Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката на татуировката, значенията и историята.

Лили Татуировка на Рейчъл Креймър Бъсел - модифицирана с текст и фин ефект

Рейчъл Крамер Бъсел's Lily Tattoo – Модифициран с текст и фин ефект

CC-BY Flickr

Това красиво цвете със сигурност заслужава внимание за следващата ви татуировка. Въпреки че'не се счита за мейнстрийм татуировка'все още е доста популярен. Тя може да бъде проектирана в различни размери, самостоятелно или с други съпътстващи символи и елементи. Той може да се намери редовно на почти всяка част на тялото и може да представлява множество различни значения за неговите носители. Цветът му често се цитира като важен елемент от значението му и той'най -често се вижда в розово.

В тази статия ще обсъдим татуировки с лилии, техния различен дизайн и значението им. Ще имате възможност да разгледате широк спектър от различни дизайни, за да съберете идеи и вдъхновение за вашата уникална татуировка.

Примери за дизайн на татуировка Лили

Какво може да означава татуировка на лилия?

Цветето на лилията е признато по целия свят като цвете, което има голямо разнообразие от значения. В таблицата по -долу можете да намерите някои от най -често срещаните значения, свързани с него. Трябва да се отбележи обаче, че най -класически представлява чистота и невинност. То'тя също е тясно свързана с вярата и християнството. Не забравяйте, че в крайна сметка вашата татуировка ще представлява всичко, което искате да представлява.

16 Общи значения на татуировката на цветя на лилия

1. Чистота

9. Екзотика

2. Изобилие

10. Богатство

3. Невинност

11. Просперитет

4. Красота

12. Любов към Бога

5. Сексуалност

13. Вяра

6. Целомъдрие

14. Фертилитет

7. Грациозност

15. Женственост

8. Елегантност

16. Дева Мария

История на цветето на лилията

Цветето на лилията е едно от най -известните и признати цветя в целия свят. За различни култури по целия свят това е много символично и важно. Красотата на това екзотично цвете прави страхотен дизайн на татуировка за всеки, който се интересува да го татуира.

Тъй като през вековете се използва в различни култури, символичното му значение може да се различава в различните култури. За да намерите правилното значение и асоциация за вас, трябва да проучите значението му за всяка отделна култура. Например в Египет и Гърция той представлява плодородие. Според китайците той символизира изобилие, чистота и невинност. За гърците това е символ на сексуалността.

Тя може да бъде по -тясно свързана с християнството от всяка друга култура в света. Според християните то'е символ на Дева Мария, чиста със сърце и душа. В християнството лилията е представител на чистотата, невинността и целомъдрието – всички те са черти на Дева Мария.

Това красиво цвете има допълнителни асоциации в християнството освен Дева Мария. Може да се използва и за символизиране на вярата и любовта към Бога. Татуировките с лилии често се използват за представяне на една'личната връзка с тяхната вяра.

Това е красиво цвете, което носи много символични значения от цял ​​свят и има дълбока стойност и красота за тези, които го носят като боди арт. Много малко цветя могат да се сравнят с красотата на лилията, когато става въпрос за татуировки.

Още идеи за вашата татуировка на лилия

Какъв дизайн мога да сложа с моята татуировка на лилия?

Татуировките с цветя на лилия се предлагат в различни цветове и дизайн. Розовата лилия и лилавата лилия са двата най -популярни избора, когато става въпрос за цветове за татуировки. Бялото се използва рядко, защото бялото мастило не се използва'не изпъкват на тази кожа като лилаво и розово. Те'често се правят и в оранжево, синьо и много други цветове. Има много различни видове лилии, така че има разнообразие от различни цветови модели, които могат да се използват.

