Л. Каргил, учен от медицинска лаборатория, ASCP. Пенсиониран кръвен банкер и лаборант. Обича да пише по широк кръг теми. Наслади се!

затвор-татуировка-значения-затвор-татуировки-затвор-татуировка-изкуство

www.pvz.lt

Какво е затворническа татуировка?

Татуирането в затвора е практиката на "получаване на мастило" докато е зад решетките. Много затворници правят това, за да потвърдят и предадат членството в бандата, да посочат своя ранг в тази банда или да покажат способността си да понасят болката, докато други избират дизайни, които символизират времето им вътре или използват татуировката като знак или код, за да покажат своето престъпления върху кожата им, за да ги видят всички.

Тъй като татуирането не е законно в затворите в САЩ, затворниците не го правят'нямате достъп до подходящото оборудване или консумативи и затова те измислят други методи и устройства от подръчните материали, неща като кламери, телбод, механични моливи, химикалки и други случайни резервни части. Те също импровизират собственото си мастило, като го вземат от химикалки или го правят от смесване на разтопен каучук, пластмаса или стиропор, сажди и шампоан. Липсата на оборудване и стерилни условия може да доведе до рискове за здравето като инфекция или заболявания (включително хепатит, ХИВ, тетанус и много други). Ето защо повечето затворнически татуировки изглеждат по -груби от професионалните и представляват допълнително ниво на опасност и риск.

Татуировките, направени в затворнически стил, се правят само с черно мастило и имат тъмни очертания с малко или никакви интериорни детайли или засенчване. Напоследък клечката 'н' методът на татуиране „направи си сам“ се превърна в прищявка, но този стил на самодекорация се случва в затворите по целия свят повече от сто години.

По -долу, вие'ще намеря информация за различни банди в САЩ' татуировки и интерпретациите на други обичайни дизайни на затворнически мастила.

затвор-татуировка-значения-затвор-татуировки-затвор-татуировка-изкуство

Уикипедия

Татуировки на мексиканската мафия и техните значения

Sureños

Sureños, или южната мексиканска мафия, възниква в Лос Анджелис, град, известен със своята бандска дейност. Бандата се идентифицира чрез сините и сивите цветове (които също са цветовете на LA Dodgers и университета Duke). Sureños често са силно забележими от боди арт.

Какво означава татуировка с номер 13?

Sureños особено обичат числото 13 и го показват в много различни стилове. Те могат да използват арабски, римски или дори ацтекски числа. 13 -та буква от азбуката е буквата 'М' което означава мексиканска мафия. Това също се изразява като 'EME' (произнася се emmy) и следователно буквите EME или eMe могат да бъдат татуирани някъде по тялото, особено горната част на ръката. Могат да се използват и буквите MM.

Какво означава татуировка с три точки?

Трите точки също са тясно свързани със Sureños. Често ги виждате сред членове на бандата' лица. Те понякога означават висок ранг в бандата. Обикновено само хората, които всъщност са влезли в затвора, ще имат трите точки на лицето си. Точките също могат да представляват думите "ми вида лока," или "Моят луд живот."

Нортеньос

Norteños са северната група на мексиканската мафия. Общата разделителна линия между северната и южната мафия е Бейкърсфийлд, Калифорния. Norteños са враговете на Sureños. Те се наричат ​​Nuestra Familia (Нашето семейство) или използват букви, за да покажат вярност на бандата.

Какво означава татуировка на по -тъпия 14?

За Norteños числото 14 е важно. 14 -та буква от азбуката е буквата 'н' за Norteños. Те също използват вариации на това число в арабска, римска или ацтекска нотация.

Какво означава татуировка на буквите "ГОСПОЖИЦА" означава?

Norteños използват много съкращения. MS може да означава Mara Salvatrucha или Mi Sueño или някаква испанска фраза, така че внимавайте да не татуирате тези инициали по тялото си, ако можете да го избегнете.

Татуировка номер 13

 • 13
 • X3
 • XIII
 • Tres Puntos (три точки)
 • Всяка друга версия на номер 13
 • 213 (код на област Лос Анджелис)
 • La Eme (M е 13 -та буква от азбуката)
 • L.A. (L е 12 -ата буква в азбуката и A е първата, която се събира до 13)

Думи, фрази и акроними, свързани с мексиканска банда

 • MF – Mi Familia (Моето семейство)
 • MVL – Mi Vida Loca (Моят луд живот)
 • MS – Mara Salvatrucha (салвадорска банда)
 • NF или LNF – La Nuestra Familia (Нашето семейство)
 • Catorce – 14 на испански
 • Trece – 13 на испански

затвор-татуировка-значения-затвор-татуировки-затвор-татуировка-изкуство

RJ Shaughnessy

Татуировки на сълзи

Поставянето на мастило върху лицето или ръцете е сериозна стъпка, тъй като получаването на такъв там ви маркира, за да го види целият свят. Малко са желаещите да преминат през живота с а "марка" по лицата им, особено това, което ги маркира като престъпник. В затворите и затворите татуировките на лицето и ръцете са най -показателните от всички.

Какво означава татуировка сълза?

Сълзите имат много значения за потребителя. Те също означават различни неща за хората, които гледат татсовете. Значението на сълза е много лично и може или не може да означава едно и също за всички: Това го прави опасен избор за дизайн.

