Аз'винаги съм работил в магазин за татуировки като пиърсинг на тялото (отстрани).

Научете за значенията зад келтския дизайн на татуировки като кръст и възел и прегледайте някои снимки на тези татуировки за вдъхновение.

Научете за значенията зад келтските дизайни на татуировки като кръст и възел и прегледайте някои снимки на тези татуировки за вдъхновение.

Изображение от OpenClipart-Vectors от Pixabay; Canva

Келтски татуировки

Келтските татуировки са един от най -популярните избори за татуировки. Подобно на племенните татуировки, келтските татуировки са предимно черни по дизайн, но се срещат и в други различни нюанси и цветове. Те могат да бъдат прости или много сложни, в зависимост от вашите предпочитания.

Колкото по -сложен става дизайнът, толкова повече вие'вероятно ще похарча. Но, дон'не излиза евтино с вашия дизайн. Уверете се, че е така'е нещо, което ти'ще бъда щастлив завинаги. Ако можеш'не си позволявайте мечтаната татуировка, изчакайте, докато можете, или получете оценка от друг татуист.

История на келтския народ

Историята и наследството на келтския народ датира от хиляди години. Творбите им са били известни в земите на Ирландия, Шотландия и Уелс и са били умели в изкуството на сложни метални изделия, бижута и оръжия.

Келтските възли и кръстове бяха най -често срещаните им дизайни. Символите, използвани в келтските произведения на изкуството, са проектирани да разказват история – устна традиция и приказки.

Традиционни форми за татуировки

Повечето келтски татуировки приличат на усукани линии и геометрични форми, така че независимо дали решавате за келтския кръст, келтския възел или келтска животинска форма, вие'Повече от вероятно ще видя доста извивки и форми в татуировката.

Галерия за татуировки на келтски кръст

Галерия за татуировки на келтски възел

Повече за келтските възли

Татуировките на келтски възел представляват цикъла на смъртта и прераждането. Те са съставени от бримки без край или начало; тези възли са безкрайни.

Келтските възли са нещо повече от обикновени черни бримки и завои. Те са средство за физическо и духовно изразяване. Възлите са безкраен спирален път към делата на живота-раждане, растеж, любов, вяра и смърт. Тази символика ги прави популярни татуировки.

Снимки на келтски татуировки