Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката на татуировката, значенията и историята.

Ангелските татуировки са доста популярни и могат да представят различни неща на различни хора. Съществуват безброй вариации на дизайна, стилове и цветови схеми, така че въпреки популярността си, повечето ангелски татуировки са донякъде уникални.

Вариации на татуировката на ангела

Има няколко дизайна, които могат да съответстват на красотата и значението на ангелските татуировки. Обикновено те носят дълбоко символично значение за тези, които ги носят. Те могат да се носят по различни причини и да служат за много различни цели. Ангелите са добре познати по целия свят и са част от християнските, ислямските, еврейските и други религиозни системи. Всички тези характеристики правят ангелската татуировка силно търсена и популярна.

Какво знаем за ангелите?

 • Смята се, че те са пратеници от Бога.
 • Всъщност думата ангел означава "пратеник на Бога" на латински.
 • Ангелите имат разнообразие от специални таланти, умения и сили, като например способността да пътуват от небесата до земята и обратно.
 • Ангелите са Божии служители и представляват всичко добро.
 • Ангелите също защитават царството между небето и земята.
 • Най -често срещаната асоциация с ангела е защитата. Смята се, че те бдят над нас и ни предпазват от злото.
 • Много хора вярват, че всеки има ангел -пазител, който бди над тях. Те са с нас, когато се раждаме, през нашия живот и по време на смъртта ни и те ни водят в отвъдното.
 • Някои ангели бяха изхвърлени от небето заради бунтарските си действия и са известни като паднали ангели. Те гордо служеха на Бога в началото, но бяха изхвърлени от небето за своите зли дела и начини. Те са символ на страдание, болка и тъга.

Когато гледаме ангелски татуировки, пазителите и падналите ангели са сред най -често срещаните избори. Има и редица други дизайни:

 • Някои хора могат да изберат Купидон. Купидон е известен като "ангел на любовта."
 • Бебешките ангели са друг популярен избор, особено за жените.
 • Освен паднали ангели, някои хора избират да имат дяволски ангел.

Има много различни начини да изобразите своя ангел в татуировка. Опциите са безкрайни, което е друга причина те да са толкова популярни.

Характеристики на татуировката на ангел пазител

 • В повечето дизайни те обикновено са показани със сияние или блясък от някакъв вид зад тях.
 • Обикновено те са плаващи, но могат да бъдат заземени.
 • Те винаги гледат надолу или отстрани по защитен начин.
 • Те могат да бъдат мъжки или женски и могат да бъдат показани да държат меч или друго оръжие.
 • Някои дизайни ги показват как побеждават зъл ангел или дявола.

Характеристики на татуировката на падналия ангел

 • Обикновено се показва с поглед към небесата, докато си спомня какво е било някога.
 • Може да се покаже и гледащ надолу.
 • Някои татуировки показват падналия ангел на едно коляно с наведена глава.
 • Някои дизайни го показват с глава, прибрана между коленете, седнала.
 • Други изобразяват ангела със счупено крило.
 • Тези татуировки не'не винаги представлява нещо негативно. Те също могат да представляват издигане над проблемно минало или събитие.

Какво символизира един ангел

Различни значения са свързани с ангелски татуировки. Повечето зависят от това какъв ангел е мастилен. Ето някои идеи:

Духовност

Християнството

Надежда

Защита

Сигурност

Вяра

Сила

пазач

Свободен дух

Свобода

Невинност

Чистота

Любов

Лоялност

Смелост

Кураж

добре

Спокойствие

Висш Аз

Спокойствие

Достойнство

Независимост

Полет

Чистота

Ангелите също променят значението си в зависимост от носителя. Например, при жените се смята, че представляват спокойствие и спокойствие. При мъжете те могат да представляват висшия Аз. В крайна сметка значението на вашата татуировка представлява това, което искате.

Крилата също са често срещан дизайн както за мъже, така и за жени. Те могат да представляват свободен дух, независимост или издигане над борбата. Те могат да бъдат изобразени само като крила или могат да бъдат поставени върху множество различни символи, като кръст, сърце, ключалка или ключ или ореол.

Коментари

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 13 септември 2013 г .:

Вяра, благодаря за прекрасния коментар 🙂 Ангелските татуировки са красиви и зашеметяващи. Винаги съм се чудил дали ангелските татуировки биха били подходящи за християнин, как другите ще го гледат. Оценявам цялата ви подкрепа Faith Reaper, наистина го правя. То'Страхотно е да знаете, че вашата упорита работа е забелязана и оценена, затова ви благодаря за прекрасния коментар 🙂

Вярвам също, че ангелите бдят над нас, чувствам, че ни предлагат защита. Ангелската татуировка е символ на защита, щит от всичко зло. С най -добри пожелания винаги Вяра, Бог да благослови.

