Raye има много модификации на тялото, SFSI обучение, бивши CFR-D кредити и десетилетие като BellaOnline'редактор по боди арт под колана си.

Развиващата се колекция татуировки на гърба

Анджи's Татуировки на гърба: Нарастваща колекция

Анджелина Джоли'Колекцията от татуировки на гърба е редактирана и добавена към голяма част от ръцете й, ако не и повече. Тя носеше японския канджи, който превеждаше на "смърт" на лявото й рамо, но тази татуировка беше покрита със сложна будистка молитва за защита. Това е благословия на санскрит на камбоджански език и тя каза, че е в чест на първия си осиновен син Мадокс.

Тя има фразата "знай си правата" татуирана точно под основата на врата й.

Нейната долна част на гърба е областта, която е добавена най -много. Първоначално тя имаше два малки дизайна в племенния стил от двете страни на гръбнака си и малък дракон. Въпреки това, при пътуване до Тайланд, тя имаше тази работа завършена с голям дизайн на тигър. Произведенията на тигъра са в традиционния тайландски стил и татуировката също е направена по традиция. Работейки на ръка, художникът манипулира дълга игла с плъзгачите вътре в куха тръба, правейки всички хиляди пробиви едно по едно.

Вижте Еволюцията на Анджелина's Татуировки на ръцете

Анджелина's Татуировки на ръцете

Актрисата Анджелина Джоли има класически смесен дизайн в американски стил, без да има шарки на двете ръце. Дизайните са разположени на разстояние и са поставени по прищявка, а не си пасват. Първоначално името беше татуирането на левия й бицепс "Били Боб" (Тортън, нейният втори съпруг) и черен племенен дракон, разположен точно под това. Нито една от тези татуировки вече не може да се види, тъй като и двете татуировки бяха подложени на лазерно отстраняване. Преди тя да получи нова работа в същото пространство, вие можехте да видите леки следи от оригиналните татуировки. Това, което сега заема лявата й горната част на ръката, е списък с координатите на географската ширина и дължина за местата на раждане на всичките й деца: осиновените Мадокс (Камбоджа), Захара (Етиопия) и Пакс (Виетнам), плюс естествено родената дъщеря Шило (Намибия) , и близнаците Вивиен и Нокс (Франция). Изброени са шест набора координати, като номерата от Ница, Франция са дублирани два пъти (веднъж за всеки близнак).

Дясната й вътрешна предмишница съдържа цитат от Тенеси Уилямс. Редът чете "Молитва за дивата природа в сърцето, съхранявана в клетки." Тази татуировка е прикритие на онова, което е било татуировка на японски канджи.

На Ангелина'лявата предмишница, тя има арабска татуировка, което в превод означава "воля (определение)." Предполага се, че това парче е прикриваща татуировка на друго парче мастило, което е получила по време на брака си с Торнтън. Същата ръка има и татуировка на буквата "З," в чест на по -големия й брат Джеймс Хейвън и римската цифра 13. По време на изяви в пресата за нейния филм "Сол," на ръката й се виждаха два нови процъфтявания. Едната е до римската цифра на долната й предмишница, а другата е до координатите на географската ширина и дължина на горната част на ръката й.

В началото на април 2011 г. беше съобщено, че върху Анджелина е татуирана седма линия от координати'горната част на ръката, под шестте, които означават местата на раждане на нейните деца. Снимки, които попаднаха в мрежата, не се направиха't показва целия низ от цифри ясно, но от географската ширина, it'ясно е, че местоположението е някъде в Северна Америка, в подкрепа на слуховете, че мястото е родното място на нейния партньор Брад Пит.

Анджелина в ролята на Фокс "Търси се"

"Труди се" и "плач" са само две от фалшивите татуировки, добавени към героя от филма.

Вижте комбинация от истински и фалшиви татуировки в "Търси се" Ремарке

Татуировките в Wanted

За ролята си на убиец от световна класа във филма „Търси се“ Анджелина трябва да направи нещо, което не прави'не мога да правя всичко това често. Тя трябва да позволи на всеки един от нейните собствени татуировки да се покаже. Всъщност за ролята си на Фокс тя реши, че би било подходящо да добави още повече. Татуировките, които виждате върху нея във филма, са смесица от нейната собствена работа и някои театрални ментета.

Някои от нейните вдъхновения идват от Уинстън Чърчил и неговия цитат, "'Нямаме какво да предложим, освен кръв, труд, сълзи и пот." Тя имаше думите "труд" и "плач" добавена към вътрешностите на горната част на ръцете.