 • Някои казват, че сълзата е знак за убиец. Броят на сълзите показва колко "убива" носителят се е ангажирал.
 • Това може да означава и паметник на член на бандата, който е бил убит в действие, така да се каже. Понякога жените ще пуснат сълза на лицето си, ако мъжът им е починал или е влязъл в затвора.
 • Сълзи от лявата страна на лицето могат да означават нещо различно от сълзите вдясно. Само притежателят знае със сигурност какво означава това.
 • Сълзите могат да бъдат попълнени, наполовина пълни или празни. Празната сълза може да означава опит за убийство. Това може да означава също, че един от приятелите на затворника е убит и искат отмъщение. Всеки от тези дизайни има свое значение за потребителя.

Сълзата е популярна от рапърите и други известни личности, но това означава нещо мъртво сериозно в затвора. Най -добрият съвет за всеки, който обмисля такъв, е да се консултира с опитен художник, преди да си направи някакъв вид татуировка на лицето или ръката. Някои художници отказват да поставят татуировки на лицето на ръцете, по уважителни причини, за които трябва да знаете.

затвор-татуировка-значения-затвор-татуировки-затвор-татуировка-изкуство

Арийското братство

Какво означава an "AB" татуировка означава?

Арийското братство (AB) е стегната банда бели супремацисти. Тези момчета са неонацисти, които силно вярват в превъзходството на бялата раса. Хитлер е техният герой и те не признават правата на други раси, вярвайки, че не-белите са полезни само като роби. Тези момчета са обезумели и опасни. В резултат на това, ако получите "AB" татуировка, може да провокирате както черни, така и мексикански банди.

Може ли някой да си направи татуировка AB?

Арийското братство е много защитно към своите членове. Дизайнът на AB не е разрешен на нечлен при никакви обстоятелства. Единственият начин да получите членство е чрез "кръв в/излизане на кръв" метод. С други думи, трябва да убиете AB мишена, за да "направи си костите" и трябва да бъдете гласувани единодушно. Единственият изход е чрез собствената ви смърт.

Ако сте бели, можете да изберете да се свържете с АБ и да получите защита, докато сте в затвора, но татуировката е запазена за истински членове.

АБ обикновено се издържат чрез трафик на наркотици, но те не се ограничават до някаква конкретна дейност и с готовност ще участват в почти всякакъв вид престъпления. Тези момчета са безмилостни и освен ако не сте един от тях, със сигурност е най -добре да избягвате всеки дизайн, който има ирландски или немски асоциации. Дори скандинавските богове може да са нов стил за АБ.

Други татуировки, които представляват бели супремацисти:

Дон'не използвайте цифрите 666 или готическите букви "AB." Свастика или нацистки символ също е лоша идея. Числото 1488 (или числата 14 или 88) често се показва на бели супремацисти. Това е препратка към 14 -те думи в цитата на нацисткия лидер Дейвид Лейн: „Трябва да осигурим съществуването на нашия народ и бъдещето на белите деца“. 88 се отнася до осмата буква от азбуката два пъти, или HH, или "здравей Хитлер." Обикновено тези татуировки могат да бъдат намерени навсякъде по тялото.

Вероятно келтските възли са наред, въпреки че не се знае дали АБ ще ги приеме.

затвор-татуировка-значения-затвор-татуировки-затвор-татуировка-изкуство

Черното партизанско семейство

Черното партизанско семейство се състои от много групи. Те са политически ориентирани и се борят за равенство. Черното партизанско семейство се превръща в сила, с която трябва да се смята през 1966 г. по време на Движението за граждански права. Черни хора, организирани в много организации, включително Симбионската освободителна армия, Черноосвободителната армия, Метеорологичното метро, ​​Обединената кръвна нация, Черното семейство, Черната авангард, Черната мафия и други.

Те имат антиправителствени възгледи, които създават проблеми на администраторите на затворите. Черното партизанско семейство е сплотено и може да бъде много опасно. Внимавайте с татуировки, които имат номер 276 в тях. Също така избягвайте да се маркирате с код на областта, който обозначава от коя част на страната сте.

Те могат да се свързват с почти всички групировки, с изключение на арийското братство, но понякога ще се опитат да работят с АБ, ако това е взаимно приемливо и полезно. Голяма част от населението на затворите и затворите са чернокожи и испанци, така че те обикновено превъзхождат и се противопоставят на АБ. Поради тази причина арийското братство е намалило татуировките си, за да се слее с общото население, докато са в затвора.

Татуировки на черна банда

Черните татуировки на бандата включват много символи, свързани с затворите и борбата за "причина."

 • вериги
 • животни от джунглата
 • жестомимичен език
 • числа (като 276)
 • телефонни кодове
 • брави, ключове и ключалки
 • оръжия, ножове, артилерия, оръжия
 • Инициали на конкретни банди, напр. BGF за Черно партизанско семейство

Други различни банди и техните татуировки

Тексаският синдикат: Банда тексаси, затворена в Калифорния, създаде тази група. Те са тясно свързани с арийското братство и са известни със своето изключително насилие и особеност "TS" маркировка, която рядко използват.

18 -та Св. Банда от Западната страна на Лос Анджелис: Те започнаха като второ поколение мексикански имигранти. Тази група е станала национална и сега включва неиспаноезични членове. Те може да имат "18 -та улица," "XV3," "XVIII," "666" (което е равно на 18), "Диечочо," или "Осемнадесета улица" изписано.

Латинските крале извън Чикаго са известни със своите триточкови и петточкови корони и своите петточкови звезди. Те започват имената на бандата си с "крал," както в крал Карлос или крал Бето и пр. Те са латино банда и техният лозунг е "Амор дел Рей'"(ADR) или Любовта на краля.

