Един от най -често срещаните типове лица в света е кръглата форма на лицето. Много дами търсят подходящата прическа за този тип лице и ако харесвате късата коса и искате да я изпробвате, определено трябва да разгледате тези невероятни къси прически за кръгло лице събрахме усърдно за вас.

Модата и тенденциите се промениха толкова бързо, започнаха да се определят нови прически за 2018 г. И къси прически винаги са модерни и тази година. Освен това тези идеи идват с толкова много различни стилове, че можете да намерите подходяща прическа за себе си. Има 2 важни точки за намиране на нов перфектен къса прическа, вашия тип коса и формата на лицето ви. Ако имате кръгло лице, трябва да опитате многослойни къси коси, асиметрични стилове с дълги бретончета или дълги обърнати боб стилове. Нека да разгледаме тези невероятни идеи. Също така, ако все още не можете да намерите най -добрата къса коса за себе си, щракнете върху тук и разгледайте други статии за подстригване на кръгло лице.

1. Емили Браунинг Къса прическа за кръгли лица

Тя има невероятно сладък кръгъл тип лице и той предпочита винаги накъсано наслоено на подстригването й. Тя също беше опитвала рошаво пикси, но с тази дълга накъсана пластова кройка, изглеждайте наистина зашеметяваща и доста готина опция, ако искате да опитате къса прическа за първи път.

Къси прически за кръгли лица

2. Къдрава къса коса за кръгла форма на лицето

Дами с къдрава коса, тази страна раздели пръста си къдрав боб ще бъде страхотно за вас! Ако харесвате стила на леглото, тази къса прическа ще бъде чудесен пример за вас. Наличието на къдрава коса показва, че имате голям късмет. И не забравяйте да подстрижете косата си по начин, който отговаря на лицето ви, можете да получите перфектен стил.

Къса коса за кръгли лица

3. 2018 Къса руса коса

Едно от най -актуалните подстригвания през последните дни е пернатото наслояване, вълнообразен боб модели на коса. А асиметричните стилове, разделени отстрани, ще бъдат невероятни за дамите със заоблено лице, като този пример:

Къса коса за кръгло лице

Източник

4. Супер къса прическа за кръгло лице

Ако имате сладко кръгло лице, непременно опитайте къса пикси! Невероятна фина руса къса коса точно тук за заоблени красавици на лицето:

Къса прическа за кръгло лице

5. Ева Фернандес Къса коса

Абсолютно модерен, стилен и елегантна прическа. Особено бизнес дамите ще харесат тази прическа. Време е да опитате нещо ново дами! Ще изглеждате изискано и привличащо вниманието с тази перфектно права коса.

Кръгло лице с къса коса

6. Дължина на раменете вълнообразна коса

Къси прически за кръгли лица-6

Източник

7. Асиметрична къдрава коса

Къси прически за кръгли лица-7

8. Мелиса Чати

Къси прически за кръгли лица-8

9. Разхвърляна дължина на брадичката Боб

Къси прически за кръгли лица-9

10. Агинес Дейн

Къси прически за кръгли лица-10

11. Suede Brooks

Къси прически за кръгли лица-11

12. Дълъг асиметричен Боб

Къси прически за кръгли лица-12

13. Супер къса блондинка Pixie Cut

Къси прически за кръгли лица-13

14. Сладък небрежен Боб

Къси прически за кръгли лица-14

15. Blonde Longer Pixie

Къси прически за кръгли лица-15

16. Къса коса на Селена Гомес

Къси прически за кръгли лица-16

17. Къса прическа Боб с разхвърляни слоеве

Къси прически за кръгли лица-17

18. Къса прическа с бретон

Къси прически за кръгли лица-18

19. Модерна къса прическа за жени

Къси прически за кръгли лица-19

20. Русият вълнообразен Боб с тъмни корени

Къси прически за кръгли лица-20