Обичам татуировките и пиша по темата от няколко години.

Татуировки на Едгар Алън По и неговите думи

Едгар Алън По се превърна в по -очарователен индивид след смъртта си, отколкото през живота си. Всъщност По беше известен по онова време повече като литературен критик, отколкото като автор, и едва след смъртта си на 40 -годишна възраст той стана известен автор.

Най -популярните му стихотворения са с готически характер, обслужващи вкуса на широката публика по онова време. Изненадващо, поне за мен татуировките, които празнуват По и неговите произведения, са арена'не винаги тъмен и зловещ, въпреки че произведенията му често бяха. Повечето от дизайните на татуировки, които виждам, са на самия По и винаги изглеждат като готически.

Избор на татуировки на Едгар Алън По

За мен, това'жалко има't повече готически татуировки на Poe, тъй като неговите произведения попадат главно в този жанр, както и в сатира, научна фантастика и детективски теми. Той със сигурност е създал добър материал, за да вдъхнови различни дизайни за татуировки.

Въпреки това думите на Poe като татуировки изглеждат фантастично и когато се използват с други дизайни и подпори, наистина се открояват добре. В крайна сметка, за повечето това'думите на Едгар Алън По, които имаха толкова силен, траен ефект, а не само образите, измислени от тях.

Портретна карикатурна татуировка на Едгар Алън По

Портретна карикатурна татуировка на Едгар Алън По

Портретна карикатурна татуировка на Едгар Алън По

По -голямата част от татуировките, които празнуват Едгар Алан По или неговите произведения, са или портретни татуировки, или татуировки на думите, които той е написал. С тази първа татуировка си помислих, че би било чудесна идея да покажа такава, която донякъде е карикатура на това как изглежда По, показвайки някои от тъжния и измъчен мъж, който очевидно е бил.

По'животът му беше донякъде обвит в мистерия, но загубата и скандалите около живота му всъщност му повлияха; една от причините животът му да е толкова кратък.

Тази татуировка е фантастична в смисъл да показва, особено през тези тъжни очи, които човекът изглежда наистина е бил.

Мечтайте в татуировка мечта

Думите в тази добре изглеждаща татуировка на пеперуда са от По'с 'Мечтайте в една мечта.' Казва:

Всичко, което виждаме или изглеждаме

Това е само една мечта в съня.

Харесва ми начина, по който крилата на пеперудата се превъртат в краищата, създавайки вид, че я четат на някакъв неподвижен.

edgarallenpoetattoodesigns

Обратно

Друг 'Мечтайте в една мечта' Татуировка

Очевидно 'Мечтайте в една мечта' е едно от най -популярните стихотворения на По и това се отразява в избора, който хората правят, като надписват думите му върху тях. Тук'е друг с много различен вид от татуировката на пеперудата по -горе със стихотворението.

edgarallenpoetattoodesigns

Мечтайте в една мечта

Татуировка Poe Dream by Day Poe

Думите на Poe: Dream by Day са сценарий на тази татуировка, която е фантастична по своя външен вид и простота. Начинът, по който 'Y' свитъците в клона със седящия гарван са страхотни за мен. Това тъмно мастило го отличава отлично.

edgarallenpoetattoodesigns

Хайде безветрен нашественик – Poe Tattoo

Изборът на шрифта в този скрипт на Poe'думите са перфектни. Изключителната дълбочина на мастилото и яснотата на буквите и думите правят този страхотен дизайн на татуировка, празнуващ творбите на По.

edgarallenpoetattoodesigns

Poe Scroll Tattoo

Изборът да използвате свитък като фон за Poe'стихотворението беше фантастично с тази татуировка. Cursive като част от шрифта за скрипта изглежда наистина добре, а превъртането е наистина добре направено. Особено засенчването ми е много привлекателно. То'е страхотно платно за достойни думи.

edgarallenpoetattoodesigns

Брайън Маси

Портретна татуировка на По

Вместо да включи обичайния гарван като дизайн, свързан с По, този татуист избра да представи перата на гарвана, за да представи портрета на Едгар Алън По. Мисля, че беше страхотен избор.

Що се отнася до червения цвят, обграждащ По, мисля, че неговият образ щеше да изпъква по -добре без него, въпреки че може би това беше кимване към готическия фокус на това кой е той като писател.

edgarallenpoetattoodesigns

Галерия за татуировки на Едгар Алън По

Там завършваме нашия кратък поглед към галерията за татуировки на Едгар Алън По и неговите произведения. Учудва ме как татуистът може да вземе думите на мъж и да ги вплете в такъв завладяващ образ, на който всички да се насладят.

Дизайнът и произведенията се комбинират, за да създадат изцяло нова интерпретация на това кой е бил Едгар Алън По и какво е дълбоко в него. Можеш'не искам много повече от това.

Коментари

Уилямса на 15 февруари 2012 г .:

Страхотен център! Написах своя старши научен труд за Едгар Алън По.