Женски банди все още са в процес на създаване. Повечето жени са привързани по един или друг начин към мъжка банда и може да имат същите татуировки, въпреки че не са'не се считат за истински членове. Техните редици се увеличават и в момичетата от затворите започват да се появяват изцяло момичешки групировки.

Азиатски банди съществуват от много години, някои са трансплантирани от страна на произход. Има Триади, Щипци, Якудза и Борьокудан. Те се занимават с престъпления от тип „домашна инвазия“ и кражби на автомобили и често ще се обединяват за защита в затвора. Тези групировки имат много имена и много татуировки. Вероятно е най -добре да избягвате китайски или японски символи, освен ако не сте напълно сигурни какво означават и че не знаят't означава принадлежност към банда.

Индиански банди са се образували в цялата страна в отговор на натрупването на другите банди. Коренните американци може да са свързани с байкерски банди. Те са склонни да защитават интересите на индианците в и извън затвора. В най -добрия случай тези банди помагат за защита на коренните американци. В най -лошия случай те са колекция от тийнейджъри, които се отдават на престъпления, наркотици и насилие. Всички индиански татуировки се считат за свещени и трябва да бъдат заслужени. Стига да знаеш'не прекалявайте със символите на индианците или ги поставяйте върху лицето и ръцете си, трябва да сте в безопасност.

Бандата на мотоциклетистите извън закона трябва да се избягва на всяка цена. Тези банди са много жестоки и защитават своите членове. Те имат много изисквания за членство в клуба. Татуировките с череп са често срещани, както и мотоциклети, кожени изделия и оръжия. Те предпочитат да използват пластири, зашити в кожата им "разфасовки." Те обаче обичат да се мастилят – много.

Dead Man Inc. (DMI) е главно бяла затворническа банда с членове в много поправителни заведения в САЩ.

Dead Man Inc. (DMI) е главно бяла затворническа банда с членове в много поправителни заведения в САЩ.

Уикипедия

Други често срещани затворнически татуировки

 • Паяжини, често се виждат по лакътя, обикновено представляват дълго време в затвора – толкова дълго, колкото носителят е покрит с паяжини. Този дизайн представя как потребителят е заседнал зад решетките като муха в паяжина. (Ако видите многоцветна мрежа, това вероятно не е истинска затворническа татуировка; в затвора няма достъп до цветно мастило.)
 • Кръст на гърдите, особено в руските затвори, представлява a "принц на крадците," което е най -високият ранг, който осъденият може да постигне. Този знак е запазен за тълпата's kingpins.
 • Пет точки е международен дизайн, който представлява времето, прекарано в затвора. Известен също като quincunx, четири точки са поставени там, където ъглите на квадрат могат да представляват четири стени, а петата точка в центъра да представлява затворника.
 • Часовник без стрелки е, съвсем очевидно, символ на "правене на време." Понякога го'е с мастило на китката като ръчен часовник, друг път другаде и оформен като джобен часовник, стенен часовник или часовник на дядо. Фактът, че часовникът няма стрелки, показва как времето стои неподвижно или губи значение, когато вие'повторно "вътре."
 • Карти за игра често се използват, за да посочат как животът е хазарт и престъпникът кой'е хванат е раздадена лоша ръка.
 • EWMN: Понякога се намират с мастило на кокалчетата на пръстите, тези букви означават "зъл, зъл, подъл и гаден" и са носени от престъпници, които се наслаждават на престъпленията си.
 • A.C.A.B.: Тази абревиатура често се среща при британски затворници и означава „всички ченгета са копелета“.

Внимавайте да си направите татуировка

То'ваша отговорност е да знаете предварително какво е значението на вашите татс. Ако получите грешен вид и се озовете в затвора, може да се наложи да платите за тази татуировка с живота си.

Татуировките често са решаващ начин за затворническите групировки да отбележат членството си. Ако бъдете арестувани, членовете на бандата или ще ви защитят като свой, или ще ви насочат, ако ви смятат'се представя за един от тях. Само истински членове имат право да имат определени дизайни и ако не сте квалифицирани, те ще го изгорят от кожата ви или по -лошо. Те също няма да използват анестезия, така че бъдете много, много внимателни!

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Въпроси & Отговори

Въпрос: На затворническа татуировка, какво прави "AFFA" застъпвам за?

Отговор: Според един източник това е ад's Angel tatt, което означава ангел завинаги, завинаги ангел.

Въпрос: Какво означава кръстосана татуировка на предмишницата в затвора?

Отговор: Вероятно има някакво религиозно значение за носителя.

Въпрос: Какво представляват седем петолъчни звезди в затворнически татуировки?

Отговор: Каквото и да носи потребителят иска да означава. Възможно е да е представител на звездното съзвездие Плеяди, иначе известно като седемте сестри.

