Том е онлайн писател повече от седем години. Той е влюбен във всичко, свързано с каубои, родео и западна история.

"USMC" татуировка в племенен стил

tigerjimmytattoo

САЩ, морските пехотинци имат горда традиция, датираща като институция от 1775 г., а оперативно доста преди това. Морските пехотинци са разположени над морето на морски кораби, за да реагират бързо на възникващите заплахи.

Исторически морските пехотинци са имали репутация на първи реагиращи в опасни ситуации. По този начин тяхното отношение и личност включват определено нахалство, което се изразява и в татуировката.

Морските татуировки изглежда винаги включват "USMC" като част от изображението. Думата може да изглежда страхотно със страхотни шрифтове или други елементи, които се използват за подобряване на буквите. Други елементи могат да включват плешив орел, булдог, ножове и бойни сцени.

Ние'Сега ще разгледам няколко дизайна на морски татуировки, за да генерирам някои идеи за вашето изкуство.

Племенна татуировка на USMC

Ние'Ще започна с тази страхотна племенна морска татуировка, простираща се от врата до гърдите. Племенният дизайн е много добре направен и работи добре с надписите на USMC. Иска ми се само татуировката или лицето, което иска дизайна, да е олекотило вътрешните части на буквите "USMC" за да ги видим малко по -ясни. Дори и с това'все още е страхотна татуировка.

"USMC" Татуировка на бицепс и рамо

usmcmarinetattoodesigns

2 татодизайн

Татуировки на думи или фрази, които се опитват да се изразят чрез избор на шрифт aren'Обикновено ми е толкова впечатляващо, но това казва "USMC" е фантастично. Правата линия, преминаваща през буквите, поддържа всичко свързано заедно, докато качеството на самите букви е страхотно. Шрифтът комбинира остри точки и криви, за да генерира страхотен ефект.

Татуировка на булдог

usmcmarinetattoodesigns

scuttlebutt/marine-corps-bs

Талисманът на булдог за тази морска татуировка беше добър избор, особено с тази зелена капачка и ножът, стиснат в гигантските зъби на кучето. Предполага се, че това е спомен от някого'дежурство във Виетнам. И освен ако не'това е някаква вътрешна шега'Жалко, че правописът на Виетнам е неправилен.

Татуировка на отличителните знаци на морската пехота

usmcmarinetattoodesigns

татуировка сега

За тези, които може да не знаят, тази татуировка показва отличителните знаци на морската пехота на САЩ. Интересното е, че не't завършено, тъй като обикновено би включвало орела, държащ знаме в човката си, с думите "Семпер Фиделис" върху него, което означава на латински, "Винаги верен." Според мен това би било много по-добре, но това все още е красива татуировка на емблемата на морската пехота.

"USMC" Череп с граната в уста

usmcmarinetattoodesigns

татуировка маймуна

Това е доста интересен дизайн на татуировка на череп, носещ морска каска със стисната в зъбите граната. Аз'Не съм 100 процента сигурен какво послание се опитва да предаде, освен вероятността морският пехотинец да направи всичко необходимо, за да свърши работата, дори ако това означава смърт от граната.

Докато очите в черепа изглеждат доста готини тук, добавяйки приятен ефект, може да е изглеждало още по -добре с тъмните, празни гнезда, които обикновено се появяват в изображение на череп. Дори и така'е добър, остър дизайн на татуировка за морски пехотинец, който иска да направи изявление.

Морски пехотинец на патрул

usmcmarinetattoodesigns

мрънка

Ето една страхотна татуировка на морски пехотинец на патрул в потенциална бойна ситуация. Неговият фон включва морските отличителни знаци, потвърдени от орела, земното кълбо и котвата (която представлява флота).

Детайлите на този дизайн на татуировка са невероятни, като пистолетът, шапката и униформата изглеждат фантастично. Но най -хубавото е усещането, че този морски пехотинец минава точно пред вас, с очи, които ви наблюдават, докато минава. Страхотен ефект!

Изкуство с гордост

Морските пехотинци на САЩ имат дълга история на гордост, увереност и вярност в служенето на своята нация. Тези емоции се превръщат добре в дизайн на татуировки.

Тази гордост би имала малък смисъл, ако не беше подкрепена с действия и резултати през годините; за щастие това действие е исторически факт, който продължава и до днес. Нищо чудно, че татуировките на USMC се носят с гордост.

© 2012 Каубой Том