Джеймс е заемал множество работни места в няколко щата, но независимо къде живее, той винаги има работа като художник на татуировки.

Flickr изображения от татуировка Божествен съд- Moos

Flickr изображения от татуировка Божествен съд- Moos

blacklight-татуировка-идеи

Флуоресцентни татуировки Blacklight

Намирам тези татуировки за горещи! То'е като две татуировки в едно, ако получите UV мастило около и чрез обикновена татуировка. Имате дневната си татуировка и клуба си' нощна татуировка. Много хора обаче просто не знаят'не изкопайте UV светлината.

Ако искате UV татуировка, вие'Ще трябва да се консултирате с вашия редовен татуист, тъй като не всички художници ще татуират с UV мастило. Някои смятат, че това е нездравословно, докато други или не'не ми пука или мисли'е безопасно. (Ще прегледам възможния риск за здравето малко по -надолу.)

Много татуировки за първи път са UV татуировки, защото са почти невидими през деня. Ако решите, че татуировките просто не са't за теб, наистина не знаеш'няма какво да гледаш, освен ако не ти'сте под черна светлина.

Друга причина да се консултирате с редовния си татуист, преди да се появи в магазина с изискване за татуировка с UV мастило, е, че той може да няма наличните консумативи. Може би той ще може да ви даде името на татуировка, специализирана в UV мастилото.

Тъй като може да бъде по -трудно да се татуира татуировка с UV мастило, може да имате късмет да имате художник, специализиран в този конкретен стил на татуировка.

(от Боб Б., Изкуството на татуировката, Каламазу, Мичиган)

(от Боб Б., Изкуството на татуировката, Каламазу, Мичиган)

blacklight-татуировка-идеи

Съображения за безопасност относно UV татуировките

Само защото UV татуировките са готини, не'не означава, че те'задължително сте безопасни за вашето здраве. Преди да вземете решение за UV татуировка, уверете се, че знаете какво знаете'навлизаш.

Компаниите, които произвеждат и разпространяват UV мастило, може да претендират, че са одобрени от FDA, но когато прочетете дребния шрифт на бутилката, там'няма такъв печат. Всички мастила и продукти, одобрени от FDA, имат специална маркировка и декларация. UV мастилото няма това твърдение.

Също така, някои UV мастила могат да съдържат канцерогени или алергени, които могат да причинят сърбеж и обриви. Искате да проверите и да зададете въпроси, преди да вземете решение за татуировка с черно мастило.

Някои от UV мастилата също ще съдържат фосфор, който не е здравословен за инжектиране в кожата ви. Уверете се, че марката UV мастило не съдържа фосфор, но дори и да можете'Не може да се гарантира, че химикалите, включени в мастилото, са безопасни за тялото ви, докато федералното правителство не ги одобри.

(Татуировки с мастилена връзка, Шарлот)

(Татуировки с мастилена връзка, Шарлот)

blacklight-татуировка-идеи

Ефекти върху здравето на татуировки с черна светлина

Много лекари и майстори на татуировки поставят под въпрос състава на UV мастилото, защото много хора с UV татуировки са съобщили за дразнене на кожата и обриви около областта на татуировката. Тъй като мастилото не е одобрено от FDA, е трудно да се определи дали химикалите са наистина полезни за вас и вашето тяло.

Тъй като някои UV мастила съдържат фосфор, канцерогени и алергени, рискувате тялото ви да отхвърли татуировката. Въпреки че отхвърлянето на татуировка е възможно и често срещано сред обикновените татуировки, що се отнася до UV мастилото, има повече химикали, които съставят мастилото, което е възможно да обясни по -големия риск от отхвърляне при татуировката.

Някои хора дори твърдят, че някога почти ясната им UV татуировка е станала кафява за период от няколко месеца.

Като цяло има статистически по -голям брой реакции и усложнения при UV татуировките, отколкото при обикновените татуировки. По отношение на смесването на мастила в по -голяма татуировка (IE редовно мастило с UV мастило, смесено и около татуировката), може да има химическа реакция.

Когато си правите UV татуировка, искате да сте сигурни, че питате за химикалите в конкретната марка, която ще се използва. Искате да се уверите, че ако не друго, мастилото няма'няма фосфор.

