Обичам татуировките и пиша по темата от няколко години.

Жените предпочитат татуировки с пеперуди

Когато помислите кой се татуира в Съединените щати, може да ви изненада да научите, че мъжете и жените са само на няколко процентни пункта един от друг по отношение на това кой се мастиля най -много. Процентът за мъжете (на всяка възраст) е 15 процента, докато процентът за жените (на всяка възраст) е 13 процента.

Тъй като толкова много жени участват в татуировката, много от тях приемат пеперудата като любим символ. Пеперудата е сред водещите искани дизайни на татуировки.

Дон'Не се заблуждавайте, че всички те изглеждат еднакво. Тези пеперуди се предлагат в изключително разнообразие от дизайни, цветове и размери. Не само това, тези татуировки се поставят на широк спектър от места по телата им – почти навсякъде.

Ако ти'Чудите се дали татуировка на пеперуда е за вас, първо опитайте някои временни. Наистина препоръчвам да изпробвате временна татуировка, ако го направите'никога досега не съм имал такъв. Поставете пеперуда там, където искате, по тялото си и почувствайте дали бихте искали тя да бъде постоянна или не.

По -долу са включени някои забавни временни татуировки с пеперуди, които можете да опитате, ако искате първо да отидете по този начин. Наистина първо трябва да опитате нещо подобно, за да избегнете съжаления по -късно.

Пеперуда с пълен гръб, татуировка Dragonfly

татуировки с пеперуди

Татуировка на синя пеперуда

татуировки с пеперуди

Популярни дизайни на татуировки с пеперуди

Някои от по -популярните дизайни на пеперуди са големи пеперуди, поставени на гърба, племенни пеперуди, келтски пеперуди (някои момчета също харесват това), малки пеперуди и може би любимите за тези, които покриват по -голяма част от тялото си: превъртащата се пеперуда . Това наистина изглежда доста добре, особено на по -дълги части на тялото, като крака, ръце и страни на торса.

По -малки татуировки на пеперуди се поставят на врата, глезените, китките, ръцете и краката.

По-средните татуировки на пеперуди са поставени на рамото и горната част на ръката. Докато някои жени все още слагат по -големи татуировки на долната част на гърба си, когато терминът "трамп печат" по отношение на всякакъв вид татуировка на долната част на гърба, жените не само спряха да си поставят татуировките там, но и в много случаи започнаха да ги премахват.

Татуировка на пеперуда, която прилича на калиграфия

татуировки с пеперуди

Татуировки на пеперуди с тъмно мастило

Това, което намирам за интересно с татуировките с пеперуди, е, че начинът, по който изглеждат по тялото, изглежда е в противоречие с начина, по който изглеждат в природата. Искам да кажа, че пеперудите от реалния живот, които са по-черни и сиви, или черни и сиви само с малко цвят, изглеждат много по-добре на тялото от тези реални животни, които са ярко пълноцветни.

Разбира се, красотата е в очите на наблюдателя, но поне това'това е моето мнение по въпроса.

Странично превъртане на татуировка на пеперуда

татуировки с пеперуди

Къде да намерите вдъхновение за татуировки с пеперуди

Какво'толкова забавно за пеперудите и татуировките на пеперуди е изключителното разнообразие, от което можете да избирате. Ако искате вдъхновение, просто вземете книга или отидете онлайн и потърсете самите пеперуди и вижте невероятното разнообразие и оцветяване на тези красиви създания.

Знам, че някои хора ще направят отпечатана снимка на пеперуда и ще я занесат на своя татуист, за да изработят дизайн, наподобяващ нея.

Татуировка пеперуда пеша

татуировки с пеперуди

Някои от най -добрите татуировки с пеперуди

Няколко от моите лични фаворити с татуировки на пеперуди са такива, които също набират популярност сами по себе си: водното конче, което прави образа на двамата заедно още по -завладяващ и интересен.

Но абсолютният фаворит за мен е, когато превъртащият се вид, подобен на лоза, се издига по дължината на крак, ръка или страна. Включете пеперудата и водното конче и това'Това е толкова добро, колкото става за татуировките за мен.

Скролиране на пеперуда, татуировка Dragonfly отстрани

татуировки с пеперуди

Защо татуировките с пеперуди са толкова популярни сред жените

Изглежда причината, поради която татуировките с пеперуди са толкова популярни сред жените, е, че изглеждат добре на много места, където са'са поставени и така, освен ако те не са'наистина са направени зле или имат добавен тъмен вид конотация, повечето работят добре в ситуации, в които са'ще бъде видяна социално и в повечето случаи професионално. Очевидно зависи от професията, но те'сте по -рискови от някои татуировки, които биха могли да ви предпазят от наемане.

Но като се вземе предвид професията ти'влизаш, ако е така'е извън дома, е задължително, когато поставяте трайно мастило в и върху тялото си на място, което е трудно да се прикрие с дрехи или коса.

Татуировка на пеперуда върху жена's Врат

татуировки с пеперуди

Още причини за татуировка на пеперуда

Друга основна причина за тяхната популярност е красотата на пеперудата в нейната форма и аз също мисля, че нейната крехкост; което животът ни учи е част от нашия опит.

Пеперудите имат красота като жените, но животът също е крехък и нищо не е гарантирано освен момента, в който живеем. Пеперудите са отлично изображение на тази реалност.

Татуировка на пеперуда на глезена

татуировки с пеперуди

Пеперуди и трансформация

Вероятно любимото ми нещо за пеперудата е как тя представлява трансформиране от едно нещо в друго и докато живеем живота си, те поемат тези понякога страшни, но предизвикателни промени, които ни превръщат в това, което сме.

Пеперуда монарх

татуировки с пеперуди

Защо татуировки с пеперуди?

В крайна сметка има голям брой причини жените да избират татуировки с пеперуди и то'самата пеперуда в цялото й разнообразие и красота, която ни вдъхновява.

От пърхането и пърхането, докато лети, до безобидното му кацане върху цвете или пръст до линиите му, красотата и осъзнаването, че можем да се променим от това кои сме били в някой различен, е представено в пеперудата.

Ето защо те работят толкова добре с други живи същества и елементи, тъй като животът се случва независимо от нас'правим и ние винаги се променяме.

Но ние също показваме признателност за красивите неща от живота и пеперудите го представят много добре.

С всичко това, нищо чудно пеперудите да се превърнат в един от най -популярните дизайни на татуировки, от които да избирате.

Коментари

FashionBlasts на 01 май 2012 г .:

Хубав пост. Наистина ми харесва. Good Job Благодаря за публикуването му. Бих искал да дойда отново.

Посетете това, става въпрос и за модата & Стил. www.fashionblasts.com

коляда на 30 ноември 2011 г .:

Просто мисля, че изглеждат зашеметяващо Имам един на крака си, надявам се да го нося на крака си по гърба и надолу по другия си крак " Бих искал някои идеи plz

ariskygal на 22 септември 2009 г .:

Тази татуировка пеперуда-водно конче е невероятна! Къде намери снимката? Кой направи тази татуировка?