Получаването на нова къса прическа е най -умният начин да опитате нещо различно. Сигурни сме, че ще бъдете най -доброто ръководство за къси прически. Търсим най -новото и уникално къси прически за вас и днешната стилна коса къдрави къси прически!

Да имаш къдрава коса може да бъде мечтата на много дами. Особено ако имате права и фина коса. Много жени дори мислят за къдрене на косата и повечето от тях го правят. Ако не искате да се занимавате с дълга коса, трябва да разгледате тези отлични къси прически за къдрава коса. Удивително къдрави пикси разфасовки, боб прически за къдрава коса, афро стилове и други! Просто погледнете и изберете най -добрия стил за себе си! Също така, ако не можете да намерите правилна къдрава къса коса, просто щракнете тук и вижте всички различни къдрави прически.

1. Къси естествени къдрици

Подстригването Pixie винаги е най -доброто решение, ако търсите къса и полезна прическа. И този къси страни и дълга прическа отгоре изглеждат толкова стилно за млади дами с къдрава коса. Освен правилната прическа, която може да се използва всеки ден, и пикси косата, която ще направи грима ви, ще бъде в центъра на вниманието.

Къси къдрави прически

Източник

2. Дебела къдрава коса

На пръв поглед изглежда малко разхвърлян, но всъщност е хубав вариант прическа боб за къдрава коса. Дългата коса не изсъхва с часове, когато миете косата си. Освен това, ако искате да изсушите със сешоар, тя ще изглежда твърде къдрава, но късата коса ще спаси от всички тези проблеми. Ще изсушите косата си бързо и лесно ще я оформите с балсам за коса.

Къса къдрава коса

3. Къдрава Pixie Cut

Любители на стила на гръндж, това объркано къдраво-вълнообразно пикси изрежете напълно чудесно за вас. Изпитайте всичко, което можете да опитате в младостта си, особено различни прически и уникални цветове на косата. Не се страхувайте да подстрижете косата твърде късо. Някак си ще издържат един ден. Нещо повече, по най -здравословния начин!

Къдри къси прически

4. Обърнат къдрав Боб

Перфектно предложение за дами с къдрава коса, които харесват бохемския вид. Обърнат боб с разхлабени големи къдрици, с лента за глава. Можете да получите различен и модерен външен вид с тази стилна прическа, която можете да избирате ежедневно.

Къдрава къса коса

5. Къса къдрава коса за възрастни жени

Подстригването на Боб с елегантно изглежда страхотно за възрастни дами. Ако искате вашата естествено сива оцветена коса да изглежда перфектно, също така имате гъста къдрава коса, определено трябва да изберете средно боб. Няма възраст да изглеждате страхотни дами!

Прически за къса къдрава коса

Източник

6. Къдрава Пикси

Къси къдрави прически-6

7. Афро къса коса

Къси къдрави прически-7

8. Къдрав бретон

Къси къдрави прически-8

9. Тейлър Суифт

Къси къдрави прически-9

10. Сладка къса прическа

Къси къдрави прически-10

11. Боб Кът

Къси къдрави прически-11

12. Асиметрична Pixie Undercut Къдрава

Къси къдрави прически-12

13. Фризиран къдрав Боб

Къси къдрави прически-13

14. Къдрав бретон и Боб

Къси къдрави прически-14

15. Черна коса

Къси къдрави прически-15

16. Класен стил

Къси къдрави прически-16

17. Естествено къдрава коса

Къси къдрави прически-17

18. Завършил къдрав Боб стил

Къси къдрави прически-18

19. Къдрава сива коса

Къси къдрави прически-19

20. Летисия Сабатела

Къси къдрави прически-20