Том е онлайн писател повече от седем години. Той е влюбен във всичко, свързано с каубои, родео и западна история.

Плачеща върба прави невероятен дизайн на татуировка на рамото или гърба.

Плачеща върба прави невероятен дизайн на татуировка на рамото или гърба.

Плачещата върба е сред по -уникалните и красиви дървета. Те растат добре в близост до езера и рекички и корените им помагат за предотвратяване на ерозия. Техните клони действат като бариери за разбиване на силни ветрове.

Добавете към тези характеристики невероятния външен вид на плачещата върба и имате великолепно и практично дърво. Те са обекти на много произведения на изкуството, включително тези на татуистите.

Това, което прави плачещите върби толкова страхотна тема, са онези прекрасни, увиснали клони, които висят в един ден без много вятър и се люлеят блестящо, когато по -силните ветрове притискат клоните във великолепен дисплей.

Когато става въпрос за дизайн на татуировки, акцентът обикновено е върху това как тези дървета изглеждат в спокоен, безветрен ден. С няколко изключения, плачещите върбови татуировки показват дървото, стоящо само.

Татуировка плачеща върба, поставена на рамото.

Татуировка плачеща върба, поставена на рамото.

checkoutmyink

Поставяне на раменете

Първото нещо, което трябва да се спомене за тези татуировки е, че почти всички те са направени с тъмно мастило. Аз'радвам се, че това е любимият ми оттенък на мастилото. Повечето теми за татуировки изглеждат по -добре, когато се използва тъмно мастило, и това'това определено е случаят с плачещата върба.

В горната татуировка имаме интересен обрат по темата. Художникът и дизайнерът реши да отиде с тъмен, широк ствол на дърво в центъра на парчето. Че'Всъщност е доста готино и се допълва от клоните, простиращи се отгоре и отстрани. То'е различна интерпретация на дървото, отколкото много други художници използват.

Плачеща върба с череп отгоре.

Плачеща върба с череп отгоре.

dreadlockssite

Поставяне на ребра с череп

Тази татуировка има свой собствен фокус, с череп, излизащ отзад и тъмни, зловещи облаци. Самото дърво е страхотно, особено глезената област на ствола и корените на дървото. Тя върви добре с темата за черепа. Впечатляващи са и тъмните облаци зад черепа. Това е по -тъмна плачеща върба от останалите, показани тук.

плачеща върбадървотататодизайн

layoutjelly

Реалистично дърво

Естествените качества на дървото, с клони, движещи се като камшици на вятъра, са в центъра на вниманието в този случай. Тези функции са трудни за включване, тъй като сцената може да стане твърде натоварена и пълна.

Това дърво има лице и дори сякаш се навежда като възрастен човек. В този случай художникът използва хумор, за да създаде парче като илюстрация за деца'книга или герой в анимационен филм.

Коментари

CraftingTime от Спринг Хил, Флорида на 26 юни 2012 г .:

Къде беше този блог преди три години по време на търсенето на плачещо изображение на върба? Плачеща татуировка на върба беше всичко, което исках, но намерих само петна, опитващи се да приличат на върба. Обичам върбовата върба. Точно там смятах да си взема моя. Добре написан хъб, добра работа!