Късите вълнообразни прически през 2021 г. все още са толкова популярни, колкото миналата година. Тези вълнообразни кройки и стилове са секси, забавни и безплатни. Независимо дали имате естествено вълнообразна коса и нямате, все още можете да разтърсите един от тези вълнообразни стилове с обикновена маша и спрей за текстура.

Едно от най-хубавите неща за тези сладки къси вълнообразни прически е, че можете да ги носите на коса на 1 до 2 дни. Така че, ако нямате време, това наистина е един от най -добрите външно изглеждащи поддръжки, независимо от вашия тип коса.

Готови ли сте да се вдъхновите? добре!

Ако търсите най -добрите идеи за къса вълнообразна коса, разгледайте тези снимки преди следващата ви среща с коса!

Дързка вълнообразна кройка за жени над 70 години

Дързка вълнообразна кройка за жени над 70 години излъчва младежки излъчване, като същевременно изисква ниска поддръжка за жени с вълнообразни коси. Боб за вълниста коса е чудесен избор, тъй като кара къдриците да подскачат нагоре, създавайки перфектната форма.

Подстригване на вълнообразно пикси

Една вълнообразна прическа с пикси има много обем и текстура. Оформя се бързо и лесно. Вълнообразна прическа за къса коса е чудесна, когато в среза се добави известна асиметрия и дълбока странична част.

Къса вълнообразна прическа с текстура

Най -добрата къса вълнообразна прическа с текстураInstagram @styled_by_carolynn

Най -добрата къса вълнообразна прическа има текстура и акценти. Тази комбинация създава много измерения, както виждате на тази снимка. Структурата в косата им позволява дълбочината да се появи, без да е прекалено доминираща. Като ваш стилист да използвате техниката на смесване на текстура. За да оформите, добавете изглаждащ крем, преди да извиете краищата и след това добавете малко спрей за суха текстура, за да придадете този вълнообразен вид.

Ретро къса прическа с вълни

Ретро къса прическа с вълниInstagram @rubylane_thevintagestylist

Ретро къса прическа с вълни е перфектното подобрение за вечер или специално събитие. Тази прическа боб работи най -добре със стилове за къса вълнообразна коса. За да получите този стил, помолете вашия стилист за ретро холивудски вълни.

Руса къса коса с вълни

Руса къса коса с вълниInstagram @_vandcohairbeautybar_

Русата къса коса с вълни показва красивите пукнатини и слабите нюанси на косата. Късият вълнообразен руса боб е класическа прическа, подходяща за жени от всички възрасти. За да получите този вид, помолете вашия фризьор за маслени акценти и прав боб с плажни вълни.

Рамки за пердета за жени над 60 години

Рамки за завеси за жени над 60 години с къса вълнообразна косаInstagram @sassybiene

Обрамването на пердета с рамки за лице за жени над 60 години е чудесен начин да изпъкнете с странните си страни и да дадете на жените свеж нов облик. При оформянето на тази кройка направете мека част в средата и обърнете навън за пернато покритие.

Вълнообразният Пикси Боб

Подстригване на вълна Pixie BobInstagram @modllavaneres

Вълнообразният пикси боб е забавен микс между боб и пикси крой. Това е добър външен вид за жените, отглеждащи своите пикси, или за някой, който не е напълно готов за пикси пилинг. Използвайте маша за маша от ½ ”до 1”, за да създадете великолепни вълни.

Вълнообразна къса коса за жени над 30 години

Къса вълна за жени над 30 годиниInstagram @veganchai

Вълнообразна къса коса за жени над 30 години е ласкателен стил, който може да отговаря на различни форми на лицето. Не забравяйте да поискате дължина, която ще позволи на косата да се люлее над яката, позволявайки движение и гъвкавост при стилизиране. Помислете за къса прическа с вълни, за да комплиментирате лесен, но многостранен начин на живот!

Къс френски боб за гъста вълнообразна коса

Къс френски боб за гъста вълнообразна косаInstagram @bareeminimum

Френски боб е идеалното подстригване за гъста, вълнообразна коса, която се нуждае от укротяване. Тази прическа е най -добре оформена разхлабена с естествени вълни и къдрици, за да създаде плажна атмосфера.

