Имайки къса къдрава коса ви позволява да имате много време за други неща. Можете да използвате по -малко продукти, за да го попълните. През летния сезон ще ви е хладно, а през зимата можете да се стоплите само с толкова прост шал. Друго нещо с къдрава коса е, че тя ви придава онзи младежки вид, за който сте жадували. Повечето жени сега възприемат естествения си вид на косата, тена и естествено къдрава къса коса. Къдравата коса може да ласкае всяка форма на лицето, но има изключение за широко широко лице, така че бъдете внимателни, преди да нанесете къдрици на косата си, когато имате широко широко лице. Ако сте търсили прически и прически за къса къдрава коса, вие сте на мястото, където трябва да бъдете. Вижте тези готини идеи, за да се вдъхновите какво можете да направите с вашата къдрава коса, за да изглежда тя прекрасно.

1. Фризьор и по -малко управляема къса къдрава прическа

Истинското решение на тази прическа е да носите коса с правилна дължина. Ще осъзнаете, че къдравият външен вид е перфектен с къдрава коса и когато нанасяте къдрава коса, просто се нуждаете от добър фризьор, за да накарате косата ви да изглежда стилно със слоеве или косми. Наслоената кройка е чудесна за дами, които имат коса до раменете. Вижте това и вярвам, че ще ви хареса.

Къси къдрави прически 2018

Източник

2. Къдрава къса прическа

Естествено, къдравата коса наистина не е толкова лесна за поддръжка и грижа, както повечето биха си помислили. Всъщност това е доста трудно, но това не трябва да ви пречи да носите тази прическа, тъй като с добър фризьор, с който можете да се люлеете къса къдрава прическа. Едно добро нещо с къдравата прическа е, че тя дава оригинален външен вид, който е модерен и моден. Тук най -важното е да потърсите опитен фризьор, който да ви накара да постигнете желания от вас стил. Надникнете в галерията ни, за да разгледате това.

Къдри къси прически

Източник

3. Прическа Pixie за къдрава коса

Може да четете това и да си мислите, че това може да е един от пикселите, но грешите. Както ще видите на това изображение, това наистина е различна прическа и една разлика е, че пиксите за къдрава коса са официално облекло за жени, които харесват изключително шикозни стилове, но по -привлекателни. Погледнете това и абсолютно ще се влюбите.

Къси прически за къдрава коса

4. Къдрав Боб

Къси къдрави прически за жени

5. Естествено къдрав Боб с бретон

Къса коса къдрава

6. Руси къдрици

Къдри къси прически-6

7. Бретон за къдрици

Къдри къси прически-7

8. Къдрава прическа Pixie

Къдри къси прически-8

9. Пръста къдрава прическа

Къдри къси прически-9

10. Боб Кът

Къси къси прически-10

11. Елегантна къдрава къса коса

Къдри къси прически-11

12. Къса Боб къдрава коса

Къдри къси прически-12

13. Кимбърли Шлапман

Къдри къси прически-13

14. Готина прическа

Къси къси прически-14

15. Частични акценти Кафява руса къса коса Бретон вълнист

Къдри къси прически-15

16. Стилна Пикси

Къси къси прически-16

17. Пикси Къдрава

Къдри къси прически-17

18. Подстригана Pixie къдрава коса

Къси къси прически-18

19. Асиметрично пикси за къдрава коса

Къдри къси прически-19

20. Очарователен стил за жени

Къдри къси прически-20

21. Руса къдрава Pixie Cut

Къдри къси прически-21

22. Къдрава къса червена коса

Къдри къси прически-22