© 2012 Лела

Коментари? Опитах се да проуча много сериозно тази тема. Ако се нуждая от корекции, моля, уведомете ме.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 08 април 2020 г .:

Коментар от: Mianltd780 –

"Здравейте, нека'наричам това конструктивна критика. Прекарах много от ранните си години като художник на татуировки и уважавам намеренията ви за създаването на този център за татуировки, който сте написали. Знай, когато ти кажа истината. Поради колосалното количество дезинформация, съдържаща се в този център на словесна диария, който наричате хъб, трябва да бъде премахнат. Гарантирано'причинява повече проблеми на хората, отколкото отговаря на никого's въпроси. То'е пълна справедливост в света на татуирането. Изпълнете читателите си с ненужен страх да си направите татуировка. Почти всички ваши дефиниции са погрешни или просто случайни факти от това колко много различни източници сте прочели или трябва да кажа едва прегледани преди да сте написали този хъб. Всеки, който се татуира, има свои причини да го направи. Да, някои от причините може да са свързани с клуб или банда, но тогава има'По -голямата част от хората, които се татуират, които не са асоциирани или свързани или членове на клубове или групировки, които се татуират, защото те просто и просто обичат да се татуират. Мислите за това да бъдат бити или убити от членове на банда или клуб никога през милион години не им мина през главата, преди да се татуират. Целият хъб трябва да бъде свален и пренаписан правилно, разбирате какво имам предвид. Всъщност трябва да проучите татуировки на банда, а също и затворнически татуировки. Защото те са два различни предмета. Да, много от тях се пресичат, но когато се разбият, са различни като цяло. Обществото като цяло се занимава с достатъчно татуиране, тъй като не е така'няма нужда от друг дезинформиран човек, който да разпространява повече дезинформация сред масите."

Да! моля, направете проучване, ако ще си направите татуировка!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 07 май 2018 г .:

Правете малко по малко и ще постигнете много.

Оскар Ортис от Единбург, Тексас на 07 май 2018 г .:

Сигурен съм, че в момента работя върху това, но в момента съм на работа, така че когато имам време да го направя, със сигурност ще се захвана с него. Благодаря ти.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 07 май 2018 г .:

Оскар, можеш ли да напишеш хъб за някои от историите? Бих искал да ги чуя и аз'Сигурен съм, че и другите биха го направили. Благодаря за коментара.

Оскар Ортис от Единбург, Тексас на 07 май 2018 г .:

Затворническите татуировки имат дълбок смисъл, много хора го смятат'не разбирам това. Това е много повече от това, което мислят другите, това е история за нашия живот, историята зад ТЪРЗЕНИ ТАТУСИ е интересна история и тема.

Cuurly на 12 декември 2016 г .:

Голяма част от тази статия е много неточна. Ако искате информация за актуализиране и коригиране на това, ще се радвам да помогна.

Руби от САЩ на 15 март 2016 г .:

мистичен месец Дон'не се ядосвайте на писателя, вземете го с гангстерите … но ако искате, вземете тези татове и се разходете по улиците хаха !! Btw никога не съм виждал индиански американец със сълзи на очите, паяжина на лакътя, три точки или свастика!!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 04 септември 2015 г .:

Да, индустрията за татуировки също се опитва да се организира по този въпрос.

прасковен от Home Sweet Home на 04 септември 2015 г .:

уау, зад татуировките на всеки затворник има дълбока история

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 26 май 2015 г .:

Лий, аз'В никакъв случай не съм експерт, така че продължавайте да проучвате! и благодаря!

Ли Мантия на 26 май 2015 г .:

Сериозно интересен и образователен център, в Ирландия през последните няколко години ние'Получавам невероятно количество документални филми в затворите в САЩ и понеже имам няколко татуировки за армейска грешка I'Чудех се какво означават различните банди, страхотен център, благодаря за споделянето, гласувахме, Лий

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 23 май 2015 г .:

Не мога да ви посъветвам да си направите татуировка, разкъсване. Може би бихте могли да се консултирате с местната служба за правоприлагане? Поискайте някой, който знае за бандата.

Но само по лични причини не виждам причина да не си взема такъв. Ако се впуснете в възможни зони на банда, можете да го прикриете с грим или дрехи.

RipLaCapone на 23 май 2015 г .:

Един въпрос аз'планирам да си направя ацтекска индийска татуировка на лицето, но аз'не съм банда, това добър или лош избор съм'правя ?

Синтия Цирквиц от остров Ванкувър, Канада на 28 декември 2014 г .:

Интересен център, който породи много еднакво интригуващи коментари. Аз'гледах как съпругът ми се опитва да покрие старата си татка, сам да я премахне с различни методи „направи си сам“ и накрая просто остави всичко да виси. Нищо като да си на 65 години с нещо на ръката си, което си гравирал там, когато си бил с разбито сърце, пиян на 17. Аз'радвам се, че не го направи'да няма някоя от възможните опасни маркировки…

Дебра Алън от West West God на 23 август 2014 г .:

Е, това е отличен център. Момичето, което е в системата на затвора, има сълза на лицето си. Тя също има доста голям червен бик, който започва точно под брадичката й и обхваща цялата предна част на шията. О, да, обсъждахме това. Това е за цял живот и нито един бизнес, за който знам, че тя би била част, не би я наел с това.

Говорил съм с много млади хора и те просто не осъзнават промяната и последиците, които тези постоянни белези ще имат в бъдеще.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 23 август 2014 г .:

Здравей, shirleymax – Оценявам информацията ти! Аз не го направих'не влизайте в затворите, за да интервюирате някого или да проверите с действителните членове на бандата. Но аз исках да дам някакъв съвет тук на хора, които искат татуировка, но нямат представа какво могат да означават някои татс за други хора.

То'е един от най -популярните ми центрове, така че хората наистина искат да знаят!

Мисля, че те ще вземат съвета ви заедно с моя, за да вземат решение какъв вид татуировка да си направите или не.