UV снимки на татуировки

Гореща UV татуировка Blacklight

© 2008 jaymz

Коментари

кайл ​​случай на 05 септември 2016 г .:

Като майстор на татуировки много се интересувах от това мастило, затова купих бутилка от половин унция на мама'ядрени отпадъци и са имали смесени резултати с мастилото, то е като всяко друго мастило в повечето отношения, но има тенденция да има много кредав вид и изглежда зависи от човека, мастилото е напълно отхвърлено от тялото ми, но татуировка, която направих на майка си, например, остана без проблем и това казва много, защото кожата ми обикновено приема мастило много добре и отхвърля много малко всякакви въпроси, изпратете ми имейл [email protected]

3 септември 2916 г.

Джеймсън на 16 юли 2013 г .:

Татуировките с UV мастило са просто тъпи. Артистите, които всъщност "специализирайте" в тях ще накарате да хабите парите си, защото те не са'т на първо място много добри художници. И помислете какво'е в светеща пръчка, за да я накара да сияе, и вие инжектирате това под кожата си за цял живот. Никой от моите художници няма да използва това мастило, независимо дали's FDA одобрен или не.

Джеймс на 10 март 2013 г .:

Здравейте, някой има ли такъв сайт's казва, че FDA е одобрен или все още не е одобрен от FDA?

Джен на 23 февруари 2013 г .:

Подобно на моята UV татуировка, но това беше първата, която художникът ми беше направил .. трябваше да бъде преработена. Няма лоши реакции, няма сърбеж … просто повдигната кожа като белег … Трябва да се чудя дали всички UV татуировки са такива.

LizardQueen на 07 февруари 2012 г .:

Здравейте, наскоро гледах да получа UV тат, но като почти всички останали, се притеснявам от възможните рискове/странични ефекти.

Имам няколко нормални тата без проблеми (получих първия си на 15 години и продължих от там и никога не съм имал проблем, тъй като … апарат от един се обърка и сега в процес на лазерно отстраняване, за да го коригирам … но това'аз съм придирчив)

Разбира се, основният ми интерес към здравните проблеми, свързани с ултравиолетовите лъчи, напр. Твърденията за инфекция и рак.

Вече прочетох най -доброто мастило, за да видя и видя луд хамелеон да стане топ бегач досега (идеално за моето име. Lol)

Добре, така че въпросите са (предпочитани отговори от някой, който има UV тат):

Имаше ли някакви реакции/проблеми?

Променил ли се е изобщо с времето, през което сте го имали? или стават видими при нормална светлина?

Избледня ли много с течение на времето?

Готов съм да си взема малък тестер, преди да отида на цяла свиня, след като се убедя, че рисковете за здравето/обвиненията в рак не са проблем.

Всяка помощ или информация, която всеки може да даде, ще бъде високо оценена.

😉

Най -добрият13 на 06 февруари 2012 г .:

Разгледайте този сайт, за да видите дали някой близо до вас използва UV татуировки!!! http://www.blacklightink.com/blacklight-tattoo-stu…

BTW FDA е одобрила само мастилото за животни, но не и за хора, но много от тях не са имали проблем, затова казвам да го направите! За мен, като Synnove, аз'аз съм инструменталист и мога'няма видими татове, така че това работи за мен !! :Д

Шаникуа Табита на 01 февруари 2012 г .:

Обичам те идеята, чудя се как би изглеждал тат със страничен ефект и боли ли го?

maverick на 27 октомври 2011 г .:

луд за мастило: тъп си **. Първо, татуировка с UV светлина означава, че действителното мастило е флуоресцентно. Какво означава това?? Това означава, че мастилото е просто по -ярък цвят, който отразява светлината, която не се вижда с просто око без черна светлина. Тук по принцип съществува толкова голям риск, колкото да си направите обикновена татуировка и това е същият метод като обикновената татуировка, освен ако не можете'Не използвайте избледняване или смесване, защото химикалите ще реагират. Хора, дон'не бъди глупав. Ако искате да си направите татуировка, попитайте вашия художник какви химикали има в мастилото, което използва, знайте, че боли и знайте, че ще се белези, ако не се грижите правилно за него.

