Изборът на прическа определено е лесен, ако знаете съветите как да разберете най -добрата прическа за вашата личност. Първо трябва да разберете текстурата и обема на косата. След това трябва да разберете формата на лицето и коя прическа е подходяща за тази форма. След това можете да изберете цветовете, с които искате да напоите косата си, за да подобрите нейната привлекателност. В тази статия представяме някои къси прически, подходящи за черни жени за да погледнете и оцените.

Прекрасният къдрав Боб крой

Тази страхотна прическа се характеризира с онези прекрасни нишки от естествена къдрава коса, изрязани по боб. Къдравата коса естествено придава на тази прическа нейната уникална привлекателност и привлекателност. По същия начин придава на тази прическа толкова обем и текстура. Нещо повече, изборът на златисто руса цвят придава на тази прическа краличната й привлекателност.

Lovely Curly Bob Cut

Очарователната кройка Pixie

Обичам тази пикси кройка със студените нишки от средно дебела светло пепелявокафява коса. Отстрани има тези прекрасни косъмчета, докато гърбът е добре подстриган. Елегантният връх завършва с отстранени бретон, които придават стил и блясък на тази прическа. Прекрасна и привлекателна, тази прическа определено е хубава кройка за всички.

Очарователна кройка Pixie

Страхотната къдрава кройка Pixie

Тази прекрасна кройка се определя от тези фини кичури къдрава коса. Къдриците са наистина прекрасни за гледане и естествено населяват главата. Страните и гърбът са добре подстригани, придавайки на тази прическа достатъчно баланс. Нещо повече, изборът на цвят на медно русо за тази коса значително подобрява привлекателността на тази прическа. Определено бих искал да опитам тази готина и очарователна кройка.

Страхотна къдрава Pixie кройка

Много сладката и очарователна кройка Pixie

Тази пикси кройка е наистина сладка и очарователна за гледане с тези фини кичури къдрава коса. Косата се подстригва, за да позволи чист и чист поглед към лицето. Страните и гърбът са скъсени, допълвайки горната част. Готина и прекрасна, тази пикси кройка е идеален пример за къса прическа за чернокожи жени.

Много сладка и очарователна кройка Pixie

Перото на Боб на Йоланда Адам

Тази фантастична боб кройка, изпълнена от Йоланда Адам, е наистина прекрасна и привлекателна за гледане. Характеризира се с онези хладни кичури със средно дебела кафява коса, изрязани по боб. Вълнообразната коса придава на тази прическа достатъчен обем и текстура. По същия начин страхотните страни и краищата на косата придават на тази прическа нейната уникална черта. Със сигурност бих искал да спортувам в близко бъдеще с този вид боб крой.

Перото на Йоланда Адам Боб Крой

Страхотният и приказен Kinky Bob Cut

Тази фантастична кройка е наистина страхотна и приказна за гледане. Той има онези естествени кичури коса, които придават на тази прическа достатъчно обем и текстура. По същия начин тези изкривени кичури коса създават аура за баланс около лицето. Нещо повече, добавянето на нюанси на златиста руса засилва привлекателността и привлекателността на тази прическа.

Страхотен и страхотен Kinky Bob Cut

Прекрасната и примамлива асиметрична кройка Боб

Тази невероятна прическа се характеризира с онези прекрасни кичури със средна дебела черна коса, изплетена в хладна и очарователна асиметрична кройка. Тази прическа определено е уникална, защото има двустранно тъкане-едната страна е много по-дълга от другата. Ефектът на тези двустранни тъкани е много бляскав и привлекателен. Определено бих искал да спортувам тази фантастична прическа в бъдеще.

Прекрасна и примамлива асиметрична кройка Боб

Страхотният и приказен Боб Шакара Ледард

Този фантастичен боб, изрязан от Shakara Ledard, е наистина страхотен и привлекателен за гледане. Определя се от онези прекрасни кичури коса, които придават на тази прическа достатъчно обем и текстура. По същия начин, очарователната причудлива коса придава толкова много стил и блясък на тази прическа. Нещо повече, оттенъците на златиста руса подсилват привлекателността и привлекателността на тази хипнотизираща кройка.

Страхотен и невероятен Боб крой на Шакара Ледард

Очарователната къдрава и вълнообразна кройка Боб

Тази страхотна кройка е наистина очарователна и приятна за гледане. Той има онези дебели нишки къдрава и вълнообразна коса, които осигуряват на тази прическа достатъчен обем и текстура. По същия начин вълнообразният бретон придава стил и уникалност на тази прическа. Готина и очарователна, тази прическа е хубав пример за това как естествено вълнообразна и къдрава коса може да бъде оформена.

Очарователна къдрава и вълнообразна кройка Боб

Прекрасната къдрава Pixie кройка

Тази фантастична къдрава пикси кройка е наистина очарователна и прекрасна за гледане. Естествените къдрави нишки на косата придават на тази прическа достатъчно характер и качество. Късо подстриганите къдрици естествено следват контура на главата и позволяват прекрасен поглед към лицето. Готина и вълнуваща, тази прическа е хубаво допълнение към нашия списък с готини и атрактивни пикси кройки.

Lovely Curly Pixie Cut

Фантастичната кройка Pixie със страхотни шипове

Тази фантастична кройка е наистина страхотна с тези невероятни шипове, които придават толкова много чар и уникалност на тази прическа. Страничните и задни секции също са малко остри, но по -голямата част от шиповете се виждат отгоре. Прекрасният назъбен бретон също придава блясък и стил на тази пикси кройка. Наистина невероятно, тази прическа определено е много очарователна и готина за гледане.

Фантастична кройка Pixie със страхотни шипове

Страхотният и очарователен Kinky Bob Cut

Нищо не може да победи тази боб кройка, която изглежда страхотно и очарователно. Тази боб кройка се характеризира с онези хладни нишки от естествена розова коса, които придават на тази прическа достатъчен обем и текстура. По същия начин тези изкривени кичури коса са добре подредени, за да придадат толкова блясък и стил на тази прическа. Прекрасен и съблазнителен, този боб е наистина един от най -хубавите бонбони, които съм виждал.

Страхотен и очарователен Kinky Bob Cut

Невероятната нахална кройка Pixie

Тази кройка е наистина страхотна и атрактивна със своя готин остър връх и хубави странични и задни секции. Тази прическа се определя от онези средно дебели кичури кафява коса с акценти в мръсно руса коса. Острият връх осигурява на тази прическа нейната отличителна черта. Нещо повече, късите страни и задната част добре допълват фантастичния връх. Това е наистина хубава и очарователна кройка за всички.

Страхотна кройка Sassy Pixie

Очарователната и атрактивна разхвърляна пикселна кройка

Тази готина и атрактивна кройка е наистина страхотна за гледане. Има тези средно дебели кичури черна коса, изплетени по разхвърлян пикси начин. Разхвърляният връх добре дефинира тази прическа, докато късите страни и гърба значително допълват разхвърляния връх. Готините къси бретончета също придават блясък и стил на тази прекрасна кройка.

Очарователна и атрактивна разхвърляна Pixie кройка

Готината и очарователна кройка Pixie с дълъг бретон

Това хубава и атрактивна кройка pixie се характеризира с тези средно дебели кичури черна коса. Страните и гърбът са добре изрязани, докато горната част завършва с дългите и очарователни бретончета. Готина и вълнуваща, тази пикси кройка е наистина приятна за гледане и очарователна за гледане.

Готина и очарователна кройка Pixie с дълъг бретон