В допълнение към многото шампоани, балсами и продукти за косопад, ласкавите прически и прически могат да направят света на разликата, когато става въпрос за косопад.

Плешивостта при мъжете се нарича така, защото има тенденция да следва определен ред при по -голямата част от мъжете. Най -често използваната класификация е Класификация на Norwood. Първо, косата започва да изтънява в слепоочията, създавайки закръглена версия на върха на вдовицата. С напредването на това косата също започва да изтънява в върха на главата. Комбинацията от битемпорална рецесия и изтъняваща корона продължават да се разширяват, докато се срещнат, оставяйки горната част на главата плешива. Косата присъства около гърба и отстрани на главата.

Добрата новина е, че тази първа фаза на косопад е най -лесна за прикриване. Просто отглеждайте по -дълга коса отпред на къси или средни бретончета. Версиите на класическата подстригване Цезар са основна тенденция в момента. Камуфлажът обаче не е единственото решение. Връхната линия на косата е интересна за гледане и може да бъде прегърната с бръмчаща коса или отрязана коса.

Вижте тези снимки за най -стилните и най -добре отстъпващи прически.

1. Ъглова ресни + разхвърлян стил

най -добрата прическа за изтъняване на косата отстъпваща коса косопад оплешивяване

Травис Хил

При първите признаци на намаляваща линия на косата започнете да отглеждате по -дълга коса на линията на косата. Тази готина къса прическа за оредяваща коса има по -дълга коса, оформена в ъглови бретончета, които прикриват високо чело по стилен начин. Някой разрошен стайлинг отзад допълва модерния външен вид.

2. Текстуриран бретон Цезар

Уес Стаусет

Добавянето на малко ресни за мъже изглежда готино и не отнема много усилия за оформяне. Тази текстурирана подстригване е основна тенденция тази година, както и къса прическа, която може да ви отведе навсякъде. Косата е бръмча къса отстрани и отзад с известна дължина в горната част, която е подстригана и оформена, за да изведе парче и бодлива текстура. Този модерен външен вид не е само за момчета с косопад.

3. Подстригване на Стив Маккуин

Майк Томас

Оформената и по -дълга бръмчаща кройка беше една от характерните кройки на Стив Маккуин. Това е прост, мъжествен вид, който излъчва хладнокръвие без усилие. Може да се носи със или без част. Страничните ресни минимизират появата на отдалечени храмове, както и високо чело.

4. Подстригване на Ivy League

Майк Томас

Този екипаж с известна дължина отгоре е популярната Ivy League. Може да има странична част, но не е задължително. Изглежда страхотно преместена на една страна, свеждайки до минимум появата на отстъпваща линия на косата и високо чело. Текстурираната кройка и стил са изцяло в тенденция за тази година.

5. Подстригване за дебела коса

Майки Дентън

Може би си мислите, че наличието на гъста коса би направило отстъпващата линия на косата по -лесна за прикриване, но това не е строго вярно. Контрастът между гъста коса и по -тънка коса може да привлече вниманието към последната. Този модерен стил концентрира пълнотата на короната, като намалява тежестта към периферията и добавя леко избледняване около страните и гърба. Някои текстурирани стилове поддържат външния вид модерен и свеж.

6. Къса комбинирана избледняваща прическа за тънка коса

Серджо

Комбинирането е често подигравателно решение за косопад, но не заслужава напълно репутацията си. С правилното изрязване и оформяне, той осигурява ефективно и ласкаво покритие през първите фази на оплешивяването по мъжки модел. Кожата избледнява около страните и гърба, където косата продължава да расте в пълна дебелина, което прави косата отгоре да изглежда по -пълна в контраст. По -дългата коса, оформена на една страна, обхваща отстъпващата линия на косата и първите етапи на плешиво петно.

7. Плъзнете назад + Quiff

Юлий Цвесар

Няма нищо по -привлекателно от увереността. Този господин изпитва загуба на коса, но не се опитва да го скрие. Този стилен стил с къса и средна дължина на косата е носен в нарязан гръб с избледняване на храма.

Вместо да се опитва да скрие отстъпващата линия на косата, този външен вид работи с него. Прическите с бретон не са за всеки и тази върхова коса всъщност е доста интересна и привлекателна. Работи и с костюм с ивици.

8. Buzz Cut + Fade

Номадски бръснар LDN

Тази комбинация от подстригване и избледняване е много популярна къса мъжка прическа, защото има много стил без много дължина. Тази кройка ще продължи да бъде добър избор, тъй като оплешивяването при мъжете продължава.

Късата дължина минимизира разликата между изтънела коса и пълна коса. Този разрез може да продължи да става все по -кратък, ако плешиво място по върха започне да се появява.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.