Тя също я имаше "знай си правата" татуировка, дублирана на латински, и "силата на волята" се повтаря на няколко езика. На лявата си ръка имаше добавен флорален дизайн, който слизаше по предмишницата и върху ръката й. Съответстващите дизайни бяха приложени към пистолета, който нейният герой използва, така че когато държи оръжието, моделите се подреждат в един непрекъснат дизайн.

Анджелина's Татуировки на корема и бедрата

Джоли's Татуировки на стомаха и краката

Анджелина си е направила три различни татуировки по корема, но едната е била прикритие на друга. Тя твърди, че е имала син дракон от лявата страна на корема, резултат от пияна вечер в град Амстердам. Очевидно тя не си спомня да си е направила тази татуировка и е имала пословицата "Току -що се събудих с него" опит. Недоволна от дизайна, тя избра да го покрие с голям, плътен черен кръст и по -късно отбеляза, че когато хората видят горната част на татуировката, стърчаща от пояса на панталона й, някои хора смятат, че тя'носи пистолет.

Втората й татуировка на стомаха е фраза на латински, която се намира точно под пъпа. Преводът на "Кажи ми netrit me destruit" е "Това, което ме подхранва, също ме унищожава."

Едно нещо, за което много жени се притесняват с татуировките на стомаха и бременността, е, че произведенията на изкуството могат да бъдат повредени от разтягането на кожата. Аз'чувал съм както добри, така и лоши доклади по този въпрос. Първото е да, татуировките могат да бъдат разрушени от разтягането на кожата, така че колко бързо наддавате на тегло е нещо, което трябва да следите. Второто е, че овлажняването на кожата и пиенето на много вода са най -добрите ви залози за избягване на увреждане на татуировката на стомаха. Втриването на какаово масло върху кожата ви е задължително! Ако кожата се поддържа достатъчно хидратирана и не't се разтяга твърде бързо, стриите могат да бъдат избегнати и мастилото ви може да бъде защитено.

На една от Анджи'Вътрешните бедра, тя добави татуировка, която разкри пред пресата като такава "за Брад."

© 2007 Raye

Какво мислите за Анджелина и нейното мастило??

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 25 ноември 2014 г .:

Шери, като се има предвид, че тя не го прави'не те познавам, нито ти нея, Анджелина's татуировки aren'не би трябвало да има някакво значение за вас.

Шери Хюинс от Подножието на Сиера, Калифорния на 24 ноември 2014 г .:

Предполагам, че те имат значение за нея, но просто ми приличат на текст.

Амир Рахим на 18 февруари 2012 г .:

Англина е специално издание на смела жена, която държи най -високата категория в татуировките.

Сахара на 09 декември 2011 г .:

Мисля, че тя'е смела жена, която наистина познава себе си и е достатъчно удобна със себе си, за да каже по дяволите на противниците, когато става въпрос за нейното боди арт. От една мастилена жена до друга, мисля, че е изключително красива и както са казали други, тя се държи добре по отношение на своите татуировки и всяка от тях има специално значение за нея. Това е първата и най -важна част от това да си направите татуировка на първо място.

Ако дизайн на татуировка не't има личен смисъл зад себе си, тогава това е просто хаос мастило; обаче добре обмислените дизайни на татуировки и разположението в допълнение към личните значения зад тях ги прави не само красиви, но и продължение на човек'собствен творчески дух. Моите татуировки имат лично значение за мен и са продължение на това кой съм, къде съм'бях и където искам от тук заедно с любовта на децата си. Имам трикватра в лилаво (персонализиран дизайн) на горната лява китка, слизаща отстрани на китката ми. Вътрешната част на трикватрата има кръга на живота. Трите овала на самата трикватра представляват момата (детство), майка (възраст на зачеването) и крона (баба/след раждане). Той също така представя двете ми дъщери, както и аз с кръга на живота в центъра, за да покажа, че животът никога не свършва, той просто започва отново раждане, живот, смърт и прераждане и т.н. … По външните ръбове има лавандулови лози , които представляват изцеление. Имам мод до тежък лупус (SLE), Sjogren's, фибромиалгия, слепота с възприятие на светлина & способност да виждам в рамките на 2-3 инча пред очите ми с тежка загуба на периферно зрение, увреждане на ставите, тежка остеопороза, увреждане на съединителната мускулатура, възпалени роговици от Sjogren's Болест, тежка умора и безсъние, за да назовем няколко здравословни проблема, с които се справям ежедневно.

