Някои хора казват, че не можете да имате великолепен вид с къси прически, ако имате кръгла форма на лицето. Не ги слушайте, защото те са напълно погрешни, с правилната прическа можете да разтърсите много различни къси прически, които искате!

1. Розово злато Руса коса

Кройката Pixie може да изглежда плашещо, но ако изберете пластов и асиметричен стил, можете да постигнете стилната визия, без да подчертавате прекалено кръглата форма на лицето си.

Къси прически за кръгли лица

2. Супер къса Pixie кройка

Супер къс пикси стил с по -къса страна и по -дълга коса отгоре е чудесна идея за жени с кръгла форма на лицето, защото ще направи лицето ви по -дълго.

Къса коса за кръгли лица

3. Руса къса прическа за кръгло лице

Тази руса къса боб прическа е идеална за жени, които обичат да спортуват къси прически, но не искат лицето ви да изглежда много по -закръглено.

Къса коса за кръгло лице

Източник

4. Многослойна къса коса за кръгло лице

Тази многослойна къса прическа с бретон е перфектен избор за жени на средна възраст, които искат да добавят текстура и обем към косата си.

Къса прическа за кръгло лице

5. Pixie Изрежете всички ъгли

Ако търсите къса прическа, важно е да видите модела от различни страни, можете да видите тази руса пикси, изрязана от всички ъгли.

Кръгло лице с къса коса

Източник

6. Тъп Боб

Тази къса руса омбре боб прическа е идеална за момичета, които искат да придадат малко обем на косата си и да добавят цвят.

Къса коса за кръгли лица-6

Източник

7. Боб с обръсната страна

Какво може да направи лицето ви по -тънко от обръснатите страни? Смятаме, че най -добрият начин да създадете този вид на лицето с овална форма може да бъде постигнат с прическа боб и по -къси страни.

Къса коса за кръгли лица-7

8. Цвят на косата за къса коса

Къса коса за кръгли лица-8

9. Сладък Боб

Къса коса за кръгли лица-9

10. Long Bob Cut

Къса коса за кръгли лица-10

11. Къса коса отстрани

Къса коса за кръгли лица-11

12. Леа Сейду

Къса коса за кръгли лица-12

13. Къдрава коса

Къса коса за кръгли лица-13

14. Гледки за коса на Боб

Къса коса за кръгли лица-14

15. Сладка къса асиметрична коса

Къса коса за кръгли лица-15