Благодаря!

shirleymax на 23 август 2014 г .:

Голяма част от тази информация е напълно погрешна, също и някои от коментарите, като например "латиноамериканците гледаха моята детелина в супермаркета" просто са смешни. Нито един член на банда няма да има проблем с прав гражданин, който има детелина или подобна татуировка, ако е очевидно, че нямате 'повторение'. Също така по отношение на татуировки от детелина или трилистник: те са напълно добре да има както вътре, така и извън системата. Почти всеки ирландец в затвора има трилистник или четирилистна детелина. То'слагането на трите 6's или 'AB' това би предизвикало проблем. Както и да е, ако вие'Вие сте законопослушен гражданин, можете да получите почти всичко, което искате, стига да не е откровено свързано с банда. 13's, shamrocks, всичко това е добре и дори в системата не е проблем. Също така в по -голямата част от държавните системи белите момчета, които не са AB, обикновено имат свастики, федералната система е мястото, където откривате проблеми с това. По принцип членовете на бандата няма да имат проблеми с гражданина, който си прави татуировки в рамките на разумното, ако вие'очевидно не сте гангбангер или нарочно си правите татуировка, свързана с банда. Казвам всичко това от опит от това, че съм в състояние супермакс.

Бъни Слай на 28 юли 2014 г .:

по -лош от всеки с татуировка гангстер без татове.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 22 юни 2014 г .:

Благодаря ви на почивката. Хубава дръжка, BTW. Понякога ми се иска'не само спомените ми са ръждясали.

Дейвид Хамилтън от Lexington, KY на 22 юни 2014 г .:

Много интересна статия. Виждал съм много от тези татуировки, но никога не знаех значението им. Много добре. Гласувани с глас

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 29 април 2014 г .:

Здравей диогени! Благодаря ти за милите думи! Може би истинското му индийско име е Mysticalbull? Откраднати татуировки? Аз не го направих'не знам за тях.

диогени от Великобритания и Мексико на 29 април 2014 г .:

До Мистичния месец. Не сте в състояние да кажете на Austinstar, че нейната работа е a "куп бик," особено когато сме в рай'още не съм виждал хъб от вас. 'Стар е един от най -уважаваните ни писатели: вие, напротив, сте непознати. Вие'няма да получа уважение, нито слава, като изпращам коментари с бодли (коментарът ви беше съвсем разумен и стоеше сам без гадното мнение). Така че помислете за това, което казах (бях тук 4 години и 400 хъба) и се захващайте за работа, като междувременно се извинявате на Остинстар, която беше най -достойна и сдържана в отговора си на вашия мързелив коментар.

Боб

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 28 април 2014 г .:

Мистичен месец – написах този хъб, за да се надявам, че ще намеря някои хора, които не са имали предварителни познания за бандата и техните значения. Прав сте, че местните култури по целия свят са татуирали от векове. Понякога го'символично, понякога означава нещо лично.

Мистичен месец от Айдахо Фолс, ИД на 28 април 2014 г .:

Какъв куп бикове. Местните американци татуират стотици години и някои от тези дизайни на татуировки са откраднати от тях. Когато хората си правят татуировка, това е така, защото те избират да изразят мнението си. Те знаят какво получават и ще го получат без значение какво "цена" е.

Линси Харт от Ланаркшир на 28 април 2014 г .:

Страхотен център, научих много! Не разбирам'не мисля, че аз'Бих направил някоя от татуировките на бандата "случайно" така че се чувствайте напълно сигурни за това хаха! Щракнах върху този хъб с надеждата, че никое мое собствено мастило няма неизвестно значение! 🙂

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 10 февруари 2014 г .:

Интересно. Не съм чувал за този!

Шери Хюинс от Подножието на Сиера, Калифорния на 10 февруари 2014 г .:

Когато бях млад, познавах доста хора, които имаха татуировки от 13. Никой от тях не беше член на банда, доколкото знам. За тях това наистина означаваше буквата М, но означаваше марихуана. Тези хора днес биха били на 60 или 70 години.

tpence на 24 януари 2014 г .:

от бълбукане до мрънкане хареса ми прозрението ти..

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 26 декември 2013 г .:

eh -meh, emmy – звучи ми същото.

Дейла на 26 декември 2013 г .:

Вие'грешите при произношението. Le eme се произнася eh-meh. Не Еми.

PandaAEG на 28 октомври 2013 г .:

Много интересно! Аз'чувал съм за сълзата, но другите са нови за мен. То'Определено е добре да прочетете, преди да мислите за татуировки, не разбирате'не искам да имам проблеми за нещо, което не сте направили'дори нямам намерение да го правя!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 25 октомври 2013 г .:

Е, пакости, на първо място аз'не съм а 'сър', Аз съм жена.

Второ, извинете, ако чувствате, че губите някаква част от живота си.

Трето, всички ние имаме своите зони на комфорт, каквито и да са те – ценни или по друг начин.

Четвърто – Съгласен съм, че животът трябва да се живее и границите трябва да бъдат изместени.

Пето – обаждане на някого a 'ретард' не'не го прави така.