Имам сложна лилава пеперуда на левия си глезен, която да представя всеки от нас от цял ​​свят, който страда с лупус всеки ден, но все пак става да се бори, за да живее, докато не се намери лек – да се надяваме през целия си живот и още по -надежда, че това идва преди много от тях са в точката, в която лечението ще спре болестта само след като я преодолее'той е влязъл в тежката фаза, както е умът. Там'няма връщане назад, затова искам възможно най -много да имат достъп до лечение, преди да са като мен и стотиците хиляди други, които само ще имат облекчение, но няма да се върнат към предишното си здраве преди лупус.

В крайна сметка бих искал да си направя татуировка на горната част на рамото със сърце или пеперуда, създадена от специален диамантен дизайн, който буквално ще блести, когато удари слънцето, заради песента, написана от Роб Томас за съпругата му, която lupus наречен, Her Diamonds, който лично аз предпочитам акустичната версия пред студийната версия b/c, всъщност звучи по -реално и има повече ухапване от оголената чиста студийна версия.

Последно, аз'бих искал да имам татуировка на дракон с думите, написани под него, "Обичайте всички ~ Доверете се на няколко ~ Не навреди на никого"

Аз'много ми харесва будистката молитва, която има Анджела Джоли, но има малко азиатски или будистки художници с мастило, където живея, така че не разбирам'не искам да се възползвам от възможността да се сдобия само с две, само за да науча писанията & значенията не са това, което трябва да бъдат. Някои казват аз'Аз съм прекалено придирчив, когато става въпрос за кого да оставя да се занимава с изкуството си & че плащам много за това, но искам персонализирани дизайни, които означават нещо за мен, плюс това'За мен е важно те да са автентични & кажете какво имат предвид.

BTW, докторе & дори фондацията „Лупус“ подкрепяше моите мастила и пиърсинга. Лекарите ми помогнаха да остана здрав преди, по време и след мастилото & пиърсинг I'бях направил. Имах само един от тези, които аз'бях тръгнал настрани и това беше повече, защото не го направих'не знам, че съм алергичен към никел от всичко друго. След като научих този малък скъпоценен камък на информация, заедно с факта, че около 80% от жените са алергични към никел, започнах да разпространявам новината сред онези, които познавам, които искат пиърсинг, за да знаят предварително, в допълнение към преди операцията, защото аз имаше късмет. Трябваше да се оперирам няколко месеца след като първият ми пиърсинг отиде странично поради алергията. Това помогна на моя хирург, като се увери, че използва оборудване, което не съдържа никелова сплав, така че да не причинява повече здравословни проблеми, отколкото вече имах, което е повече от достатъчно. Операцията се наложи поради увреждане от лупус (SLE) и Sjogren's Болестта причинява хаос на вътрешен орган, без който бих могъл да живея, въпреки че аз'научих, че не е толкова лесно да се живее без него, както първоначално си мислех, но нямаше вариант, когато става въпрос за премахване. Това беше живот или смърт и по -нататъшно увреждане на здравословното ми състояние, така че трябваше да се оперирам независимо от трудностите, които последваха и продължават да следват и днес 4 години по -късно.

Продължавай да люлееш Анджелина!

сега22 на 05 октомври 2011 г .:

Справете се тя е лоша биатхия !! Обичам я!!!!!

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 15 септември 2011 г .:

j3llyfi5h, нямам представа. Вие'Ще трябва да направя малко проучване на шрифта по този въпрос.

j3llyfi5h на 14 септември 2011 г .:

какъв шрифт е трудът и сълзите ?

Аманда Б на 23 април 2011 г .:

Не обичам татуировки, но тези са много специални.

Карли на 18 декември 2010 г .:

Обожавам нейните татове !! Това по някакъв начин ви дава възможност да надникнете в личния й живот и това показва тя'човек е като всеки от нас, а не някой със свръхестествени сили, каквито виждаме повечето хора в Холивуд.

виан на 05 август 2010 г .:

Винаги съм се възхищавал на Анджелина. Чувствам, че ако имах възможност, щях да направя същото. се моли за цялото си семейство

шелин на 24 май 2010 г .:

Тялото й е просто произведение на изкуството, което обича смисленото мастило, нищо от тези случайни глупости, които тя е избягала по дяволите…

Рейчъл на 03 март 2010 г .:

Обожавам нейните татуировки !! Особено тази на корема, на врата и кхмерската!!

И тя е много секси!!

