Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката на татуировката, значенията и историята.

Пясъчният часовник е популярен символ в татуировките и може да бъде мастилен самостоятелно или с други елементи. Татуировките с пясъчен часовник са популярни в тематичните татуировки и ръкави. Тази статия включва разнообразни дизайни на татуировки с пясъчен часовник и обсъжда техните значения. Надяваме се, че тук можете да намерите идеи и вдъхновение за следващата си татуировка.

Символика

Хората носят татуировки с пясъчен часовник заради тяхната декоративна стойност и тяхната символична стойност. Пясъчният часовник, който е много по -стар от часовника, е символ на времето в продължение на много векове.

Времето е ценно и също е ограничено. Много от нас не знаят'т ценим времето както трябва, докато не стане твърде късно. Един или друг ден времето, точно като пясъка в пясъчния часовник, ще изтече. Истината е, че времето минава с миг на око. Понякога може да се наложи да ни напомнят колко ценно е времето ни. Татуировката с пясъчен часовник е перфектно напомняне и е отличен избор за всеки, който цени живота. Много от нас приемат живота за даденост и забравят, че животът е по -скоро привилегия, отколкото право.

Значения

Татуировката с пясъчен часовник може да символизира времето, а също и много повече. Вашата татуировка пясъчен часовник може да представлява всичко, което искате, но имайте предвид, че светът като цяло ще бъде напомнен за значенията по -долу.

  • Живот. Защото смъртта дава смисъл на живота.

  • Смърт. Пясъкът свършва.

  • Неизбежност. Дон'не мисля, че пясъкът е спечелил'няма да свърши и при теб.

  • Енергия и мощност. Пясъкът се движи надолу и не позволява на нищо да го спре.

  • Баланс и нови начала. Пясъчен часовник може да се обърне.

  • Живот's цикли. Всеки цикъл има начало и край.

  • Преходност и край. И това ще отмине; нито радостта, нито нещастието са постоянни.

Татуировки с пясъчен часовник

Татуировките с пясъчен часовник могат да бъдат проектирани по различни начини и могат да бъдат свързани с различни символи, елементи и декорации. Те могат да бъдат направени с плътно черно мастило или с пръски с ярък цвят. Самият пясъчен часовник може да бъде дърво, стомана, духано стъкло или друг материал, за който се сетите. Въпреки че пясъчните часовници обикновено държат пясък, с татуировки пясъчен часовник, може да видите и вода или дори кръв.

Дизайнът на татуировки с пясъчен часовник може да включва часовници. Те често включват цветя, а не само защото цветята са красиви. Цветята, подобно на човешкия живот, са преходни и са красиви само за малко. Дизайнът на татуировка може да включва черепи или полуизгоряла свещ, което предполага, че всички ние ще се сблъскаме със смърт в един момент. Пясъчният часовник може да има крила на птица или прилеп, показващ прелитащото време и напомняйки ни да ценим колко време имаме. Друг вариант е счупеният пясъчен часовник, който може да представлява болка, гняв, смущения, ранна смърт или мечта за бягство от времето.

Татуировките от пясъчен часовник също могат да бъдат проектирани с цитати или вдъхновяващи думи. Те могат да включват банери с надписи, "Дон't Нека времето ви отмине," "улови мига," "Темпус Фугит," или "Времето лекува цялата болка."

С толкова много различни опции би трябвало да можете да намерите дизайн на татуировка пясъчен часовник, който да отговаря на вашата личност. Различните дизайни в тази статия ви дават представа какво е налично. Използвайте ги като вдъхновение, за да вземете някои идеи за собствената си татуировка пясъчен часовник!

Дон't Бързайте да се подпишете!

Преди да изберете татуировката си с пясъчен часовник (или каквато и да е татуировка), не забравяйте да отделите време, за да я проучите. Уверете се, че напълно разбирате какво представлява и означава. Хората, които се подписват с импулс, понякога съжаляват за татуировката си по -късно. Не разбираш'не искам да направя тази грешка. Не забравяйте, че ще носите тази татуировка до края на живота си.

Коментари

j l s xox на 16 януари 2013 г .:

Kool

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 23 септември 2012 г .:

Бил

Нандерсън

Роузмей

KJ

Циганин

Искам да благодаря на всички, че отделихте време да коментирате и разгледате тази статия. KJ, аз съм зад теб. Иска ми се да бях тук, за да ме водиш през всичко това. Искрено ви благодаря обаче. Времето е голяма стойност, много повече от нас признават. Винаги го използвайте разумно, пясъчния часовник.

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 31 август 2012 г .:

Сега те са цветни и интересни.

kjforce от Флорида на 27 август 2012 г .:

thelyricwriter …. Можем да приемем, че те са направени в a " своевременно" начин….

те са красиви снимки и аз не знам'т искам да осветя хъба … вършите чудесна работа по темата … все още казвам" Масичка за кафе" книга … пазете писанията си безопасни за по -нататъшна употреба … честно…

Розмари Садлър от залива Хоукс – Нова Зеландия на 27 август 2012 г .:

Уау, толкова разнообразни и цветни дизайни.

Толкова вярно, забравяме колко ценно е времето, то се изплъзва твърде бързо и сякаш става все по -бързо с напредването на възрастта.

Това е добра татуировка, която да ни напомни колко ценно е наистина времето.

Страхотен Рики

nanderson500 от Сиатъл, Вашингтон на 27 август 2012 г .:

Съгласете се, тези изглеждат много готини. Страхотни снимки! Гласувано и интересно.

Бил Холанд от Олимпия, Вашингтон на 27 август 2012 г .:

Сега те са готини! Те получават печата на одобрение billybuc, както и вашият хъб. 🙂