пакости на 25 октомври 2013 г .:

Сър, вие сте пълен ретард и това беше 5 минути от живота ми, напълно пропилян от четенето на някои предградия, които се страхуват да направят нещо с живота си, освен да критикуват всичко извън вашата ценна зона на комфорт. Имаш само един живот. Изживейте го и изместете границите

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 11 септември 2013 г .:

Благодаря, радвам се, че съм на услуга 🙂

Сара Карлсли от Минесота на 11 септември 2013 г .:

Много интересно. Аз не го направих'не знам нищо от това. Сега се чувствам много по -умен!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 12 юли 2013 г .:

Военните имат код за татуировка. Особено клонове на специалните сили. Рейнджърите, тюлените, морските разузнавачи и военновъздушните сили всички имат разпознаваеми специалности. Трябва да направя център за тях! Разбира се, редовните военноморски сили, армия, морска пехота и военновъздушните сили също имат тати.

Аз'никога не съм чувал за тати по ръбовете на ушите. Интересно. Племенницата ми току -що проби горната част на ухото си, което според мен беше доста отличително.

Не, не знам'Не мисля, че военните татуировки са свързани с бандата, тъй като така или иначе мислим за банди. Уличните банди обикновено не подкрепят военните, въпреки че някои от тях го правят.

Марион Ленгли от Проучването на 12 юли 2013 г .:

Много интересно. Една моя приятелка беше повикана веднъж в журито и тя каза, че момчето, което е съдено, има татуировки по ръбовете на ушите … чудя се с коя група е той. Понякога си мисля да си взема … съпруга ми'армейски чин … не'не чувам за военни символи, свързани с банда … ти?

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 21 май 2013 г .:

Мисля, че може да сте в безопасност. Как е животът в ДР? Хората сега казват, че това е чудесно място за пенсиониране.

Гринго на 21 май 2013 г .:

За латинските крале

Опасно ли е да имате татуировка с корона и да живеете в Доминиканската република?

Короната не е свързана с кралете и нямам латинска кръв, аз съм просто прост човек от Холандия.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 24 април 2013 г .:

Просто имайте предвид, че някой може да види татуировката и да мисли, че сте част от банда.

Джо на 24 април 2013 г .:

Имам татуировка ацтек 13 и имам боб в затвора, отидох, защото ми хареса…

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 17 февруари 2013 г .:

Някои татуировки изглежда живеят вечно. Възможно е това да е причината да си направите татуировка. Но животът има начин да се промени, така че винаги избирайте внимателно, когато си правите татуировка.

дама клоун ktown 26 на 17 февруари 2013 г .:

имате добра информация и мисля, че хората там трябва да внимават за определени символи и дегини. сега имам деца, така че вече не " групов взрив" или излизайте с моите момичета или момчета. когато видях някой с тат, който свързва всяка съперничеща банда (люспи), се уверихме, че са разбрали да не идват отново. добре е, че кажете на света да не си направи грешна татуировка

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 22 януари 2013 г .:

Благодаря, че ни информирате! Сигурно го правим'не искам да си правя грешни татуировки. Това може да е катастрофа.

ЯнМаклак от Канада на 22 януари 2013 г .:

Ето някои други

81 – еквиваленти на букви са HA за Hells Angels

HAFFHA Hells Angels Forever, Forever Hells Angesl

Има и други, за които съм чувал, но от уважение към хората тук и адските ангели, които спечелих'не ги отпечатвайте.

Шон на 12 декември 2012 г .:

Ангелите далеч не са изчезнали … Те са по целия свят,

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 15 ноември 2012 г .:

solovino, не съм сигурен какво имаш предвид. Искате да кажете, че хората не трябва да бъдат предупредени да си направят определени татуировки? Искам да кажа, че тата обикновено са там, за да ги видят всички. Аз'не разкривам никакви тайни, доколкото знам.

solovino213 на 15 ноември 2012 г .:

не би трябвало'не се отдавам на играта

Южна част на 01 октомври 2012 г .:

Интересен център.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 01 октомври 2012 г .:

Определено избирайте внимателно!

Линда Касини от Las Vegas NV на 01 октомври 2012 г .:

За мен татуировките са йероглифи за душата … снимки в книгата на живота … подбирайте внимателно .. 🙂

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 24 септември 2012 г .:

Хмм, аз'ще разгледам това. Мислех, че H.A. горе -долу са излезли от местопроизшествието.

Джон на 24 септември 2012 г .:

Една татуировка на банда, която все още не е спомената, е 666, един от двата номера за поддръжка, използвани от мотоциклетния клуб Hells Angels, заедно с номер 81, особено тези татуировки са с червено мастило.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 23 септември 2012 г .:

Благодаря ви за актуализацията, крал бързи. Звучи сякаш знаете и приветствам информацията. Милостив la la verdad.

крал бърз на 23 септември 2012 г .:

Латинските крале и кралици също имат видящо око. Имаме многобройни татуировки и идентифициращи макроси. Също така за тези, които не са наясно, латинските крале също могат да бъдат всякакъв вид раса. Индийски. Кубински. Мексикански. Пуерторикански. Наистина ли са основните корени на потиснатия народ. Ако Нашата нация дойде при вас и ви попита дали искате да сте долу и вашите бели или черни те виждат мингс и кралици по начина, по който се държите и водите живота си. Като крал говоря от опит и когато работя, това може просто да означава бебе, което седи за някой от братята или сестрите. Всичко зависи от това какво казват братята ви.

Думи от крал Спиди

Холандия Ми

Амор де Рей

Също така adr означава помни всеки вчера … на испански се превежда "кралска любов"

Благодаря за всичките ви признания, но ако говорите за моята нация, трябва да говорите истина.

За да говориш истината, трябва да знаеш истината. И сега знаете.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 01 септември 2012 г .:

Да, това беше лудо нещо от детството, нали?