Техният дизайн може да бъде направен и по различни начини – някои показват само венчелистчетата, докато други показват цялото цвете. Някои са направени с цветето, седнало на водата във фонов режим, докато други изобщо нямат фон. Дизайнът често включва и други символи – пеперуди, водни кончета, звезди, феи, сърца и различни други мотиви. Всеки от тях има свое собствено отделно значение, което създава уникално усещане, когато се комбинира с цветето на лилията. По този начин това е много гъвкава идея за татуировка и наистина имате много възможности да вземете предвид при избора на окончателен дизайн.

Още снимки на Lily Tattoos

Отделете време, избирайки вашата татуировка

Има няколко много важни неща, които трябва да запомните, преди да изберете татуировка. Искате да сте сигурни, че правите свои собствени изследвания и да разберете какво представлява и означава вашият символ за татуировка. Искате да изберете татуировка, която да отговаря на вашата личност, и такава, която символизира вас. Дон'Не бързайте с процеса на татуиране, преди да обмислите всичко. Когато бързаме, сме склонни да получим нещо, за което по -късно съжаляваме. Направете свое собствено проучване, отделете време и разберете татуировката, която искате.

Коментари

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 10 август 2013 г .:

Благодаря за коментара Касандра! Ако имате време, публикувайте го тук, ще се радвам да го видя! Най-добри пожелания.

Касандра на 25 юли 2013 г .:

Имам татуировка на лилия на рамото си и не го направих'не знам значението му …. Но сега, когато го проучих, направих добър избор, защото ми подхожда добре!

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 09 октомври 2012 г .:

Мами, благодаря, че отделихте време да посетите и коментирате. Това е интересно, вашето име 🙂 Надявам се да ви е харесало да научите за лилията. Пази се.

Лисет от Централна Флорида на 26 септември 2012 г .:

Наистина ми беше приятно да чета за това. Беше забавно да науча за значението. Името ми се превежда на Лили.

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 20 април 2012 г .:

Кристи, благодаря, че отделихте време да се отбиете и разгледате тази статия. Радвам се, че успяхте да научите тези символични значения. Приятен ден.

Кристи Бирмингам от Британска Колумбия, Канада на 13 април 2012 г .:

Не осъзнавах, че лилиите имат толкова много символика за тях! Научих много от този център.

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 12 април 2012 г .:

Благодаря за всички ваши коментари. Наистина оценявам цялата ви подкрепа. Пазете се приятели.

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 11 април 2012 г .:

Любовните лилии и техният прекрасен аромат. Изглеждайте страхотно и като татуировки.

Рубин Жан Ришерт от Южен Илинойс на 10 април 2012 г .:

Тези са наистина красиви. Харесвам и отпечатъците..

Аурелио Локсин от Ориндж Каунти, Калифорния на 10 април 2012 г .:

Току -що ги пропуснах за Великден – но предполагам, че това са арените't Великденски лилии. Доста прекрасно. Гласуване за това “Красиво и красиво”.

Розмари Садлър от залива Хоукс – Нова Зеландия на 09 април 2012 г .:

Всички те са красиви, от най -простите до най -сложните. Разнообразието е невероятно.

За пореден път свършихте чудесна работа. Добра работа

Гласуване

Дано сте прекарали хубав Великден

Бренда Барнс от разбитата от Америка, но все пак красива на 09 април 2012 г .:

Тези са красиви. Художниците наистина трябва да се насладят на правенето на тези татуировки. Разнообразието е невероятно. Наистина влагате много изследвания във вашите центрове и това показва. Винаги са качествени. На мен този много ми хареса.

Sueswan на 09 април 2012 г .:

Здравей, текстописец,

Лилията е толкова красиво цвете. Любимият ми тук е Източник: alabama-democrat.blogspot.

Някои от другите, макар и красиви, са твърде големи и според мен биха били по -подходящи за стена, отколкото за някого'с

кожа.

Гласувано и страхотно.

Дано всичко е наред приятелю. Очаквам с нетърпение пътуването си до Шотландия следващата седмица. 🙂

Франк Атанасио от Шелтън на 09 април 2012 г .:

Ей виж аз съм първият тук Ха ха .. нека оставя следата си МАРК!