Мони на 04 септември 2011 г .:

Направих една преди няколко години. Не съм получавал обрив и не е't променен цвят. Изпитах известна болка, но я приписвам на нормална болка, която бихте почувствали, когато си направите татуировка на гърба. Засега няма реакции, въпреки че продължавам с повишено внимание.

луд за мастило на 22 юни 2011 г .:

също така с UV татове трябва да осъзнаете, че UV означава ултравиолетови, които са къси радиационни вълни, които излъчва и слънцето. за да се вижда напълно UV тат, трябва да вземете предвид колко мастило е използвано n колко е дебело. по -дебел n повече използва по -яркото сияние под черен фъстък, по -видимо

луд за мастило на 22 юни 2011 г .:

намирам го за много глупаво, ако получиш цялото си тяло, покрито с UV мастило. освен ако не се занимаваш с клубове почти всяка вечер, това би довело до загуба на пари, защото дори не мога да ги покажа. сега по принцип имам целия си гръб в UV, но частите i имам следи от цветни видими татове и аз ги имах. ни го имах в продължение на най -много 2 години n не намери странични ефекти, но поне хаха.

Дейвис пънк на 28 март 2011 г .:

това има смисъл само ако ходите на рейвс или обикаляте черни светлини иначе изглежда, че сте издълбали дизайна в себе си с нож … хаха

чертове на 04 март 2011 г .:

iv беше направил едно преди около 2 години и никаква реакция никога. аз получих моя от Америка от място, наречено Chamelion Arts

бони на 24 януари 2011 г .:

Само защото одобреното от FDA, не'не означава това'безопасно е! Изглежда, че имат лош опит. Не би'Не се доверявайте на това, което казват, причината храната ни е натоварена с токсичен рак, причиняващ канцерогенни консерванти, и токсични синтетични химикали в лекарствата! Доверете се на собствения си инстинкт или вътрешни чувства … не бих'не го правя, вече имам реакции в редовните си татове, които вече са на 16 години, понякога мога да усетя очертанията на моите татове … понякога те набъбват!

СамантаСлънчице на 08 януари 2011 г .:

Планирам да си направя татуировка с черна светлина. И от това, което аз'чел съм, те'сте на сто процента в безопасност, стига да използвате правилните мастила и всъщност говорите добре за вашата татуировка. Аз'Ще поръчам нещо от Crazy Chameleon. Изглежда много надеждно. Единственото нещо, което аз'Притеснявам се дали се вижда при нормална светлина. Родителите ми са против да си правя татуировка. Но наистина искам един. Така че, ако някой може да ми каже колко видими са татуировките на черна светлина, ще съм много благодарен. Препоръчвам също да използвате мастило от Crazy Chameleon. Уебсайтът им беше много честен и те бяха одобрени от FDA.

Синове на 30 декември 2010 г .:

Тази идея е болна,

Искам такъв на ръката и китката си, но съм професионален виолончелист и искам той да бъде практически невидим при нормално осветление, така че когато изпълнявам, хората не'не го виждам.

Но след като прочетох някои коментари, публикувани по -горе, изглежда доста несигурно. има ли все пак да се знае преди ръка?

Петър на 28 декември 2010 г .:

като татуировка

че'вижда се само там, където трябва да бъде

латаша на 28 ноември 2010 г .:

Имах татуировка на китката на китката досега. Използвахме майки, след като за първи път си направих татуировка, тя беше червена и подпухнала. Изглеждаше сякаш бях брандиран. Един уикендър изглеждаше сякаш се опитах да се откъсна от библейски стих. Сега операционната система с белези избледнява. Трябва да кажа, че лесно се бележа. Обожавам татуировката. Аз'ще получа още един след няколко дни.

Клара на 22 ноември 2010 г .:

Какво's Толкова готино за татуировка Black Light's Всеки се получава Един искам един, но приятелите ми излязоха ужасно @ Денят Изглежда като някой Издълбан или врязан в кожата й … Така че все още решавам всеки има ли предложения ? ? ?