Лесен за оформяне за жени над 50 години

Лесна за оформяне вълнообразна къса прическа за жени над 50 годиниInstagram @wavysilver

Жените над 50 обикновено искат къса прическа, която е лесна за оформяне. Този вълнообразен вид има слоеве и е оформен по лесен, безгрижен начин. Този стил би работил добре на жени на петдесет години, защото ще поддържа косата им здрава и млада.

Сладка перде за пердета

Къса вълнообразна прическа с ресни на завесиInstagram @hollygirldoeshair

Късите вълнообразни прически с ресни на пердета са популярна комбинация в момента. Попитайте вашия стилист за използването на техниката за рязане на бръснач, за да разкриете естествената си вълна и обем. Използвайте R E V E R I E мляко за отделяне и влага на краищата. Опитайте Mare Salt spray за обем и текстура.

Сладка, къса вълнообразна прическа с акценти

боб къса вълнообразна косаInstagram @zinnia_hair

Зашеметяващ боб, къса вълнообразна коса, която трябва да опитате! Той идва с по -добър резултат върху естествена вълнообразна текстура. Този стил се отличава със златисто руси отблясъци за придаване на маслинен или светъл тен на кожата. Като цяло, той прави толкова красив външен вид!

Тази боб къса вълнообразна прическа създава меко, плажно усещане. Той е създаден от стилиста Maisy Maxwell от Natick, MA. „Кройката дава тяло и дефиниция на жените с естествена вълна. Използвайте топлинен стайлинг или крем за къдрици и оставете косата да изсъхне на въздух “, обяснява Максуел.

Жени, които имат естествено къдрава коса или естествена вълнообразна коса, която няма тяло, текстуриран боб е чудесна форма за подстригване. Помолете вашия стилист да го наклони малко по -дълго отпред. Това ще насърчи косата ви да пада напред и да създаде рамка около лицето ви.

Вълнообразно късо Боб Омбре за закръглено лице

Вълнообразен къс боб омбре за закръглено лицеInstagram @tegs_shaghair

Опитайте вълнообразно късо боб омбре за закръглено лице и създайте илюзия за стройна форма на лицето. Движението на боб седи срещу страните на лицето, което в крайна сметка пресича лицето, за да изглежда по -тънко. Дръжте косата с една дължина, за да увеличите максимално формата й и ако имате странични бретончета, след това ги задръжте на по -дългата страна. Добавете омбре, за да създадете ефект на засенчване.

Къса къдрава коса Боб с бретон

Къса къдрава коса с бретонInstagram @philly_curl_creator

Носете къса къдрава коса с бретон, за да освежите стила си. Къдравата коса може да се претегли с по -голяма дължина. За да добавите малко отскачане, оживете го с боб. Ако косата ви е къдрава 2С или по -ниска, бретонът ще изглежда фантастично с тъп подстригване. Естествено ще бъде дефиниран със собствена текстура.

Кратки разхвърляни вълни за жени над 40 години

Къса разхвърляна вълнообразна прическа за жени над 40 годиниInstagram @bever1ey

Това е един от най -добрите начини за оформяне на къси прически за вълнообразна коса, ако сте над 40. Един от начините е с разхвърляни вълни, които придават обем и текстура, идеални за жени, които искат нещо свежо.

Руса къса вълнообразна Боб със слоеве

блондинка къс вълнообразен бобInstagram @chrisjones_hair

Тази къса вълнообразна руса боб прическа е невероятна. Средната част със слоеве, достигащи до брадичката, придава на тази къса, вълнообразна коса хладен плажен вид.

Разхвърлян вълнообразен Боб с дълги бретончета

Разхвърлян вълнообразен подреден БобInstagram @headrushdesignsbyjulieann

Този къс, натрупан боб с вълнообразна коса има малък куп отзад, но без слоеве отгоре. Това е една от най -горещите къси прически за вълнообразна коса в момента. Той има много вътрешни слоеве, така че когато е прав, той лежи гладко, а когато е къдрав, има текстура. Класно е, но нахално. Джули Холбрук, фризьорка в Огдън, Юта създаде тези меки вълни.

За оформяне Холбрук казва да използвате Антигравитация в корените и краищата си, докато все още имате влажна коса. „Smoothout е чудесен вариант за жени с къдрава текстура. Използвайте 1-инчова маша за маша на малки секции. Спалнята за восък за коса придава този разхвърлян вид. Накрая завършете вълнообразната си къса коса с дълъг бретон със спрей Shimmer Shine “, добавя тя.