Вяра жътварка от Южна САЩ на 09 септември 2013 г .:

О, уау, такова изящно изкуство тук на ангели! Толкова се радвам, че подчертахте този конкретен център тук, скъпи текстове, защото никога не съм го чел. Е, това беше написано преди 19 месеца и аз пристигнах в HubPages два месеца по -късно, предполагам.

Възхитен съм от избора ви на ангели, който сте поставили тук. Когато видях първия, който наистина ме удиви, тогава имаше още един и още един…

В този живот знам, че ангели са ми служили и са ме защитавали в моите пътувания и в живота много пъти.

Благодаря ви за цялата упорита работа, която влагате в страхотните си хъбове, за които знам, че отнема много време, за да се направят такива цялостни хъбове с невероятни снимки и да съдържат толкова много полезна информация.

Гласува ++++ и споделяне, разбира се!

Бог да те благослови.

Прегръдки и любов към вас и вашите,

Вяра жътварка

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 15 февруари 2012 г .:

*Руби, винаги се радвам да те чуя и много ти благодаря, че дойде. Може и да греша, но вярвам, че тези колекционерски предмети от ангели са доста ценни. Не със сигурност.

*Sueswan, много ви благодаря, че отделихте време да дойдете, скъпа моя. Това е уникален дизайн на татуировка и сладък. Страхотен художник на работа. Пази се.

*Donna, много ви благодаря, че дойдохте и споделите 🙂 Ангелските татуировки са доста популярни. Това може да бъде символ на вашата вяра или убеждения за цял живот. Ще се видим.

*bMalin, винаги ми е приятно да дойдеш. Вече се усмихвам 🙂 Вярвам, че има мистерия, която заобикаля ангела. Понякога всички ние трябва да почувстваме тази висша сила.

*Gyspy, винаги се радвам да те видя кукла. Перфектен пример. Бих казал, че това е една от основните причини хората да са там. Перфектна фраза. Ще се видим скоро.

*Еди, радвам се да те чуя. Трябва да ви намерим такъв, който да ви пасне идеално. Знам, че си искал такъв. Знам как се чувстваш в момента, направи скок 🙂

*Франк, какво става, г -н Франк? Винаги се радвам да те видя около приятел. Аз съм вечно благодарен.

*Хип, благодаря отново за отделеното време и коментар скъпа. Страхотен избор преди всичко. Хип, наистина го обмислях. Знам, че един мой приятел продава цялото си оборудване и искам да отворя собствен магазин. Все още се опитвам да детайлизирам уменията си за рисуване в момента. Просто обичам всичко за тях. Просто оставям друга опция отворена, предполагам. Пази се.

Бренда Барнс от разбитата от Америка, но все пак красива на 14 февруари 2012 г .:

Невероятно красива! Това 6 -то надолу е невероятно и толкова 3d. Разбира се, че научих и от вашия интересен текст. Мислили ли сте някога да станете художник на татуировки? Вероятно бихте се справили с това.

Франк Атанасио от Шелтън на 13 февруари 2012 г .:

това са само небесни писатели

Eiddwen от Уелс на 13 февруари 2012 г .:

Развалях се да си направя татуировка, но това'винаги е един ден. Ралито ми хареса като ангелското тук; 12 -тото долу.

Повишаване нагоре и далеч за този.

Така че благодаря за споделянето, погрижете се и се насладете на деня си.

Еди.

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 13 февруари 2012 г .:

Нещо като да носите своя ангел пазител на ръкава си.

б. Малин на 12 февруари 2012 г .:

Обичам ангелите … и очевидно също и хората, които си правят татуировки. Какъв страхотен център "Лирика," Много красиви, както и необичайни. Още един прекрасен център!

Дона Космато от САЩ на 12 февруари 2012 г .:

О, тези ангели са просто страхотни! Закачен на Pinterest; моите приятели винаги ме питат кога ще правиш друг център за татуировки 🙂 Благодаря, че сподели такова невероятно изкуство, което може да се носи.

Sueswan на 12 февруари 2012 г .:

Здравей, текстописец

Вярвам в ангели. Всички снимки, които сте показали на ангелски татуировки, са красиви и произведения на изкуството, но най -добре ми харесва тази с крилата и ореола (източник, now1forum).

Гласуваха “нагоре” и “далеч”!

Пази се

Рубин Жан Ришерт от Южен Илинойс на 12 февруари 2012 г .:

Мисля, че ангелите са толкова красиви..Имам колекция, която ценя. (не татуировки) Хи …. Страхотен център