Обичам татуировките и пиша по темата от няколко години.

Какво представляват плашилата

Аз'винаги съм нащрек за интересно изкуство и уникални татуировки. Нещо смути мисленето ми онзи ден за плашила и си помислих, че ще се огледам наоколо, за да видя дали има хора, които всъщност са решили да ги използват като дизайн на татуировка.

Изненадващо за мен, много го направиха. Уникалното в страшилището, доколкото се отнася до поп културата, има завладяваща история с това, че може да се използва за представяне на чисто зло, а понякога и за отмъщение..

Връщайки се назад с Дисни, имаше дори д -р Син Алиас Плашилото, който беше легендарна фигура по времето на крал Джордж III.

И който разбира се не е'не видях милото плашило в магьосника от Оз, знаеш ли, този, който винаги е казвал, "Ако имах само мозък."

Така във всички тези различни интерпретации на плашилото се появяват разнообразни дизайни на татуировки, представляващи цялата гама от истории и предания за плашилото.

Татуировки на страшилище

Едно нещо, което открих, поради повсеместния външен вид на плашилото като важна част от филма и телевизията, е по отношение на дизайна на татуировки, идеята за това, което плашилото е използвано през вековете: Плашенето на птици от посевите не беше't част от дизайна на плашилото, използвани за мастило с татуировки.

Предполагам, че ако ти'ще отида плашило, ще трябва да бъде изразено така, както мнозинството хора биха си го представили, а това е или като тъмна сила, или като мил характер.

Плашилата на фермите просто са арена't на мода по това време.

Татуировка на зелено плашило

С тази първа татуировка на плашилото имаме най -смешните и привлекателни от галерията за татуировки, както можете да видите от веселите жестове, проектирани в плашилото.

Всичко е готино за тази татуировка, но любимата ми вероятно е силната шапка, която той'носи се. Пиковият асо, който стърчи, е забавно. Нищо'притеснява този сламен човек.

scarecrowtattoodesigns

Татуировка на Страхливец от Оз

Тук'е страхотно произведение на глупавото, но забавно плашило от магьосника от Оз. Беше и е невъзможно да не се хареса този човек и да се привърже към него като аутсайдер. Художественото произведение е страхотно по този въпрос и изборът да се използват черни и кафяви цветове, заедно с малко по -светли нюанси, наистина прави това плашило да се откроява. Страхотен дизайн на татуировка.

scarecrowtattoodesigns

Плашило от еленови рога

Колкото и да се опитвах, не бях'не мога да разбера историята зад това плашило от еленов рог и дали зад него има някакъв смисъл.

То'Това определено е уникално, с всякакви неща, които се случват с него, което предполагам ще трябва да остане необяснимо. Например какво'това светло синьо кръгло нещо в средата или гривните на ръката? Очевидно е'е нещо много лично за носителя на мастилото.

scarecrowtattoodesigns

Страшна татуировка на плашило

С тази татуировка започваме да разглеждаме по -страшни и зловещи плашила. Това е ужасяващо за мен, не по друга причина, освен по начина, по който е проектирана устата.

Що се отнася до дизайна, много харесвам начина, по който главата е направена да изглежда многослойна и текстурирана чрез използването на сянка. Също така трябва да се отбележи използването на тъмно мастило около въжето около врата му, за да се открои. Цветът на шапката също беше добре направен.

scarecrowtattoodesigns

reddragontattoomaster

Татуировка на плашилото за Хелоуин

Въпреки че това следващо плашило е в положението, за което повечето от нас мислят, когато се използва, за да изплаши птиците от посевите, смисълът е, че когато го погледнете, той'далеч не е доброкачествен комплект дрехи, пълнени със слама.

Цветът и детайлите на дизайна на татуировката са добре направени и харесвам начина, по който плевелите на полето се образуват в долната част, заедно с тиквите, за да добавят към страшното усещане и вид. Цветето и/или плевелът, стърчащи от тази готина шапка, също изглежда страхотно.

Това плашило, поради включването на тикви и сценария на фермата, ще работи по време на Хелоуин, както и когато'приемате последния филм на ужасите или гледате такъв по телевизията.

scarecrowtattoodesigns

bluedeviltattoos

Зло плашило с тиквена глава

Малък процент от татуировки на плашила включват тези със зла тиквена глава, а тази наистина има зъл поглед към него, докато се приготвя да не върши нищо добро.

Окъсаната риза, сламена шапка и лицето на ужаса правят тази запомняща се татуировка със сигурност. Изглежда, че подобни на мъгла неща, които се въртят наоколо, са дух, който ще влезе в него, за да му даде живот.

scarecrowtattoodesigns

татуировки с патерици – flickr

Татуировка на плашило, държаща коса

С този последен дизайн на татуировка на плашилото, аз включих същия дизайн, поставен върху двама различни хора и места на тялото, за да покажа колко различно може да изглежда и защо трябва да обмислим възможностите, за да направим правилния избор за това, което си представяме относно нашите татуировка.

На първо място, истинското плашило изглежда фантастично. Покритото лице и тъмните прорези за очите, носа и устата наистина се открояват. В черно-бялата татуировка плашилото може да бъде удължено повече и тези светли, зелено оцветени очи правят силно въздействие. Също така много готини са жилата, обграждащи краката му. Това ми изглежда по -добре с черно -бялото плашило, отколкото с това с цвета.

Това ме води към оранжевото плашило. Защо художникът отиде с розово за опушените нишки, няма смисъл за мен. Това отнема от иначе страхотна татуировка. Въпреки това, от кръста нагоре изборът на цветове беше страхотен и усещането, че някой е на път да загуби главата си от люлеенето на косата, се чувства съвсем реално. Страхотен дизайн на татуировка на плашило.

Татуировки на страшилище

Както бе споменато по -рано в статията, плашилото е наистина завладяващ избор за дизайн на татуировка, защото се използва по толкова много начини като фигура в поп културата.

Така че независимо дали искате да го използвате по начина, по който тези в по -ранната част на галерията за татуировки го направиха, с по -привлекателен, забавен вид на плашилото, или искате да отидете във войната на злия дух, живеещ в дизайна на татуировката на плашилото, там'е нещо за всеки, който иска да направи изявление,