Текстурираните прически за къса вълнообразна коса са идеални за жени с фина тънка коса, както и с гъста груба коса. Ще създадете малко по -различен вид в зависимост от дебелината, къдриците и текстурата.

За тънка коса къс боб може да не изглежда толкова обемен или разхвърлян. За къса гъста вълнообразна коса може да се нуждаете от много текстуриране, за да получите това гладко усещане!

Странично разделена вълнообразна къса прическа

отстрани разделена вълнообразна къса прическаInstagram @nikitenko_elen_

Харесва ли ви къса вълнообразна къса прическа като тази? Много движение се случва, добавяйки малко подправка към целия стил на страничните части. Нотките на тъмночервен оттенък могат да направят косъмчетата доста по -ярки, достатъчно, за да получат размерен ефект.

Къса и вълнообразна прическа с естествени корени

Къса и вълнообразна коса с естествени корениInstagram @corridockum_pittsburghhair

Късата и вълнообразна коса с естествени корени може да бъде прическа за жени. Той има както непринудени, така и секси вибрации, идеален за всеки повод. Тъмните корени правят допълнителния оттенък, като руса, поп още по -ярък. Брюнетките ще харесат колко ниска поддръжка е тази идея за коса!

Този къс и вълнообразен с естествени корени е с дължина до брадичката, текстуриран, тъп боб. Той е създаден от фризьорката Corri Dockum в Питсбърг, Пенсилвания. „Тази кройка е оптимална за овални или сърцевидни лица, но всички жени могат да извадят този класически вълнообразен стил. Това подстригване е чудесно за всички текстури на косата. Структурата и дебелината на косата ще придадат разнообразие на външния вид на това подстригване “, казва Докум.

Тази вълнообразна боб кройка е за жени, които имат умерено време да оформят и поддържат косата си. За да завършите този стил, използвайте лека паста, спрей с морска сол или помада, за да добавите блясък и текстура към косата.

Къса вълнообразна балаяжна медна червена коса

Къса вълнообразна балаяжна медна червена косаInstagram @anacristinanr

Опитайте да сдвоите красив късометражен филм & вълнообразен боб, изрязан с меден червен цвят, използвайки техниката на оцветяване balayage. Това е чудесен начин да добавите повече цвят към късата си прическа. Изберете страничен бретон, за да подчертаете скулите и линията на челюстта.

Черно вълнообразно пикси за къса коса с къдрици

Wavy Pixie за къса коса с къдрициInstagram @isadoraciola

Вълнообразно пикси за къса коса предлага голям обем и движение. Номерът за усъвършенстване на къси вълнообразни подстригвания, като например пикси, е да осъзнаете, че е добре да бъдете несъвършени с техниката. Искате гривата ви да изглежда красиво разхвърляна. Разрошен стил е най-добре да накара черната фина коса да изглежда пълна.

Боб с дължина до брадичката за дебела коса

Боб с дължина до брадичката за дебела косаInstagram @ashleywilliams_atl

„Що се отнася до късите вълнообразни прически, бобовете с дължина до брадичката определено могат да работят за всяка жена“, казва фризьорът и собственик Ашли Уилямс от Бюфорд, Джорджия. Това е боб с ниска поддръжка. Когато носите права коса, не е необходимо да бъде закръглена до „Т“, за да лежи перфектно.

Това е страхотен вълнообразен боб за жени с по -гъста коса. Изрязването на слоевете на късата дължина с текстура ви позволява да имате тяло и движение по цялата си гъста коса.

„Ако обмисляте този боб, късите вълнообразни коси се сдвояват достатъчно добре, за да може всяко момиче да се откъсне“, обяснява Уилямс.

Как да оформите къса вълнообразна коса:

– Започнете с моя продукт за коса Kenra Blow Dry Spray. Ускорява времето за сушене на сешоар, като същевременно защитава целостта на косата.

– Докато все още имате глава с мокра коса, напръскайте малко от усилващия спрей на Kenra по върха и Texrazing Mist на Kenra по краищата.

– След като изсушите и изгладите всичко, напръскайте минимално количество спрей за суха текстура Kenras и използвайте пръчка, за да създадете този вид. Пръчката винаги изглежда създава къдрици, които задържат няколко допълнителни дни.

– И накрая, разчупете къдриците с пръсти.