й. морал на 01 септември 2012 г .:

Винаги съм се чудил какви са трите точки на баща ми'с ръка означава! Благодаря за информацията.

птоза от Аризона на 13 юни 2012 г .:

Добър център за татс. (дон'аз нямам такива) –

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 19 април 2012 г .:

Племенните татуировки също са изпълнени със смисъл. Бих искал някой ден да ги разгледам.

Джуди Браун от Великобритания на 19 април 2012 г .:

Много интересен център, нямах представа, че татуировките могат да носят тези значения.

PlasmaBeam от Карлсбад, Калифорния на 30 март 2012 г .:

Тълпата е надигната, правителството прави … Нула точки!

Джим Хигинс от Юджийн, Орегон на 16 март 2012 г .:

Наистина интересен център! Чувал съм за тези "смислен" tatts и съм виждал много от тях на момчета пред мен на 7-11. Чудя се какво означават от дълго време, така че ще отбележа този Hub за справка. Благодаря, че го написа!

Shiningstar4u2c от Хилтън Хед Айлънд на 12 март 2012 г .:

Страхотен и информативен център. това може да спаси живота на някои един ден!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 27 февруари 2012 г .:

Това може да привлече вниманието им. Значи се чувстваш по -добре?

Кели Умфенур от Сейнт Луис, Мисури на 27 февруари 2012 г .:

Да хаха – или може би аз'Ще поставя ли под въпрос форма на стената с графити в центъра? Като публикация във форум? Лол

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 27 февруари 2012 г .:

какво да направите, изпратете им учтив имейл и попитайте дали са'ще им променя името? LOL

Кели Умфенур от Сейнт Луис, Мисури на 27 февруари 2012 г .:

Хей, нали'не съм толкова луд – аз'Аз съм възнаграден за това, че си държа устата затворена, мисля !! LOL LOL

Бях болен през последните няколко дни – вирусен или нещо такова … хаха. Дейв каза, че и снощи казвах луди неща 🙂 хаха!

Мисля, че са инвалиди! Лол. Crisps … крипти би било по -добре аз'ще видя дали ще го променят!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 21 февруари 2012 г .:

Хей, победи моят hubscore за днес!

Въпрос? – Наричат ​​ли се 'крипти' или 'инвалиди'? Аз'не съм сигурен Но името ми харесва 'седлови скитници'.

Кели Умфенур от Сейнт Луис, Мисури на 21 февруари 2012 г .:

Много готин хъб! Знаеш колко много мразя татове 🙂 хаха хаха

В Сейнт Луис – те използват 314 – имаме и кръвта, криптите, скитниците (байкерска банда) и много АБ и скинхеди.

Лично аз харесвам повечето татуировки – като боди арт – но не ми харесва'не обичам да ги виждам като метиод на сплашване, както правят за банди. Че'това е само мое мнение …. ОБИЧАХ информацията тук – гласувах и всичко това!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 17 февруари 2012 г .:

Винаги е най -добре да избягвате татуировки на лицето и ръцете. Изключение правят татуирането на грим като очна линия и "пръстен" татуировки на пръсти, които могат да бъдат доста красиви.

Определено избягвайте сълзите и инициалите. Мастилото със сигурност е различно.

Ом Парамапуня на 17 февруари 2012 г .:

Какъв интересен център! Винаги съм се чудил какво символизира татуировката сълза. То'не че исках да си взема такъв. Лицето ми е последното място, на което бих помислил да си поставя татуировка. Оценено и интересно!

AkaiMiko на 15 февруари 2012 г .:

Еха!! Това е просто лудост'става така, че човек да може'нямате искрена привързаност към числото 13 или имате инициалите си "A.B." или порочен изглеждащ тигър по телата им или нещо такова … какъв свят хаха.

Финансовият център от Портланд, Орегон на 15 февруари 2012 г .:

Уау какъв интересен център по интересна тема. Никога не съм знаел, че затворническите татуировки могат да имат толкова голямо значение зад тях добро или лошо! Гласувано и интересно и се надявам да се харесате и на моите хъбове!

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 15 февруари 2012 г .:

Не, лейди Т – не съм'изобщо не намирам коментарите ви за обидни. Повярвайте ми, ще го кажа, ако го направя или просто отхвърля коментара. Уважавам всяка предоставена информация, благодаря!

Боб, не знам'не знам какво'продължава в звеното Walls, тъй като вече не живея в Huntsville. Имах приятел, който беше в системата 5-10, но той'е навън и живее в Мейн. Единственият път, когато влязох вътре, беше, когато кандидатствах за работа там в затворническата болница и бях чест посетител на отдела за връзки с обществеността. на TDC. Писах за вестника на колежа и правех статии за затвора. Отидох на няколко екзекуционни партита и като цяло се опитах да избегна тази част на града. Отвън Хънтсвил е доста хубаво място за живеене.

диогени на 15 февруари 2012 г .:

Да, Стар. Ходиш малък в Стени. Много лоши чакат това и другото там.

За щастие прекарах там само няколко дни

Боб

Лейди Теназ на 15 февруари 2012 г .:

Надявам се, че не сте го направили'Не мисля, че имам предвид нещо грубо с коментарите си, просто се опитвах да ви дам по -ясно разбиране за някои от тактите, за които говорихте. Съгласен съм, никой не трябва да си прави такива татуировки, точка. 🙂

Motown2Chitown на 15 февруари 2012 г .:

Този център е наистина страхотен и невероятно информативен, Остин. Гледам много затворнически предавания и те се концентрират много върху татове, както може да очаквате. Аз'Аз изобщо не съм против татове, но съм съгласен с вас – вземете го там, където мнозинството от хората спечели'не ги виждайте или знайте какво означават и бъдете готови да ги обясните/защитите, ако някой попита. Аз? Аз'm чисто бяло, без мастило. Може би безинтересно, но безопасно – в по -голямата си част.

