Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката на татуировката, значенията и историята.

Колелото на кораб остава един от най -популярните морски символи. Кораб'татуировките с колело са популярни сред моряците и рибарите в продължение на много години и сега се носят от мъже и жени във всички сфери на живота. Те могат да бъдат просто декоративни, или символични и вдъхновяващи.

Защото корабът'Колелата могат да бъдат изтеглени големи или малки, те могат да бъдат мастилени почти навсякъде по тялото. Според мен обаче голям кораб'татуировките с колела изглеждат много по-добре от малките. Отделете време да разгледате всички различни дизайни в тази статия и да вземете идеи и вдъхновение за вашата татуировка.

Значения

Корабът'татуировката с колело може да бъде както декоративна, така и символична. Тя може да има много лично значение за човека, който я носи.

На ветроходен кораб кормилото осигурява посоката, но не и силата. Природата решава дали вятърът и вълните ще му помогнат в неговото пътуване. Корабът'колелото може да представлява някой, който се опитва да намери своя път през бурното море, което наричаме "живот." Това напомня на притежателя, че всички ние трябва да изберем път, правилен или грешен, чрез невидими опасности, докато сме на милостта на мощни сили, които са извън нашия контрол. В живота сме на постоянно пътуване, за да намерим своя път и да извлечем максимума от живота's възможности.

Така корабът'татуировката с колело може да представлява разнообразие от различни значения; Ето няколко.

  • Навигация
  • Предназначение
  • Посока
  • Пътуване
  • Живот's път
  • Съдбата
  • Възможност
  • Откритие

Избор на дизайн

Кораб'татуировката с колело може да включва разнообразие от различни елементи и символи. Като морски символ, колелото може да се комбинира с котва, пинап момиче, платна, звезди, вълни, буря, роза на компас, фар или русалка. Дизайнът може да включва животни: акула, скат, лястовица или друга морска птица, морска костенурка или октопод. С толкова много различни опции трябва да можете да намерите правилната комбинация за вашата татуировка.

Преди да си направите някаква татуировка, отделете време да проучите татуировката си. Уверете се, че напълно разбирате какво представлява и означава вашата татуировка. Дон'не бързайте да се подписвате! Мъжете и жените, които се татуират импулсивно, обикновено съжаляват. Отделете време, направете проучване и се уверете, че сте напълно отдадени на избора си.

Коментари

Адормсън Алберт Окли на 27 май 2019 г .:

Татуировките на корабните колела винаги ми напомнят за живота като пътуване. Смятам се за капитан на морето и без значение как духат ветровете, независимо дали са силни или бавни, трябва да намерите изхода. Животът е морето, тялото ми е корабът, а умът ми е колелото … също ми напомня да взема мъдри решения във времена на по -голяма буря.

Благодаря.

Свободата на морето на 10 юни 2018 г .:

Благодаря, добра статия

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 23 август 2012 г .:

Бил

Хип

KJ

Роузмей

Кокичета

Prasetio

Гробници

Том

Франк

Руби

Циганин

Алоцин

Макс

Думата ми, благодаря ви много на всички. За пореден път изоставам от всички останали 🙂 Благодаря на всички много за всичко! Бил и Хип, абсолютно! Никога не е твърде стар и е забавно да научавате нови неща. Мога'никога не научавам достатъчно. Хип, това означава много 🙂 Благодаря ви много. Е, вероятно знаете повече морски символи от мен. LOL Хей, няма нищо лошо в това !! KJ, винаги обичам хумора ти. Благодаря отново. Rosemay, перфектен смисъл 🙂 Вашето място на. Роузми, благодаря за гласовете! Това е награда за упорита работа! Гробници, същото и тук. Проверих моето и аз също не ви следя. Със сигурност ще се погрижа за това и благодаря! Франк, ти си там от самото начало, оценявам това. Радвам се, че можеш да отнемеш нещо. Циганка, благодаря отново скъпа. Макс, Том, Кокичета, Прас, Алочин, Руби, благодаря отново за всички коментари. Всички те ми дават усмивка.

BeyondMax от Сидни, Австралия на 23 август 2012 г .:

Наистина харесвам значенията, но не съм сигурен дали харесвам действителния дизайн. И все пак те наистина са много мощни.

Бренда Барнс от разбитата от Америка, но все пак красива на 22 август 2012 г .:

Трябва да очаквам с интерес вашите табуретни центрове. Вашите идеи и находки изглеждат безкрайни и никога не бих се сетил за някои от тях. Все пак излизах с моряк. Просто казвам………..

Аурелио Локсин от Ориндж Каунти, Калифорния на 21 август 2012 г .:

Това със сигурност е друга красива и детайлна татуировка, макар че според мен колелото с "мамо" и "татко" на него е малко странно. Гласуване за това “Красиво и красиво”.

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 21 август 2012 г .:

Фантастични и цветни татуировки.

Рубин Жан Ришерт от Южен Илинойс на 20 август 2012 г .:

Обичам коментара ти за колелата на живота. Тези са красиви!

Франк Атанасио от Шелтън на 20 август 2012 г .:

Научих толкова много за татове чрез вашите хъбове и значенията като котвата .. сега корабът'колелото е много забавно приятелю 🙂

Томас Силвия от Масачузетс на 20 август 2012 г .:

Друг страхотен център за татуировки с няколко красиви снимки !

Гласувайте и още !!!

Terrye Toombs от Някъде между Рая и Ада без пътна карта. на 20 август 2012 г .:

Текст, не знам'не знам как успях да прекратя следването на теб и мен'съжалявам. Но аз'm назад, като лош обрив. Обичам тази серия татуировки, винаги научавам нещо очарователно и снимките винаги са красиви. Продължавай все така страхотно!

prasetio30 от Маланг-Индонезия на 20 август 2012 г .:

Красива и наистина се наслаждавам на всички снимки по -горе. Благодаря за писането и споделете с нас. Гласуваха!

кокичета от Втората звезда вдясно на 19 август 2012 г .:

Трябва да кажа, че това бяха много интересни татуировки. обичам твоите хъбове

Розмари Садлър от залива Хоукс – Нова Зеландия на 19 август 2012 г .:

О, Рики, обичам първата снимка. Предполагам, че това е изявление, че мама и татко са прекарали успешно своя син през трудното време. Каква почит към тях.

Обичам символичните значения на корабното колело.

Натискане на всички бутони освен забавен тук 🙂

kjforce от Флорида на 19 август 2012 г .:

thelyricwriter … I " сурово " харесаха тези … Бих трябвало да предположа, че те ще се харесат на всеки, който живее живота си на вода, лодкари и т. н. вашите изследвания и снимки са изумителни….

Бренда Барнс от разбитата от Америка, но все пак красива на 19 август 2012 г .:

Те са толкова уникални и цветни. Аз съм с billybuc, с удоволствие се уча от вас и се доверявам на вашите изследвания. Работите усилено върху тези хъбове за татуировки и това се вижда.

Бил Холанд от Олимпия, Вашингтон на 19 август 2012 г .:

Тази вечер тичам на празен път, приятелю, но тук си и аз!

Обичам дизайните и се наслаждавам на това образование, което ми давате. Предполагам, че никога не сме твърде стари, за да се учим, а?

Ще се видим утре; страхотен хъб!