Аз'Аз съм голям фен на фотореалистичната татуировка и следвам няколко татуисти и тяхната работа.

Дизайн на морски татуировки

морски татуировки

Морски татуировки и техният произход

Морските татуировки са свързани с историята на татуирането. Моряците бяха отговорни за възраждането на практиката на татуиране. Тъй като моряците събират сувенири от пътуванията си до полинезийските острови и Югоизточна Азия, те разпространяват популярността на дизайна на татуировки след завръщането си, тъй като хората от родните им страни се заинтригуват от формата на изкуството.

Животът на един моряк беше опасен и самотен. Много моряци загубиха живота си в морето. С много месеци, прекарани в морето и далеч от дома, моряците откриха, че татуировките са прекрасен начин да прекарате времето. Тогава техните татуировки ще разкажат историята на техните пътувания, в допълнение към използването на образи за успокояване на техните суеверия. Много моряци вярваха, че символите за татуировки са амулети и талисмани, които ги защитават, докато пътуват по опасния океан.

Моряците също обичаха да поддържат визуални напомняния за техните семейства и жените, които може да са срещнали в различни пристанища. Това доведе до популярността на русалките, пин-ъп момичетата и сърцата с имена на близки.

Първи татуировка на морска звезда

Морски татуировки Star Star

The "морски" звездата е символ, който обикновено се свързва с моряците и е изключително популярен дизайн на татуировки. Обикновено се изобразява като петолъчна звезда в редуващи се нюанси на тъмни и светли цветове в същия модел, който се намира на компаси и стари морски карти и карти.

Моряците първоначално са предпочитали дизайна на звездната татуировка поради важността на компаса. Загубата в морето беше реална опасност в онези дни. Смята се, че татуировка на морска звезда помага на потребителя винаги да намери пътя си към дома.

Суеверните моряци установиха, че татуировка от морска звезда им дава чувство за сигурност, когато се сблъскат с опасностите и несигурността на пътуването в опасното море.

Тези дни много хора избират морската звезда, само защото тя е привлекателен и ретро, ​​атрактивен символ за татуировка.

Няколко души са запознати с важността, която е имала за моряците в първите дни на проучване и пътуване. Някои хора избират този символ, защото харесват изображението – винаги могат да намерят пътя си към дома. За някои това е символ да следвате мечтите си, но звездата ще ви помогне да намерите пътя към дома.

морски татуировки

Татуировки на русалки

Символът за татуировка на русалка произхожда от началото на 1300 -те години. Говореше се, че моряците са халюцинирали, когато са били на открито за дълги участъци. Днес се смята, че моряците, които са разказали истории за това, че са виждали русалки на скали в океана, всъщност са виждали ламантини по скалите. Ламантите са големи като хората и се смята, че моряците са ги помислили за митичните създания.

Твърди се, че татуировка на русалка носи късмет на моряк, ако случайно падне зад борда.

Казват, че русалките са красиви създания с неустоими гласове, които биха могли да влязат моряци, които са на една ръка разстояние. Говореше се, че всеки, който влезе в контакт с русалка, ще бъде омагьосан.

Можете да мислите, че татуировките на русалки са първият дизайн на татуировка.

Дизайн на татуировка русалка

морски татуировки

Задръжте бързи татуировки на кокалчетата

Популярна татуировка с моряци през 1700 -те и 1800 -те години е текстът "Дръж бързо." Войниците понякога го имаха като част от изображение на татуировка и също така обичат двете думи да се разпространяват по кокалчетата на пръстите им. ЗАДЪРЖЕТЕ от една страна и БЪРЗО от друга. Това остава популярно и днес.

Татуировките с ръце и пръсти все още не са много популярен избор поради проблема с кариерата и с доста видими татуировки. Но "Дръж бързо" все още е популярен термин, татуиран върху морски теми на гърдите и гърба. '

Терминът „задръжте бързо“ е традиционен дизайн от старо училище.

На кораб въжето е „бързо“, когато е здраво закрепено. Първоначалният смисъл беше суеверно желание за моряците. Това представляваше желание да предпазят ръцете си от подхлъзване по линии или когато работят на палубата по време на лошо време. Когато моряците трябваше да се осигурят за такелаж на кораба за сигурност.

Задръжте Fast Tattoo

морски татуировки

Татуировки на морски създания

Октоподът е мистериозно морско същество, което се е отдало на морски легенди и фолклор. Формата на октопода се поддава на татуировка по най -атрактивен начин. Пипалата и ръцете позволяват на художниците да увиват изображението на октопода около раменете и краката много лесно.

Там'е женска татуировка, Джуди Паркър, която е специализирана в водни татуировки. Гледах я как си поставя огромна татуировка на русалка на човек'крак на конвенция за татуировки в Маями. Тя предлагаше намалени цени, стига да я оставите да направи русалка. Беше красиво и човекът си направи татуировка от 1000 долара за 200 долара. Той беше щастлив и художникът беше щастлив.

Някои художници създават толкова уважавано възхищение от техния стил, че колекционерите на татуировки са готови да им позволят да проектират татуировката. То'е хубав начин художникът да бъде свободен да използва творчеството си.

Други популярни морски създания включват костенурки, акули и морски коне.

Дизайн на татуировка на октопод

морски татуировки

Татуировки на лястовици

Понякога този дизайн се нарича врабче вместо лястовица. Значението и морското значение датират от началото на 1600 -те години. Говореше се, че лястовиците са били използвани за отбелязване на важни събития в един моряк'кариерата.

Една лястовица означаваше, че морякът е изминал хиляда мили в морето. Втора лястовица означаваше, че морякът е изминал десет хиляди мили.

Твърди се, че морските звездни татуировки означават късмет за суеверните моряци. Успех в намирането на земя и безопасното прибиране у дома.

Други документирани значения казват, че някои моряци са вярвали, че нанасянето на татуировки на врабчета върху гърдите им ще гарантира, че духът им ще достигне небето, ако загинат в морето.

Татуировки на лястовици

морски татуировки

Пирати, кораби и котви

Те може да не са толкова популярни, колкото традиционните лястовици и русалки, но пиратите и пиратските кораби създават поразителна татуировка. Има някои красиви композиции, създадени като цели задни части, които включват пиратски кораб като централен фокус.

Тези морски изображения – пиратски кораби и котви – са по -популярни сред мъжете. Морските звезди и повечето други морски изображения са доста популярни и при двата пола. Карибските пирати оказват влияние върху популярността на пиратската татуировка.

Който не'не обичам Джони Деп?

Татуировка на Джак Спароу

морски татуировки

Татуировка на пиратски кораб

морски татуировки

Череп с пиратска шапка

морски татуировки

Татуировки на петел и прасе

Тези татуировки традиционно се поставят върху краката, както виждате на снимката по -долу.

И двете животни имат страх от водата и не могат да плуват.

За един моряк тези татуировки са свързани със страха, че са се удавили в морето. Смятало се е, че татуировката на двете животни ще попречи на моряка да потъне, защото ще го ускорят обратно на сушата толкова бързо.

Дизайнът на петел и прасе е един от най -малко популярните от морските татуировки, но мисля, че е много сладък. Особено когато хората ги качат на краката – върху традиционната част на тялото.

Татуировка на петел и прасе

морски татуировки

Най -популярните морски дизайни

© 2011 Sue826