IdeaMorphist от Чикаголенд на 15 февруари 2010 г .:

Спечелих малко уважение към нея, като прочетох за нейното боди арт … позволява ви да видите по -човешка страна от нормалното.

татуировка_дизайн на 11 ноември 2009 г .:

Съжалявам, дон'не харесвам тези! Тя обаче може да бъде страхотна актриса, гледала Чанглин онази вечер – трудна тема, но страхотно представяне за Анджелина!

Наздраве

Джо

privateye 2500 от Канада, САЩ, Лондон на 19 октомври 2009 г .:

…добре … попаднах тук от линк на една от МОИТЕ страници.

Това не е't за татове; това е фенклуб! ;}

халеи от West Palm Beach на 26 септември 2009 г .:

обичам ги!!!

amie50 на 20 август 2009 г .:

Обичам ангелина's татуировки, мисля, че ги носи добре … и нейните татуировки наистина добавят към нейната сексуалност.

tatau на 26 юни 2009 г .:

Обичам будистката благословия, която беше татуирала на рамото си!

Анджела на 24 юни 2009 г .:

Анджелина Джоли е просто гореща. аз абсолютно обожавам нейните блестящи очи, меките й устни и много очертаната скула.

Тей на 16 юни 2009 г .:

Винаги обичам Анджелина, дори когато пресата каза преди, че е странна (изцяло черна), тя е страхотна! Харесвам за вампира и смъртта ВСИЧКО, очите, челото и устните им са УАУ. И татуировката'Наистина е страхотно Мразя хората, които имат татуировка, която е безсмислена. Анджелина ти наистина си "хубав малък ангел." = стр

jez на 26 април 2009 г .:

какви хубави татуировки ми харесват

Татуировка на 26 февруари 2009 г .:

Обикновено не знам'не харесвам, когато хората си правят толкова много татуировки. Няколко от тях на правилните места са напълно подходящи за мен. Но с Анджелина Джоли е различно. Тя има класа, стил, няма го'Без значение колко татуировки си прави, тя винаги ще изглежда умна и великолепна!

Зоуи на 23 февруари 2009 г .:

…:))

Amber Saltsgiver на 11 февруари 2009 г .:

Обичам азиатския тигър Angelinas, напълно го разбирам

Татуиран свят на 02 февруари 2009 г .:

Някои много хубави работи на дисплея

Lyv на 29 януари 2009 г .:

Анджелина е секси, луда, спонтанна и вероятно. най -прекрасното същество, което някога е живяло. След като гледах Wanted, исках да бъда по -изходящ, секси и лош като нейния характер. Момичетата й завиждат, момчетата я искат, а репортерите на известни новини искат да знаят цялата информация за нея 24/7, но с цялото това внимание върху нея, тя просто изящно признава'това е и продължава напред.

Тя е част от небето

анонимен на 28 януари 2009 г .:

обичам мастилото й. мисля, че това помогна на кариерата й. тя играе много опасни герои, които са бада ** и нейният имидж извън екрана показва нейния свободен дух, нейната индивидуалност и както Меган Фокс каза за тата си, не я интересува какво мислят другите за тях, което е пълно включване. Харесва ми горната статия, в която се казва, че някои хора мислят, че носи пистолет, когато стомахът й излиза от панталона, това е страхотно. Брад Пит никога не е бил с жена като Анджи и тя е приземила най -секси мъжа жив и сега той има малко мастило. жените са обичали лошите, които имат татуировки защо е различно за жените. Джони Деп не би имал същата привлекателност без неговите татуировки. тя е по същия начин, и двамата са пирати. ако не го разбирате, това е само предпочитание. така разбрах-тя е рокзвезда.

Майк на 17 януари 2009 г .:

Предполагам, че тук съм малцинство. Дойдох след като гледах "Търси се" за да провери дали наистина има толкова много татуировки и какво имат предвид.

Предполагам, че това е лично предпочитание, но за мен татуировките са огромно изключване.

Както и да е, благодаря за добрата информация.

Алисън на 12 януари 2009 г .:

Харесвам всичките й татуировки, но има много от тях.

livelove кафе от Грузия на 24 декември 2008 г .:

Не мога да ви кажа колко дълго се опитвам да разбера какво представляват нейните татуировки. Винаги улавям част от тях на снимки, а останалото ми липсва. Преди си мислех, че казва този на гърба й "сега твое право" b/c дрехите й винаги покриваха останалото достатъчно … и се чувствам. толкова голям – благодаря

ШАНОН на 18 септември 2008 г .:

АНГЕЛИНА Е СТРАХОТНА! ТЯ'ТАК КРАСИВ И И ОБИЧАМ НЕГО, ЗАЩОТО ТЯ СЕ'Т ДАЙТЕ КРАТКА ЗА КОЕТО МИСЛЯТ ВСИЧКИ ДРУГИ. ОБИЧАЙТЕ ТАТСИТЕ ЕНДЖИ!

