Когато почувствате, че трябва да промените начина, по който изглежда косата ви, първите хора, които гледате, са знаменитости. Това е така, защото те имат този естествен талант да демонстрират всички тези прически на червения килим и на различни събития. Да изглеждаш великолепно и да подчертаваш естествената си красота е нещо, което всяка жена трябва да направи, така че човекът, който се гледа назад в огледалото, да е винаги щастлив и усмихнат. Когато трябва да вземете решение колко къса и какъв тип подстригване ще ви подхожда по -добре, проверете различния външен вид, който знаменитостите са опитали тази година. Най -добрият начин, по който можете да сте сигурни, че сте направили правилния избор, е като разгледате възможно най -много съкращения на знаменитости 2013 че евентуално можете и след това изберете тези, които имат подобни функции, които са свързани с вашите собствени. Направете своя избор и изглеждайте страхотно!

Прическа Ruby Rose pixie

Това е бунтарският вид, който обикновено лошите момичета обичат и са в състояние да се справят. Въпреки това, ако смятате, че това ще ви даде тласък да покажете колко сте безстрашни, тогава изберете тази кратка комбинация, която ви позволява да оформите бретона си.

Прическа Ruby Rose pixie

Руса прическа на Мишел Уилямс

Късата прическа, която Мишел представя, би била идеална за жени, които искат да покажат своите красиви черти. Например, на тази снимка всичко, което можете да погледнете, са нейните очи и усмивка. Искате ли всички да бъдат заслепени от усмивката ви?

Руса прическа на Мишел Уилямс

Виктория Бекъм къса прическа Боб

Известен факт е, че Виктория е дошла с идеята за боб и тя много й отива. Това е прическата, която крещи думата „секси“ и която би изглеждала по -добре на всеки, който иска да изглежда професионално и горещо едновременно.

Виктория Бекъм къса прическа Боб

Къса права прическа на Джена Елфман

По -късата коса отзад и по -дълга отпред улеснява избора на външния вид за деня. Тук Джена изглежда наистина добре с бретон от едната страна. Трябва да изберете тази прическа, ако търсите нещо, което казва „елегантно“.

Къса права прическа на Джена Елфман

Ема Уотсън много къса коса

Много късата кройка е нещо като момчешка и в същото време сладка прическа, която не само ще ви помогне да спестите време с подготовката за излизане от къщата, но и ще ви помогне да изглеждате добре дори когато се събудите.

Ема Уотсън много къса коса

Къса прическа на София Буш

Това е може би най -дългата и в същото време къса прическа, която бихте могли да имате. Той е достатъчно дълъг, за да можете да го оформите по поне 5 различни начина, но достатъчно кратък, за да ви улесни при оформянето му. Приказно!

Къса прическа на София Буш

Краткото изрязване на Риана

По -дългата коса на върха на косата е нещо, което ще ви помогне да измислите най -оригиналните и добре изглеждащи прически. Тук Риана показва красивата си коса с разхлабени къдрици.

Краткото изрязване на Риана

Къса прическа на Мила Йовович

Това е видът на късото изрязване, което изглежда елегантно и великолепно едновременно. Можете да го носите, докато обядвате с най -добрия си приятел и докато присъствате на важна среща в офиса. Дръжте го изправен или навит. Ти избираш!

Къса прическа на Мила Йовович

Къса прическа на Ашли Симпсън

Ашли демонстрира боб със средна дължина, който изобщо няма обем. Ако сте фен на правите коси, тогава изборът да ги оформите по този начин, без да изпомпвате никакъв обем, определено ще я накара да изглежда по -дълга.

Къса прическа на Ашли Симпсън

Къса прическа на Никол Андерсън

Тази прическа е къса, но дълга в същото време. Наслаждавате се на бретон със средна дължина и по -дълга коса отзад с много обем. Най -добрият начин за официални събития, както и за ежедневните ви дейности.

Къса прическа на Никол Андерсън

Розово

Винаги сме знаели, че Розовата е малко бунтовничка, което се вижда и от късата й коса и елегантните къдрици. Горната част на прическата й казва елегантна, а гърбът и късите страни казват момчешки. Можете да ги направите и двете с тази прическа!

къси прически на знаменитости розово

Къса прическа на Джена Елфман

Прическата на Джена изглежда толкова добре, че трябва да я споменем отново. Тук можете да я видите с малко по -дълга коса, факт, който доказва, че този вид късо подстригване изглежда наистина бляскаво, независимо от дължината на косата ви.

Къса прическа на Джена Елфман

Keira Knightley пикси коса

Всички са свикнали с късия и разхвърлян вид, който Кийра демонстрира на червения килим. Това е сладък и малко бунтарски вид с щипка секси. Начинът, по който бретонът й покрива очите, действа малко като магнит за очите на всички.

Keira Knightley пикси коса

Kirsten Dunst къса коса

Бобът със средна дължина, с който Кирстен играе, е идеален мач за жени, които искат да бъдат елегантни по всяко време. Няма значение, че ще пазарувате, пътувате или отивате на работа. С този кратък път можете да имате всичко.

Kirsten Dunst къса коса

Къса прическа на Майли Сайръс

Това е кратък път, който определено кара всички да обърнат глава. Разбира се, това отчасти се дължи на много светлия цвят на косата й, но късият и момчешки вид казва думи като „лош“ и „оригинален“. Смееш ли?

Къса прическа на Майли Сайръс

Къса коса на Челси Кейн 2013

Този по -дълъг боб вид е стилен и красив. Начинът, по който комплиментира очите и усмивката на Челаси, е нещо, за което да умреш. Така че, ако искате да направите промяна, но все пак да можете да оформите косата си, тогава този боб трябва да направи подстригването.

Къса коса на Челси Кейн 2013