Драконски дъх на 27 октомври 2010 г .:

Очевидно мненията за добро или лошо варират до крайност, но въпросите все още остават..

Тези от вас, които ви казват'направих го и не го направих't избледнява, изглежда страхотно, без странични ефекти … Какво мастило използваха? Кой магазин го направи за вас?

Изглежда, че никой не доброволно предлага тази полезна информация. Аз'бих искал доказателство, за да мога да го проверя и да си го взема за себе си, но аз'съжалявам, аз'няма да се доверя на думите на непознати, които могат'не давайте окончателни подробности.

Благодаря

greenatheart от Ориндж Каунти, Калифорния на 28 май 2010 г .:

хубав хъб. Аз самият имам няколко татуировки, но никога не съм мислил за блясък в тъмното!

Оливия на 22 април 2010 г .:

Имам татуировка, облицована с UV мастило, боли точно както всяко мастило. Болката зависи от ширината на използваните игли или поне така ми се стори. UV мастилото в студиото, в което ходя, е светло лилаво, не всички UV мастила са невидими на дневна светлина, така че ако искате практически невидим тат, първо се консултирайте с вашия художник.

йон на 27 март 2010 г .:

някой ми каза, че UV татуировките избледняват след 5 години. това истина ли е?

jaymz (автор) от САЩ на 11 март 2010 г .:

Просто ще трябва да се обадите. Започнете с местните магазини и продължете дотам'готови сте да шофирате.

Desirae на 09 март 2010 г .:

Някой знае ли за магазини за татуировки, които правят мастила с черна светлина в Айова?

Лекс на 08 февруари 2010 г .:

Аз'гледах различни UV татуировки's, но аз'Чудя се дали, когато не е черна светлина, можете да видите очертанията на татуировката? На някои снимки почти прилича на белег. Всички ли са такива?

Шей на 21 януари 2010 г .:

Аз'имам татуировка с UV мастило от доста време'е над 6 месеца. И честно казано можете'не мога да кажа, че някога се е случвало в необичайна светлина. Мастилото все още свети в черна светлина, сякаш е направено вчера. Що се отнася до болната част, зад ухото гъделичка, всъщност през цялото време се смях през нея.

ames на 08 ноември 2009 г .:

Това беше ужасно за четене.

Научете се да пишете и може да обмисля вашето мнение по този въпрос.

пълзене на 07 ноември 2009 г .:

idk, ако искате да поемете риска

Жозе от Цицерон на 22 октомври 2009 г .:

Мисля, че този нов стил е най -добрият…

Тери на 16 октомври 2009 г .:

Не, няма 100% шанс за нещо, което в действителност почти сигурно ще остави плашещо, точно както би направила рег татуировката, така че най -добре е да го смесите в обикновена татуировка, а не само в татуировката с UV мастило, която исках да си направя татуировка на скелет с ръчно UV мастило, никой магазин около мен няма да използва UV мастило, но оглеждайки се, открих други, които са го направили и оставя някои не много приятни плашещи, понякога също ще остави лилав оттенък, който се вижда през деня не само под UV светлина.

Джон на 05 септември 2009 г .:

ако си направите татуировка с черна светлина … има ли 100% шанс да няма видимост на повърхността като без черна светлина..защото можете да видите ефектите на вълнообразните линии..

МАЛКО ЛУЛУ на 13 август 2009 г .:

Имам един на крака си, който сега е направен с мастило от бонбони за кожа и двата пъти тялото ми го отхвърли … моето предложение … ако отхвърли първия път, не опитвайте отново … няма да вземе втори път … мислех, че първият път просто не беше достатъчно дълбок, но беше, че тялото ми отхвърли мастилото … гадно е, защото беше толкова страшно страхотно изглеждащо и нямам'дори не го видях под черна светлина … просто изглеждаше отвратително само по себе си…

Беззаджаде на 22 юли 2009 г .:

Хей Б. само проверявам дали има проблеми от последната ти публикация? интересувам се от получаването на такъв, благодаря.

Адам на 05 юли 2009 г .:

Защо има значение дали FDA го одобрява? Те са одобрили толкова много лекарства, които трябва да бъдат изтеглени, защото убиват хора.