научете се да китарите на 15 юли 2008 г .:

Обичам татуировката от нейния филм – Търси се. Изглеждайте много хубаво.

мичметал на 10 юли 2008 г .:

искам да имам повече татуировки от това, което има тя! arrrggghhh вече имам 7 татуировки, но все още й завиждам! искам повече татуировки за себе си! просто имам проблем относно мястото къде да ги сложа, защото моите са адски големи, покриват целия ми гръб! Искам такъв като Анджелина'е на лявата й горна част на гърба, но аз го искам с тайландски символи. По дяволите!

Анжелика на 28 юни 2008 г .:

Боже, просто обичам Анджелина Джоли !! Обичам всичко за нея. Татуировките са напълно страхотни !! Обичам как е толкова уникална с всичките си татуировки.

ПОДДЪРЖАЙТЕ НА ROCKIN' АНГЕЛИНА !! 🙂

Копелето Blaque на 26 юни 2008 г .:

Prolly Единствената кльощава бяла жена, която не бих ритнал в леглото .. Your A Lucky Guy Bradley U'Взех ЦЯЛИЯТ пакет като голяма част от микс … тъй като тя е майчина..& Изглежда доста интелигентно за зареждане.

Ген на 04 юни 2008 г .:

Обичам този на санскрит, определено искам един от тях…

Анджелина на 23 май 2008 г .:

Тя е толкова сладка, но и аз мисля малко луда. това е отлична страница с много информация. тази страница ще се актуализира ли? мисля, че Анджелина си прави все повече и повече татуировки 🙂

Мая на 17 май 2008 г .:

Обичам татуировките толкова заплашително и красиво, толкова си красиво .. но не получавай повече

RYUE на 15 април 2008 г .:

ОБИЧАЙТЕ АНГЕЛИНА ТОЛКОВА … ОБИЧАЙТЕ ВСИЧКО ЗА НЕЯ…

шаш на 29 март 2008 г .:

тя е гореща и гореща, чудя се кога е на разположение. обичам я обичам я но не й татуировки съжалявам Анджи

Брайън на 07 март 2008 г .:

,,,,изглеждаш гуд!

Евтина музика на 22 февруари 2008 г .:

уау, обичам го. Много секси татуировки. Страхотно споделяне на снимки. Благодаря

Реймънд Филип от Холандия на 22 януари 2008 г .:

Така че Анджелин посети страната ни за татуировка. Това наистина прави деня ми. Раймонд от Холандия

Хектор Ерера от Доминиканската република на 15 януари 2008 г .:

Само за да добавя към разговора. Анджелина Джоли беше в Доминиканската република, за да участва във филма „Добрият пастир“ заедно с Мат Деймън. Филм, режисиран от Робърт Да Ниро. Тя отдели известно време, за да посети бедните деца по целия остров.

Хектор

ipnomad на 22 ноември 2007 г .:

Кой каза Анджелина Джоли'е надценено Мога да затворя очи и да се обзаложа, че си завистлива жена. Тя'горещо е.

Кейти на 12 октомври 2007 г .:

Наистина не е неин фен, но много харесвам кръстосаната татуировка, дори и да е прикритие.

MissAmyBlogs на 05 октомври 2007 г .:

Просто трябва да благодаря за тази страница. Абсолютно обожавам Анджелина въпреки (и може би заради) нейните странности & Мисля, че тя'зашеметяващо. Иска ми се само да съм толкова страстен за всичко, както тя за каузите си.

Ромео на 20 септември 2007 г .:

имам 2 казват, че изглеждаш истински секси, харесва ми устната ти'много ми е секси, мамо!!!

Дженифър на 25 юли 2007 г .:

Тя е изключително надценена. Тя не е толкова добре изглеждаща.

Кръстът покрива ли нещо? Надявам се, защото защо някой би получил такова огромно черно петно

Лора и Сам! на 27 април 2007 г .:

По дяволите! аз и приятелят ми Сам и двете мислим, че Анджелина Джоли тропа! обичам татуировките! * кашлица кашлица* Не нечестив сайт! някой знае ли кога тя и Брад се разделят? и дали тя все още харесва момичета? чао!