Ако има нещо, за което знаем знаменитости, освен всичко, което всеки ден се пише във вестниците, е и фактът, че те винаги изглеждат страхотно. Що се отнася до избора на перфектна прическа за себе си, едно от първите неща, които правите, за да получите някои идеи, които бихте могли да споделите със стилиста си, е да погледнете какво знаменитости измислиха през последните няколко месеца. Тази година беше много страхотна за някои звезди поради факта, че те бяха наистина вдъхновени, когато избраха прическата си. Ако искате да изглеждате като един от най -известните хора в света, тогава всичко, което трябва да направите, е да прегледате правилните снимки. Дори не е нужно да избирате само един. Можете да комбинирате един вид с друг или просто да дадете своя личен щрих на един от прически което виждате тук. Просто погледнете и изберете!

Виктория Бекъм

Това, което знаем за Виктория, е фактът, че тя винаги изглежда страхотно. Това е къса прическа, която ще ви даде този загадъчен ръб, който търсите, когато става въпрос за a прическа боб. Изберете величие!

Къса коса на Виктория Бекъм 2013

Холи Бери

Когато говорим за къси прически, Halle Berry определено представи много отлични. Тук нейната руса и красива коса определено я кара да изглежда интересна и красива в същото време, без да прекалява.

Къси стилове на Halle Berry

Робин Райт

Някои прически просто казват думата „елегантна“ и ако решите да изберете тази специфична прическа, със сигурност ще изглеждате страхотно всеки ден. Освен това косата ви ще изглежда добре, без да е необходимо прекалено много стилизиране.

Робин Райт нова къса коса

Бионсе

Правият боб и русата коса изглеждат красиви с тена на Бионсе. Ако искате да изглеждате толкова страхотно, без да имате бремето на дълга коса, тогава всичко, което трябва да направите, е да изберете прическа боб и това е всичко!

Бионсе нова къса коса

Майли Сайръс

Това със сигурност е бунтарски вид, който ще изглежда добре на всеки, който се радва на наистина къса коса отстрани. С по -дългата коса на върха можете да направите всичко: да я навиете, да я изправите, да изберете всякакъв вид стилизиране.

Руса къса коса на Майли Сайръс

Челси Кейн

Челси изглежда страхотно с този бляскав външен вид и дори не трябва да опитва твърде много. Всъщност, когато става въпрос за къса коса, всичко, което трябва да направите, е да използвате машата си и прическата е направена за няколко минути.

Къса прическа Челси Кейн

Рейчъл Макадамс

На Рейчъл вълниста коса изглежда перфектно в тази светлина. Ако искате да изберете нещо естествено, изберете този къс и вълнообразен боб, който не се нуждае от прекалено много внимание от ваша страна. Оставете косата да изсъхне естествено.

Рейчъл Макадамс къса вълнообразна коса

Даний Миноуг

Това е елегантен външен вид, който идеално се съчетава с всякакви поводи. Дори не е нужно да се обличате, за да изглеждате толкова страхотно. Всъщност всичко е свързано с подстригването. Ще изглеждате прекрасно, без дори да се опитвате.

Dannii Minogue pixie cut

Кирстен Стормс

Късата приказна коса е нещо, което всяка жена иска. Кирстен изглежда наистина естествено и красиво с късата си и вълниста коса. Късият бретон също ви кара да се съсредоточите върху очите й и бляскавата усмивка.

Къса прическа на Кирстен Стормс

Джинифър Гудуин

Джинифър ни е свикнала да я виждаме само пикси разфасовки. Този път тя има малко по -дълъг, който я кара да изглежда страхотно и й дава повече възможности по отношение на стила на косата. Можете да имате и този вид!

Джинифър Гудуин къса прическа

Манди Мур

Този къс поглед с шипове би направил всички да изглеждат наистина млади. Въпреки че минават години, Манди Мур все още изглежда като светеща тийнейджърка. Това е ефектът от наистина страхотна прическа, избрана разумно.

Манди Мур кратък път

Мишел Уилямс

Краткият вълнообразен вид, който Мишел Уилямс е избрала за тази година, всъщност е прост, но има наистина силен ефект. Това я кара да изглежда прекрасно, без дори да се налага да използва твърде много стилизиращ продукт, за да постигне този ефект.

Къса руса коса на Мишел Уилямс

Кейти Холмс

Този бизнес боб прави Кейти Холмс да изглежда сладка и сериозна в същото време. Това е видът на подстригване, който ще ви помогне да изглеждате като бизнес жена, която винаги е заета да прави нещо наистина важно.

Къса боб прическа на Кейти Холмс

Шарън Стоун

Обемът на косата, която Sharon Store представя, я прави да изглежда наистина интересна. Въпреки че е достигнала определена възраст, този поглед я кара да изглежда много по -млада, отколкото е акутално. Перфектна прическа!

Къса коса на Шарън Стоун 2013

Руби Роуз

Това е различен поглед, който никой няма да има смелост да избере. Ако обаче искате да направите драматична промяна на външния вид, светло лилавото и късата коса определено ще ви помогнат да постигнете това!

Къса момчешка кройка Ruby Rose