Ричард Хейл е ентусиаст на татуировките, който изучава и изследва символиката, значението и историята на татуировката.

Татуировки на риба Бета

Много хора имат и обичат бета риба. Също известен като "Сиамска бойна риба," бетите са известни както с красотата си, така и с агресията си. Те са толкова териториални, че могат'не могат да се държат в резервоар с други бети и те процъфтяват сами, но често развиват силни връзки със своите болногледачи, така че те'не сте пълни интроверти. Тези малки рибки имат много индивидуалност.

Тъй като тези риби се предлагат в голямо разнообразие от цветове и различни стилове и форми на перки в дивата природа, имате свобода на ръцете, когато става въпрос за цвят и форма.

Значения на татуировката Betta Fish

 • Агресия
 • Индивидуалност
 • Интроверсия
 • Сила
 • Автономия
 • Мощност
 • Власт
 • Плодовитост
 • Сексуалност
 • Красота
 • Доминиране
 • Силна воля
 • Късмет

Идеи за дизайн на татуировки на Betta Fish

Рибните татуировки на Бета могат да бъдат изобразени с много елементи и символи, за да се увеличи тяхното значение и красота.

 • Отидете в азиатски стил: Рибата бета е символична за Малайзия и Тайланд. Хората в тези страни често залагаха на тези бойни риби. В дивата природа бета ловува през цялото време. Когато хората за пръв път започнаха да ги отглеждат, имаше голям интерес към борбата с бета риба. Това е една от причините тази татуировка да представлява случайност или късмет.
 • Изберете различни цветови разновидности: Тези риби се предлагат в изумително разнообразие от цветове и цветови комбинации, а перките им могат да растат доста дълги, набръчкани и сложни, така че татуировката може да се забавлява много с този дизайн.
 • Добавяне на други елементи: Тъй като рибата бета се свързва с азиатските култури, може да ги видите проектирани с риба кои или вишни.
 • Растенията правят чудесна украса: Виждате ги и проектирани с вода или растения.
 • Помислете за получаване на двойка: Това са самотни риби, така че обикновено виждате само една, изобразена в татуировка. Те обаче се събират, за да се чифтосват, така че вие'Понякога ще виждам татуировка на две бети, които правят рядко танго заедно.

Преди да се татуирате

Има някои много важни неща, които трябва да запомните, преди да изберете да си направите татуировка на риба бета (или каквато и да е татуировка).

 • Не забравяйте да отделите време за проучване. Уверете се, че разбирате напълно какво представлява и означава вашата татуировка, преди да разберете твърде късно.
 • Дон'не бързайте да се подписвате! Тези, които обикновено мразят татуировката си по -късно по пътя.
 • Ако не сте напълно сигурни в дизайна, не говорете'не се татуирам.

Коментари

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 19 януари 2016 г .:

Няма проблем Аманда. Аз'всичко за споделяне на изпълнителя. Иска ми се да имах всички, за да бъда честен, защото бих им отдал заслугата в един миг. Аз'имал съм проблеми с някои претендиращи татуировки, които не са техни, както можете да си представите. Вие'кредитирани правилно, скъпа моя. Оценявам, че идвате, винаги е хубаво да дойде художник.

Аманда на 09 декември 2015 г .:

Би било страхотно, ако отдадеш заслуга на артистите, аз'm художник на втората бета на бедрото. Всички работим усилено, за да се срещнем с клиенти и да оставим добро впечатление, нашите произведения на изкуството се продават, ако приемем, че сме ние'добре сте в нашия занаят. Като се има предвид това, нашата работа е като кекс карта, ако вие'ще използвате произведения на художници, за да популяризирате вашия собствен (ваш писателски) източник на вашата информация. Само главата нагоре, аз'Намерих твърде много от моите изображения, споделени навсякъде, но името ми никога не се споменава.

Аманда Лопес, vt

Ричард Рики Хейл (автор) от Западна Вирджиния на 23 август 2012 г .:

Благодаря на всички за коментарите, времето и др. Всички ме карате да се чувствам страхотно и прекрасно 🙂 Толкова време между работата и децата. Извинявам се, опитвам се да бъда в крак с всички. KJ, благодаря за това. Трябва да настроя нов имейл, за да се свържа с вас скоро. Kash, Frank, Alocsin, Alastar, Ruby, Snowdrops, Unknown, Teaches, Max, благодаря на всички за коментарите! Много оценителен. Циганка, благодаря ти отново за всичко, което направи! аз мога'Никога не го казвай достатъчно, това означава много и беше много мило за теб също 🙂

BeyondMax от Сидни, Австралия на 23 август 2012 г .:

Този … няма да хапе =) Толкова колоритен!

Даяна Мендес на 21 август 2012 г .:

Лилавата риба е много красива. То'е малко голям за моя вкус, но обикновена малка версия би била перфектна.

Животът в процес на изграждане от Neverland на 20 август 2012 г .:

отново много красив дизайн! толкова съм изумен.

Циганка Роуз Лий от Дейтона Бийч, Флорида на 20 август 2012 г .:

Цветни и страхотни дизайни. Хубава работа както винаги. Хей Рики, татуировките ти се закачат.

кокичета от Втората звезда вдясно на 19 август 2012 г .:

Еха!! те са красиви! бета рибата може да бъде страхотен дизайн

Аластар Пакер от Северна Каролина на 19 август 2012 г .:

Това трябва да е един от най -уникалните стилове досега, Рики. Извън основния поток със сигурност. Добър съвет за това да не получавате подобно нещо без предварителна сериозна мисъл.

Рубин Жан Ришерт от Южен Илинойс на 19 август 2012 г .:

Това са наистина цветни..Гласувани страхотно..Благодаря's Рики..

Аурелио Локсин от Ориндж Каунти, Калифорния на 19 август 2012 г .:

Не осъзнавах, че тези татуировки са на конкретна риба – винаги съм мислил, че са златни рибки. Гласуване на това за „Красиво и красиво“.

Франк Атанасио от Шелтън на 19 август 2012 г .:

много хубави снимки първо куките .. сега рибата LOL страхотна работа thelyricwriter

Томас Силвия от Масачузетс на 19 август 2012 г .:

Здравей приятелю, много колоритен дизайн на татуировки, страхотни и красиви снимки !

Гласувайте и още !!!

kjforce от Флорида на 18 август 2012 г .:

thelyricwriter … красива и много цветна..поредна страхотна работа … може'Не мога да разбера защо HP промени страниците на профила така, както те направиха … [email protected]