Отново наистина страхотен хъб.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 15 февруари 2012 г .:

То'Приятно е да се знае, че някои затвори в Тексас не представляват заплаха. Всички, които посетих, изглеждаха доста тихи. Мислех, че е доста напрегнато, когато преминах през двора в отделението „Стените“, но мисля, че това бях предимно аз. Отделението Walls е мястото, където повечето затворници са ходили точно преди да бъдат освободени.

Тексаският синдикат е дори по -радикален от АБ, ако това'е възможно. Откакто те нямаше'от Тексас, а ти си бил кратък играч, може би затова те никога не са се притеснявали за теб, Боб. Повечето от лошите банди са склонни да бъдат 'доживотни' защото няма какво да губят.

Lady T – Никога не бих си направил татуировка на някой от знаците и символите на бандата в Лос Анджелис. (Ами всеки друг по този въпрос). Целта на центъра е да информира хората, които искат татуировки, че някои от тях са много опасни татуировки! Дори пеперудите се свързват с някои банди. То'трудно е да се знае какво ще обиди някои хора.

Така че, ако искате татуировка, това'добра идея е да го поставите там, където повечето хора могат'не го виждам. Това ще ви помогне да се предпазите в ежедневието, но не и в затвора, където всички вие сте склонни да бъдете изложени в един или друг момент.

диогени от Великобритания и Мексико на 15 февруари 2012 г .:

Страхотен център по много сложна тема, AS. Аз "изживя мечтата," както знаете, но всичко, което знаех, отдавна е забравено. Сълзите са главно глупости, въпреки че подлото убийство може да ви спечели такова.

AB спечели'не защитава членовете, които не са АБ, или не са го направили't, когато бях в HV. Зависи каква става'по отношение на това коя група има надмощие, бях в Wynne, което като цяло не е заплаха.

Боб

Лейди Теназ на 15 февруари 2012 г .:

също така трите точки означават "ми вида лока" и всеки може да ги разбере. Почти всеки, когото познавам като растящ, го беше татуирал върху ръцете си. То'е нещо пълнолетно, което много шикано/чикани правят, ако растат в квартал, независимо дали са свързани в банда или не.

Кристофър Антъни Мийд от Гилингъм Кент. Обединеното кралство на 15 февруари 2012 г .:

Това беше много добре проучен център. Много интересно. Не съм'нямам никакви татуировки. Не разбирам'не мисля, че някога ще го взема сега. Не разбирам'не искам да обидя грешните хора. Животът е твърде ценен за това.

Lady_Tenaz на 14 февруари 2012 г .:

Нека ви кажа, ако имате Trese' (13) на тялото си, преди да се заключите, вие сте в куп проблеми. дори да имате само вашия град по тялото или квартала … Трябва "пуснат в работа" за да получите тези татове … и когато кажа "пуснат в работа" разберете това. Те са само войници в тяхната система за класиране, особено в писалката. Така че, ако ви кажат да го направите "пуснат в работа" за да спечелят своите точки тогава това трябва да се направи. Не разбирам'не съм съгласен с този начин на живот, но израснах погълнат от него и знам всичко за качулката и затвора …. и между другото Л. А. не е на 13-

13 означава "М" ясно и просто. Татуировките в Лос Анджелис никога не са само 13- но могат да бъдат кодовете на района (пр .; 213).

@ DRBJ- дори 18 isn'също добре, ако сте в Лос Анджелис (бивш; 18 -ти ст. XVIII) …. LOL

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 14 февруари 2012 г .:

Просто поставете номера на вашата разплащателна сметка над това 13, никой никога няма да разбере, drbj.

drbj и шери от южна Флорида на 14 февруари 2012 г .:

Данг, Лела, знаех, че не трябваше да татуирам толкова голямо число 13 по цялото си тяло. Може би мога да намеря татуировка, която да го промени на номер 18.

Страхотни изследвания по доста езотерична тема.

Лела (автор) от Някъде близо до сърцето на Тексас на 14 февруари 2012 г .:

Здравей Друид! Хейвън'не те видях от известно време. Поръчах Hangover II и мога'не чакам да го видя. Ако е наполовина по -весел от оригинала, знам, че ще ми хареса.

Здравей Аластар! Да, не знаеш'не искам да се бърка с АВ, че'със сигурност. Защо са избрали детелина с 3 листа, никога няма да разбера. Да си ирландец или с ирландски произход, нали'т да те направя кандидат за арийското братство. Мисля, че асото на клубовете, което прилича донякъде на детелина, също се счита за AB тат.

Alastar Packer от Северна Каролина на 14 февруари 2012 г .:

Фантастичен център с уникална перспектива тук. Всеки, който обмисля тат, определено трябва да внимава. Научих за това, когато латиноамериканците започнаха да гледат моята 4-листна детелина в магазините за хранителни стоки. Предполагам, че са мислили, че може да е AB. Наистина, кой би помислил. Браво Лела.

Друид Пич от Западното крайбрежие на 14 февруари 2012 г .:

Виждал ли си "Махмурлук II"? Добър хъб.