Аз съм запален опортюнист, предприемач, допринасящ за живота, многофункционален, създател на пакости и джил от всички професии.

Това е татуировка, която наскоро си направих като част от татуировката си с пълна ръка.

Това е татуировка, която наскоро си направих като част от татуировката си с пълна ръка.

Живей дълго и просперирай

Змии

Змиите са емблематични в дизайна на татуировки, откакто има татуировки. Някои се добавят като комплимент към по -голяма татуировка, докато някои татуировки се основават на самата змия. Има много смисъл, когато разбирате символиката на змиите. Те представляват сила, плодородие, духовност, сексуалност, просперитет, самолечение и нови начала.

Разбира се, можете да намерите още повече сила в символите на змията, когато се обърнете след това в ороборус или "безкрай" кръг. Змията, която яде собствената си опашка, е супер символ на изобилието и е широко избрана. Кадикът е друг популярен, защото символизира големи лечебни сили.

Когато избирате татуировка на змия, тя'Също така е важно да вземете предвид цвета на вашата змия. Всеки цвят му придава различна вибрация. Бялото говори за нашите подсъзнателни сили. Черното му придава допълнителен намек за сила. Зеленото и златото ще ви донесат изобилие и просперитет. Червеното е много сексуален, но основателен цвят за татуировка на змия. Лилавото подчертава вашата духовна природа. Преминете през наличните цветове и помислете кой от тях ви говори най -много.

татуировка-символика-змии-гъби-луни

Моята татуировка с гъби

Гъби

Гъбите са символи на властта. Те представляват силите в нашия свят, които съществуват в изобилие, но често са невидими. Поради това те често се смятат за психически символи, както и за символи на зова на магията. Тъй като са свързани с древното и модерното изкуство, те също се смятат за голямо вдъхновение и източник на творческо проявление.

Малките гъбички, които не са често уважавани заради симбиотичната си връзка с дърветата и растителния свят, в които растат, но въпреки това те символизират кръга на живота. Те са свързани с всички неща и всички неща са свързани с тях. Като имате татуировка с гъби по тялото си, ще ви напомня колко начини сте свързани с всичко около вас и как всичко наоколо е свързано с вас (дори ако забележите само подсъзнателно).

Луни

Ако търсите страхотен символ на плодородие, изобилие, просветление и мистерия, тогава лунна татуировка е за вас. Луната се издига над нас с грациозна усмивка, тя е там дори когато можем'не я виждам и винаги се грижа. Много спиритуалисти са основали целия си живот около Луната, а много други са изключително очаровани от тях без обяснима причина.

Силата на луната прави страхотна татуировка, за да комплиментира други дизайни или сама по себе си. Изберете го, за да символизира вашата вътрешна майка, вашата женска природа, вашите свръхестествени сили, вашия изобилен живот или като напомняне за красотата във всичко.