Тези най -добри прически за оплешивяващи мъже се възползват максимално от етапите на косопад. Правилното подстригване може да намали появата на отстъпващи линии на косата и изтъняване на косата на линията на косата и короната.

Прическите за оредяваща коса имат много стил. Някои от тях са горещи тенденции тази година, докато други са класически кройки, които никога не излизат от мода. Късите страни и гърба от избледняваща прическа, друга популярна мъжка прическа, също са отлични за това косата да изглежда по -дебела отгоре.

След определен момент, кратко бръмчене или обръсната глава може да бъде най -добрият избор. Става въпрос за носенето на най -ласкавата прическа и да знаете, че изглеждате добре. Доверието е по -важно от всичко друго.

Вижте най -добрите прически за оредяваща коса, от най -дългата до най -късата.

1. Плъзнете назад

Когато линията на косата започва да се отдръпва, тя става връх на вдовицата с отчетлива форма. Няма причина да скриете тази нова линия на косата. В лицето го подчертайте с нагласена коса назад и малко ласкав обем.

най -добрите прически за оплешивяващи мъже, изтъняващи косата

Нарязаната коса назад също е ласкателна за оредяваща коса, защото прилича на гребен назад, вместо гребен. Тук избледняването отстрани прави тънката коса отгоре да изглежда по -дебела.

2. Гребен над прическа

Това не е препоръка за гребен в стил Тръмп. Комбинираната прическа е почти странична прическа без определената част. Това е по -дълга прическа отгоре, къси страни и гръб, които също могат да се носят с избледняване.

най -добрите прически за мъже при косопад

Uredništvo Pričesk Robert

Оформете косата, като я срешете с лека помада или просто я завършете с лак за коса. Тази прическа работи добре за изтъняване на косата в горната част, както и за отдалечени слепоочия.

3. Къса помпозност

най -добрата прическа за изтъняване на косата, която се отдръпва

Бръснарницата на Хардин

Помпадурът е прическа със средна дължина, но има много вариации на класическия външен вид. Късата коса е оформена в тази традиционна пищна форма, за да скрие изтънената коса. Подобно на хлъзгавия гръб, тази прическа работи и за намаляваща линия на косата.

Сешоар е основен инструмент за момчета, изправени пред косопад, и ще помогне да се постигне тази готина прическа.

4. Шипове

най -добрите прически за изтъняване на косата мъже шипове

Брайън Гутиерес

Пикантната текстура е една от най -добрите прически за оредяваща коса. Това е така, когато скалпът става по -видим над челото, но косата все още присъства. Височината и текстурата намаляват появата на оредяваща коса.

Шиповете са ласкателен вид, който никога не излиза от мода. Това подстригване със средно избледняване, къса коса отзад и най -дълга отпред работи добре за изтъняване на косата.

5. Текстурирано изрязване с предни ресни

подстригване на бретон с бретон за мъже с отстъпваща линия на косата

Джак Робинсън Пулен

Тази гореща тенденция за мъжка коса е модерна версия на кройката Цезар. С по -голяма дължина и текстура, късите бретончета над челото прикриват отстъпващата линия на косата, докато разрошеното оформяне отгоре работи добре с оредяваща коса.

отстъпваща линия подстригване

Коса на Том Бакстър

Късата култура се нарязва, за да се подобри текстурата, но се оформя със солен спрей, гел без алкохол или лека матова помада.

6. Подстригването на Стив Маккуин

най -добрите къси прически за оплешивяващи мъже Стив Маккуин

Андрю има коса

Подстригването на Стив Маккуин е по същество по -дълга версия на бръмча. Косата е по същество с еднаква дължина навсякъде, може би с малко по -голяма дължина в челото. Това е добро подстригване за плешивост тип II и тип III, когато линията на косата става М-образна, но косата все още е гъста на друго място.

подстригване за вдовици връх

Андрю има коса

Тази подстригване работи и с плешиво петно ​​на короната, стига косата да се изтънява около зоната, за да се слее добре. Оформете това подстригване с лека паста, за да добавите известна височина и обем за по -изглеждаща коса.

7. Crewcut или 8. High and Sight

къси прически за оплешивяване мъже екип подстригване

Г -н Fine Line

По-късите прически премахват подчертаването на изтънената коса. Военният екипаж, скъсен и скъсен, е ласкателен, защото обръснатите страни правят косата отгоре да изглежда по -пълна. За плешиви петна по короната, това изрязване трябва да се подстриже много късо, така че да се слее с по -тънка коса.

избледняваща прическа за оплешивяващи мъже

Ал Ъпъркът

Въпреки че не се изисква оформяне, докосването на продукта може да добави обемна текстура.

9. Бъз

най -добрите прически за оплешивяване на мъжете подстригване

Ръс Бръснаря

След като косата се отдръпне до определен етап, подстригването е най -добрият избор за поддържане на малко коса. Най -доброто бръмчене за оплешивяващи мъже е с една дължина навсякъде (ако искате да го направите сами) или малко по -дълго отстрани отгоре, но не толкова, че изтънената коса се подчертава.

10. Плешив + брада

плешива глава с пълни бради

Wizzy da Barber

Пълното бръснене на главата е привлекателен вид за много мъже. Работи самостоятелно, но е още по -добре с косми по лицето, независимо дали е стърнища или пълна брада. Поддържайте косата на лицето да изглежда най -добре с масло за брада или балсам и четка за брада.

Ако се насочвате към хромирания купол, обърнете малко внимание на подстригването на веждите, защото те ще се превърнат в фокусна точка.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.