TatManDub на 13 март 2009 г .:

o ya man im gettin a UV tatt asap

bimbi на 11 февруари 2009 г .:

Аз искам UV тат, но колко струват? Дали е повече от обикновен, мисля, че е така. Тогава пак кой не ме познава хаха

Б. на 29 януари 2009 г .:

Наскоро си направих UV татуировка. Не съм имал нередовни проблеми с мастилото, причиняващо дразнене на кожата ми. Изцелението е почти приключило и татуировките почти не се виждат при нормална светлина. Познавам много хора, които са си правили такива татуировки с мастило и никой не е докладвал за някакви проблеми. Целият процес на татуиране може да бъде рискован, UV мастилото не е't много по -опасно от вида, който използвате при нормална татуировка. Все още нямам проблеми и ми харесва! Смятам да получа повече със сигурност.

пепел-пепел на 27 януари 2009 г .:

когато навърша 18 години искам да си направя UV татуировка, т.е.'Исках татуировка за известно време, но не'не съм сигурен, защото се опитвате да го покриете, когато не го правите'не искам хората да виждат, но с UV не бих искал'нямаш този проблем плюс това е наистина страхотно.

Шон на 05 октомври 2008 г .:

О да … аз'получавам един!!!

Стивън на 06 август 2008 г .:

това е полезна страница … Нямах представа за проблема с фосфора в UV мастилото … I'планирам да поръчам пълната тава с UV цветове от SkinCandy със сигурност

tat2 u на 23 юни 2008 г .:

в Холандия има шум около UV мастилото и моят доставчик няма да продава UV мастило заради това.

jaymz (автор) от САЩ на 13 юни 2008 г .:

Вижте това Very McToaster.

Според нашия производител's записи, това мастило получи одобрение от USFDA през 1995 г. за употреба при животни, растения и риби с цел проследяване на миграцията, моделите на растеж; развъдни навици и др. Никакви други мастила за татуировки не са получили одобрение по този начин. Много рибарства използват това мастило за "маркирайте" рибите в океаните и тези, отглеждани за запас на реки и езера [същите, които ловуваме и ловим]. Лудият хамелеон е вписал писмо от 3 април 1995 г. от Отдела за програми и политика на прилагане, USFDA, и се обърна към производителя на нашата информация, което показва това одобрение.

Така че, не знам'Наистина не считам FDA за мастило одобрено за хора, но технически предполагам, че е одобрено от FDA.

Много McToaster на 10 юни 2008 г .:

Одобрена от FDA през 1991 г. момчета, това не е така'т нови неща. Мастилата са 100% безопасни, в тях няма нищо вредно.

jaymz (автор) от САЩ на 09 юни 2008 г .:

Татуировката не го прави'T "боя" с UV мастило. Те го татуират точно като обикновеното мастило за татуировки. То'ще навреди по същия начин, освен ако, разбира се, не го заразите или в крайна сметка се раздразните, защото самото мастило не е правилно мастило.

юлианка на 09 юни 2008 г .:

перфектно. Искам UV татуировка (щастлива), но боли ли, когато художникът рисува с UV мастило?

Консумативи за татуировки на Joker на 07 юни 2008 г .:

Black Light Tattoos наистина са много готини. Skin Candy прави страхотно UV мастило за татуировки, което се е доказало като безопасно и без фосфор.

Можете да ги намерите на http://www.jokertattoo.net/skin-candy-black-light-…

jaymz (автор) от САЩ на 26 март 2008 г .:

Благодаря. Дано спечеля'няма нужда от късмет, ако е така's одобрен от FDA. Но аз така си мисля'ще отнеме малко време.

Тони Скай от Лондон, Великобритания на 26 март 2008 г .:

Успех и бъдете внимателни! 😉

jaymz (автор) от САЩ на 26 март 2008 г .:

Както и аз'е много уникален външен вид. Но аз'Изчаквам одобрение от FDA, преди да го направя.

Тони Скай от Лондон, Великобритания на 26 март 2008 г .:

Много готин и модерен .. Просто се надявам да няма дългосрочни щети!