Обичам татуировките и пиша по темата от няколко години.

Дизайн на татуировка на пиратски кораб на ръката

Дизайн на татуировка на пиратски кораб на ръката

Страхотни корабни татуировки

Който не е'мечтаех да плавам по морето в древни времена, тъй като моряците и капитаните на корабите от онези дни бяха изследователите и най -големите рискове на своето време?

Там'винаги е нещо за величествените кораби и хвърлянето на морета, които раздвижват въображението ни, и това се трансформира в страхотен дизайн и преживяване на татуировка, тъй като тези страхотни кораби и сцени стават част от платното на телата ни.

Така че тук'е поглед към някои фантастични татуировки на кораби и дори включих един хрупкав стар пират и кораб в бутилка за забавление.

Тази първа татуировка на пиратски кораб има малко повече цвят, отколкото на мен лично ми харесва, но е поставена и проектирана добре за мястото на тялото, на което е била написана.

Аз'не съм сигурен за този червен цвят на заден план, защото изглежда отнема хубавото кафяво оцветяване на кораба, което ми харесва.

Все пак като цяло не е лоша татуировка, ако се наслаждавате на много цветове.

Татуировка на русалка и пиратски кораб

Татуировка на русалка и пиратски кораб

Татуировка на пиратски кораб и русалка

Харесва ми почти всичко за тази татуировка на пиратски кораб и включената русалка, с изключение на поставянето около зърното, което макар и фино, все още донякъде пречи на изображението.

Но освен това, това е добре направена корабна татуировка и русалката, очевидно следвайки я по неизвестното си пътуване, добавя чувство за мистерия; не разбираш'не знам дали тя'приятел или враг с този нож в ръка.

Очертание на татуировка на пиратски кораб на гърдите и стомаха

Очертание на татуировка на пиратски кораб на гърдите и стомаха

Татуировка на пиратски кораб на гърдите

Включих тази татуировка на кораба на гърдите, защото има много уникален вид. Почти изглежда, че е щампован или маркиран, докъдето стига корабът.

Една от силните му страни е, че можете да видите всеки един детайл от всяка линия на кораба, така че той се откроява по начин, по който можете да се насладите или да бъдете отблъснати от изображението. Харесвам татуировките, че можете да видите точно какво е и да вземете решение въз основа на това. Тази е смела и това ми харесва, въпреки че самата татуировка не е'наистина страхотен дизайн.

Татуировка на заплашителен пират

Татуировка на заплашителен пират

Пиратска татуировка

Тук'това е пиратската татуировка, която ти обещах, и то'доста е готино. Отново аз'Не съм голям фен на много цветове в татуировките, но този сякаш е ударен и ярките цветове добавят към заплашителния вид на скорбут пирата.

Харесва ми как пистолетът му току -що е бил изстрелян от задържащия се дим и как изглежда така, сякаш просто се пристъпва към неговите подли дела.

Корабна татуировка с издути платна

Корабна татуировка с издути платна

Приятно подробна татуировка на пиратски кораб

Въпреки че тази татуировка'Синият цвят ме отблъсква малко, детайлите на тази татуировка на пиратски кораб са изключителни, а многобройните цветове по цялата татуировка са с най -високо качество.

Задната част на кораба е наистина добре направена и кара дизайна и изображението да работят, тъй като тъмните детайли и линии му позволяват да се откроява и спасява останалата част от татуировката на кораба. Издутите платна също са много добре направени.

Татуировка на кораб в бутилка

Татуировка на кораб в бутилка

Кораб в татуировка на бутилка

Корабът в бутилката тук е уникален като тема за татуировка и затова реших, че ще ви хареса да го разгледате. Октоподът, увиващ пипалата си около бутилката, му добави приятно докосване.

Забелязали ли сте мехурчетата, които се носят из бутилката?

Дизайн на татуировки с кораби и корабокрушения

Дизайн на татуировки с кораби и корабокрушения

Пълна татуировка на кораб и корабокрушение

Който и да е измислил тази татуировка на кораб и корабокрушение, е имал голямо въображение, тъй като е страхотно по качество, а дизайнът наистина добре обмислен.

Плитката също е направена много добре, създавайки впечатление за вас'сте в гробище на кораби, които са били хвърляни и разхвърляни при опита им за пътуване. Изглежда, че това е метафора за живота.

Така или иначе, това е наистина висококачествен дизайн на татуировка по всеки стандарт.

Корабните татуировки са много завладяващи

Тези корабни татуировки носят аурата на историята, опасността и начина на живот, които поеха рискове с надеждата за големи награди.

Корабните татуировки тук показват опасностите от тези пътувания, заедно с митологията на морето като русалки и много реалните опасности от пиратите и други потенциални бедствия. То'сякаш виждаш историята, докато се създава. Много мощна тема за татуировки.

Келтски татуировки

  • Мистиката на келтската татуировка

    Тъй като келтската култура се радва на възраждане, тя предизвиква интерес в редица области, свързани с келтската, включително татуировки. В тази статия разглеждаме голямо разнообразие от келтски татуировки и техните значения.

Коментари

Ген на 27 май 2012 г .:

Много страхотни татуировки. Много добре !

Марк Бруно от Ню Джърси Шор на 13 август 2010 г .:

Страхотни татуировки и корабокрушението беше добре направено с островите в задната част. Всички те бяха страхотни. Хубав хъб също.

смутен на 29 юли 2010 г .:

татуировката с корабокрушение на дъното наистина ми хвана окото. Там'не се случва много, но можете'не помагам да разбера историята. Много добре направено, а художникът е толкова невероятен, че почти ми се иска да е обичайно те да подписват там работа.