Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката на татуировката, значенията и историята.

Татуировки с пирамиди: значения, дизайн и идеи

Татуировки с пирамиди: значения, дизайн и идеи

CC-BY Wikimedia Commons

Това е пирамидална татуировка за вас?

Една интересна татуировка, която може да искате да обмислите, е пирамидната татуировка. Те не се считат за популярна татуировка, но биха били идеално подходящи за всеки, който търси нещо уникално. Те могат да се носят както от мъже, така и от жени са проектирани по най -различни начини. Има няколко различни символа, които могат да бъдат изобразени по подходящ начин в техните дизайни и често имат дълбока стойност за тези, които ги носят.

Идеи за дизайн на пирамидални татуировки

Значения на татуировка на пирамида

Пирамидата е символ на големи постижения на човека в продължение на много години. Пирамидата е древен египетски символ, който в известен смисъл определя големите възможности на египетската цивилизация. Пирамидата може да бъде символ на единство и решителност, два фактора, които приписват създаването им.

Много хора вярват, че пирамидите са били използвани по различни причини, но най -често са били използвани за погребване на египетските фараони. Египтяните вярваха в различни богове в своята култура и че починалият може да влезе в небесата от своята пирамида. Технологиите ни показаха, че пирамидите са поставени и подравнени перфектно за определени лунни събития. Всъщност египетският'Познанията за звездите и Вселената са просто забележителни. Техните изследвания на звездите и слънцето бяха гениални за техния период от време (преди хиляди години). Днес все още е загадка как са придобили такива познания за Слънчевата система.

Идеи за дизайн на пирамидални татуировки

Тези татуировки често имат дълбока, положителна символична стойност за тези, които ги носят. Но не забравяйте, че в крайна сметка вашата татуировка също ще представлява това, което искате. С това по -долу можете да намерите значения, често свързани с пирамидални татуировки:

  • Защита
  • Решителност
  • Упоритост
  • Единство
  • Духовност
  • всеотдайност
  • Дълголетие
  • Интелигентност

Идеи за дизайн на пирамидални татуировки

Дизайн и външен вид на пирамидални татуировки

Дизайнът на пирамидални татуировки може да бъде проектиран по няколко различни начина. Един от най -популярните дизайни е Окото на Хор– древен египетски символ. Въпреки че този дизайн на пирамидална татуировка е популярен, повечето хора всъщност имат проектирано обикновено око вместо действителното Око на Хор. Така или иначе, този дизайн представлява духовно зрение и едно'вътрешното виждане. Това е известно още като "Всички виждащи очи," и може да ни напомни, че Бог винаги ни наблюдава, което му дава асоциация с нашата съвременна духовност.

Дизайнът изобразява малки и големи пирамиди. Малките пирамидални татуировки могат или не могат да съдържат големи детайли, но по -големите често го правят. В много случаи те са проектирани с камъни и окото е по -скоро в центъра. Някои дизайни на пирамидални татуировки обаче са проектирани с отлични детайли, изобразяващи стъпки, знамена или други египетски символи.

Това не само ще ви даде обща представа за наличното, но и може да ви даде съвети и идеи за вашия собствен дизайн на пирамидална татуировка.

Идеи за дизайн на пирамидални татуировки

Преди да си направите татуировка

Има някои важни неща, които трябва да запомните, преди да си направите пирамидална татуировка или каквато и да е татуировка. Не забравяйте да отделите време, за да проучите татуировката си. Уверете се, че разбирате напълно какво представлява и означава вашата татуировка, преди да се татуирате.

Дон'не бързайте да се подписвате! Мъжете и жените, които се подписват с импулс, обикновено съжаляват за татуировката си по -късно по пътя. Дон'не прави същата грешка. Не забравяйте, че ще носите това до края на живота си. Ако не сте сигурни или имате други мисли, изчакайте. Направете правилния избор за първи път.

© 2012 Ричард Рики Хейл

Коментари

JeeZ на 18 ноември 2018 г .:

правя си сам татуировките, правя ръчни пробождания и само очертавам, но никога не отделям време да мисля за тях, търся смисъла им след като е направено, обикновено ми показва къде съм в живота си и повечето от тях са поставени заедно, формата им винаги е заедно, но смисълът им е такъв. Вярвам, че всяко съзнателно решение, направено за много кратко време, е повлияно от нашето подсъзнание, което има достъп до по -голяма част от паметта ни (до която можем да достигнем чрез хипноза) и нашето подсъзнание ни подтиква към желанието, което наистина искаме или имаме нужда, какво да правим мислиш? също значението може да зависи от вас култура, с изключение на нещо като слънцето, което представлява деня и нещо подобно

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 17 септември 2012 г .:

Франк

Solardoll

Sueswan

Mhatter

Преподава

Циганин

Благодаря на всички за отделеното време, коментари и гласове 🙂

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 08 септември 2012 г .:

Страхотни татуировки.

Даяна Мендес на 07 септември 2012 г .:

аз мога'не си представям да имаш пирамидална татуировка, обхващаща толкова голяма площ. Бих избрал пеперуда, ако трябваше да я направя. Въпреки това, както сте написали, на по -малките липсват подробности, така че предполагам, че поради това по -голямото е най -доброто.

Мартин Клос от Сан Франциско на 06 септември 2012 г .:

Кажете това, което харесва, това са страхотни снимки. Благодаря

Sueswan на 06 септември 2012 г .:

Здравей Рики,

Харесва ми какво представлява пирамидалната татуировка. Любимият ми е този с морските коне. Тези с око ми изглеждат страховити. хаха

Гласувано и страхотно

Приятен уикенд. 🙂

solardoll24 от Портсмут, Вирджиния на 06 септември 2012 г .:

Не … наистина? Пирамидата и всевиждащото око, някой изразява символиката на илюминатите. Освен това за кой Бог говориш, просто от любопитство?

Франк Атанасио от Шелтън на 06 септември 2012 г .:

много добре .. това'смешно е, че казваш да направиш проучване на татуировката на пирмид преди да се нанесеш .. това е чудесен център .. почвам да гледам снимките 🙂 благословен брато