Необичайно текстурирано Pixie Cut с вълни

Текстуриран Pixie Cut с вълниInstagram @vancityhairgirl

Разпалете се с текстурирани пикси прически с вълни и променете играта с къса коса! Тази модерна къса, вълнообразна прическа е текстурирана пикси кройка, която може да бъде оформена по толкова различни начини. Подобна пържола е нервна през повечето време, но силата на звука придава усещане за флирт. Използвайте солен спрей за допълнителна детайлност y, ако е необходимо, когато оформяте.

Текстурирана къдрава вълнообразна къса коса

Текстурирана къдрава вълнообразна къса косаInstagram @arcscissors

Постигнете тази великолепна текстурирана къдрава вълнообразна коса с помощта на силуетно подстригване. Слоевете създават форма, която прави прекрасен къс вълнообразен стил като този.

Популярни кратки нахални вълни на живо

Живее в кратки нахални вълниInstagram @nara.nicole.hair

Това са живите къси нахални вълни, предлагащи елегантна прическа! Изрязването с къса дължина е полезно за правенето на тънки, фини косички да изглеждат по -пълни. Тази кройка е къса и вълнообразна, а дължината дава възможност да я носите къдрава или права. Късо подстриганите вълни са за всяка жена, която иска лесно оформяне и ниска поддръжка.

Текстуриран Undercut за къса вълнообразна коса

Текстуриран Undercut за къса вълнообразна косаInstagram @hairstylist_beth

Късите прически с ниска поддръжка за жени с вълнообразна коса са по-лесни за управление и оформяне, когато им се даде текстурирано подстригване. Вземете този разрез например. Той е създаден от стилистката Beth Noel от Бостън, Масачузетс.

Използвайте KillerCurls и/или спрей HaiResort от Кевин Мърфи, когато го носите естествено.

„Спреят HairResort ще даде на жените с вълниста коса тази плажна текстура с известно задържане. Тези продукти помагат на късите вълнообразни прически да запазят това отскачане “, добавя тя.

Къса и вълнообразна A-Line Bob Cut (Lob)

Къса и вълнообразна A-Line Bob Cut LobInstagram @styled_by_carolynn

Ето една къса и вълнообразна боб кройка (лоб), която е наистина сладка! Това е къса вълнообразна прическа боб, предлагаща класически стил с ниска поддръжка. Той има красива линия с меки слоеве и естествени вълни, за да добави обем и текстура. Тази къса подстрижка боб може да бъде оформена по различни начини за разнообразен външен вид.

Този къс и вълнообразен боб крой с линия е закачлив ъглов боб с добавена текстура, за да се увеличи максимално обемът и движението. Собственикът и стилистът Carolynn Judd от Odgen, UT създаде тази красива кройка.

„Когато разглеждате този вълнообразен боб на линия, ще искате да сте готови за най-доброто изрязване, което сте имали от години. Неговата гъвкавост е най -добрата характеристика на тази кройка. Независимо дали имате гъста или фина коса, това е идеалното подстригване в салоните “, добавя тя.

Син метален обърнат Боб с вълниста коса

Син метален обърнат Боб с вълниста косаInstagram @serahdoeshairahh

„Известна още като обърнат боб, тази къса вълнообразна прическа е мека, красива и вълнообразна като океана“, казва фризьорката Сера Ширли от Солт Лейк Сити, Юта.

„Добавете хлабави вълни с плоско желязо и задайте своя стил с Design.ME Puff.ME прахообразен спрей“, обяснява тя.

Всяка жена може да свали тази вълнообразна прическа и цвят, защото е мека и класическа. Тази вълнообразна прическа за къса коса за къса коса е най -подходяща за овални, квадратни и кръгли форми на лицето. Удължава врата и отслабва лицето.

Тъмен подрезан вълнообразен Боб за къса коса

Тъмен подрезан вълнообразен Боб за къса косаInstagram @allthingsneena

Това е къс вълнообразен боб с подрязване, който изглежда едновременно свиреп и зашеметяващ. Изглежда страхотно на светла или тъмна коса, но тъмните вълнообразни кичури правят тази къса подстрижка поп! Ако имате овална или сърцевидна форма на лицето, отидете сега на този подрезан вълнообразен боб.

Текстурирано подстригване с накъсан бретон и вълнообразна коса

Текстурирано подстригване с накъсан бретон и вълнообразна косаInstagram @isadoraciola

Къса вълнообразна коса с бретон като този костюм на жени от всички възрасти. Този прекрасен външен вид има текстурирана кройка с накъсани бретончета, за да изглежда модерен и много млад. Използвайте спрей за текстуриране, когато оформяте, за да създадете движение и блясък на тъмната си коса.

