тази къса прическа.

Черни жени с къса коса

Източник

Фантастичната къдрава прическа

Тази прекрасна къдрава прическа е наистина очарователна и привлекателна за гледане. Характеризира се с онези естествено къдрави нишки кафява коса, които се оформят като естествен ореол около главата. Очарователна и прекрасна тази къса прическа определено е много привлекателна, защото нищо не е по -приятно и очарователно от естественото.

Сладки къси къдрави прически за черни жени

Източник

Прекрасната и атрактивна вълнообразна прическа на Боб

Тази прическа боб е наистина готина и очарователна с тези вълнообразни кичури пепелявокафява коса със светлокафяви отблясъци. Тази вълнообразна коса изпълва тази прическа с достатъчно обем и текстура. По същия начин тъпите краища на тази прическа придават блясък и стил на тази невероятна коса. Хладна и завладяваща, тази боб коса определено е хубав пример за това как вълнистата коса може да бъде изрязана по прекрасен боб модел.

Черни жени с къса коса

Източник

Страхотната къдрава прическа Pixie

Тази прекрасна и хипнотизираща пикси коса е наистина страхотна и привлекателна за гледане. Естествената къдрава коса, която е достатъчно късо подстригана, е наистина много очарователна и привлекателна. Със сигурност бих искал да имам такава прическа през лятото, когато температурата започне да се нагрява.

Черни дамски къси Pixie кройки

Източник

The Fabulous Pixie cut with Awesome Top Section

Тази прекрасна и привлекателна къса прическа има хубава горна част, която е наистина очарователна и завладяваща за гледане. По същия начин страничните части са готини, а бретонът добре допълва невероятната горна част. Освен това, нюансите на светло пепеляво кафяво значително подобряват привлекателността на тази пиксирана коса.

Нови къси прически за черни жени

Източник

Прекрасната и приказна прическа на Боб

Тази прекрасна и приказна коса е наистина много привлекателна и завладяваща с тези страхотни кичури кестенява кестенява коса. Структурата на тази коса е наистина дебела, което създава много обем за тази прическа. Още повече, че отстрани бретонът е наистина страхотен и привлекателен. Определено не бих се поколебал да спортувам тази прическа по всяко време.

Къса дамска прическа Bob Black

Източник

Прекрасната асиметрична прическа на Боб Тичина

Тази прекрасна асиметрична коса с боб, носена от Тичина, американска актриса и певица, е наистина страхотна и прекрасна за гледане. Определя се от онези дебели кичури черна коса, които са изплетени в страхотен асиметричен боб. Прекрасната коса хубаво подчертава красотата на Тичина, а хубавата припокриваща се коса от по -късата страна е наистина стилна и очарователна за гледане.

Къс асиметричен боб за черни жени

Източник

Уникалната кройка Pixie с разхвърлян топ

Прическата никога не може да бъде толкова експериментална като тази. Тази прическа се противопоставя на конвенционалния начин на носене на косата. Горната част е разхвърляна и оцветена в жълт цвят, докато страничната и задната част са пропити със сивкав цвят. Ефектът е наистина нов и уникален. Със сигурност не бих казал, че тази прическа е невероятна. И все пак бих казал, че ще отнеме много смелост, за да спортуваме тази уникална къса прическа.

Черни дамски къси подстригващи прически

Източник

Страхотната и приказна прическа на къдрав Боб на Селита Ебанкс

Тази фантастична боб коса от Selita Ebanks е невероятно красива и привлекателна. Селита има това прекрасно лице и с тази прекрасна коса, тя става зашеметяващо красива. Къдравата коса хубаво подчертава красотата й. Очарователна и хипнотизираща, тази къса коса наистина е много завладяваща и очарователна.

Селита Ебанкс Къса къдрава коса

Източник

Очарователната прическа на Боб

Тази очарователна коса е наистина готина и приятна за гледане. Има онези дебели кичури черна коса, които придават на тази прическа достатъчен обем и текстура. Изборът на боб подстригване за тази коса е достатъчно подходящ. По същия начин, разделената отстрани коса придава блясък и стил на тази прическа. Всъщност тази прическа е хубав пример за прекрасна кройка.

Черни дамски къси прически

Източник

Страхотна асиметрична прическа на Боб на Ванеса Симънс

Тази боб прическа, спонсорирана от Ванеса Симънс, е наистина прекрасна и страхотна. Има хладни вълнообразни нишки кафява коса, които естествено се стичат до тила. Прекрасната плитка в предната част на тази прическа подсилва привлекателността на тази прическа. По същия начин прохладната асиметрия наистина е очарователна и приказна за гледане.

Сладки къси разфасовки за черни жени

Източник

Прекрасната коса на Боб

Тази прекрасна боб коса е наистина готина и очарователна с тези кестенява кестенява коса с нюанс на тъмно кафяво. Страничните части на тази къса коса наистина са много приятни за гледане, докато бретонът добре допълва страничните секции. Тази боб коса е наистина привлекателен и перфектен пример за очарователна прическа боб.

Къси прави коси за черни жени

Източник

Страхотната причудлива прическа с фантастични ужаси

Тази прекрасна и привлекателна прическа има тези страховити страхове, които са наистина очарователни и завладяващи за гледане. Страховете са страхотни и значително подобряват привлекателността на тази прическа. Със сигурност бих се радвал да имам тези естествени страхове, ако можех.

Естествени ужаси за къса коса

Източник