Къса коса с вълниста и ъглова коса

Къса коса с вълниста и ъглова косаInstagram @_cg_salon

Вълнообразни и под ъгъл – такъв идеален котлет за подобряване на измерението в златисто кафяви и руси кичури. Отидете на тази асиметрична вълнообразна прическа, ако искате да завършите официалното си облекло или ежедневното облекло. Това е една от наклонените вълнообразни прически за къса коса, която прави смела трансформация.

Златен вълнообразен шорт

Златен вълнообразен шортInstagram @heatha_christine

Златиста вълнообразна къса подстрижка е идеална за омекотяване на чертите на лицето. Движението на вълните отваря лицето, докато златистият оттенък носи блясък около него. За да накарате късата вълнообразна прическа да изглежда без усилие, помолете стилиста да използва самобръсначка, когато нарязва кичури. Чудесно е и да добавите прекъсване в наслояването. Средно разделен вълнообразен боб като този изглежда красив за жени с всички типове лица. Когато оформяте, използвайте стилова пяна Aveda Phomollient и Texture Tonic заедно. И двете създават по -плажен, неотменен резултат.

Този златен вълнообразен шор е тъп текстуриран боб! „Това е перфектният външен вид за жена с ниска поддръжка, но също така иска нещо забавно и раздразнително“, казва създателката на стила и собственик на салон Хедър Хендерсън от Чесапийк, Вирджиния.

„Този„ текстуриран “боб е идеалният стил за жени с ниска поддръжка! Голямото нещо при тези разфасовки е, че можете да ги персонализирате, за да отговарят на всяка форма на лицето! Ако имате много кръгло лице, можете да добавите лек ъгъл към него, което ще удължи лицето ви! Най -големият ключ към постигането на този външен вид е да оставите краищата си навън “, добавя тя.

Ако направите късата си къдрава коса твърде къдрава, просто прокарайте ютията си през дъното, за да я изправите! Този вид може да бъде постигнат за по -малко от 30 минути. Спреят със суха текстура не само ще ви държи, но ще ви помогне да постигнете тяло & много стилен стил!

Кратък асиметричен Боб с вълни

Кратък асиметричен Боб с вълниInstagram @thehairstandard

Ако имате много фина коса, която е вълнообразна, тази подстригване с бръснач й придава живот и движение. Похвали се с шикозен къс асиметричен боб с вълни, който да пасне на кръглото ти или с форма на сърце лице. Добавете фин аксесоар към тази къса коса за вълниста коса и вижте как тя озарява златистокафявата ви коса.

Прическа с дължина до врата

Прическа с дължина до вратаInstagram @mikaatbhc

Притежете вълнообразна прическа до врата и постигнете красота, която никога не избледнява. Тази къса прическа с вълнообразна коса е модерен поглед към класически боб. В резултат на това тази тенденция никога няма да излезе от мода! Жените с вълнообразни къси прически трябва да използват комбинация от стилизиращи продукти на Кевин Мърфи. Те предлагат лифт, вълни и жива текстура.

Текстурирана много къса вълнообразна кройка

Текстурирана много къса вълнообразна кройкаInstagram @markgarrisonsalon

Текстурирано много късо вълнообразно изрязване е най -добре, когато се прави с бръснач. Тази конкретна техника на подстригване придава на косата по -детайлен и остър стил. Увеличете движението и текстурата в тази къса вълнообразна коса с помощта на гел за оформяне и текстуриращ крем. Резултатът, както се очакваше, ще изглежда мек и без усилие.

Къс и вълнообразен Боб

Къс и вълнообразен БобInstagram @laitisenemilia

Можете да пресъздадете този вълнообразен боб точно сега! Забележете как финото движение показва по -добре измерението в тази къса вълнообразна коса? Важно е да подготвите късата си коса преди всякакви железни работи с термозащитен агент. Термично защитен лак за коса на Paul Mitchell, който е ефективен за използване.

Къси текстурирани вълни с бретон

Къси текстурирани вълни с бретонInstagram @chrisjones_hair

Това е котлет, който има леко градуиране отзад за допълнителен обем. Смесете тези къси текстурирани вълни с бретон и тъмнокорен руса оттенък. Тази къса вълнообразна коса е идеална за жени, които са склонни към класически стил, който работи добре с неотменена текстура.